Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

19 липня 2018                                                                                 № 40/202

Про проведення конкурсу

з   призначення управителя

багатоквартирних будинків

 

         У зв’язку з введенням в дію окремих положень Закону України «Про житлово-комунальні послуги» (Закон України від 09.11.2017 № 2189-VIII), на виконання пункту 5 статті 13 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку» від 13.06.2016 № 150, з метою забезпечення у місті Миколаєві ефективного утримання багатоквартирних будинків, співвласниками яких не створені об’єднання співвласників багатоквартирних будинків та не обрано управителя, відповідно до ст.ст. 26, 30, 51, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Провести конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків в місті Миколаєві, в яких не створено об’єднання співвласників та не прийнято рішення про форму управління багатоквартирним будинком, у термін з 01.08.2018 до 01.01.2019.

2. Визначити організатором конкурсу виконавчий комітет Миколаївської міської ради.

3. Визначити виконавчий комітет Миколаївської міської ради на строк до 01.01.2019 єдиним виконавчим органом ради, уповноваженим здійснювати управління об’єктами житлово-комунального господарства, забезпечувати їх утримання та ефективну експлуатацію.

4. Доручити виконавчому комітету Миколаївської міської ради оголосити про проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків в місті Миколаєві у визначений п. 1 цього рішення термін.

5. У період до моменту визначення переможців конкурсу і укладення договорів про надання послуг з управління багатоквартирними будинками послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій продовжують надавати у відповідних багатоквартирних будинках виконавці таких послуг, які вже надають відповідні послуги.

6. Відділу інформаційного забезпечення управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту міського голови Миколаївської міської ради розмістити рішення на офіційному сайті Миколаївської міської ради та опублікувати в засобах масової інформації.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань прав людини, законності, гласності, антикорупційної політики, місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики (Малікіна), першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

 

 

Міський голова                                                                                     О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 30 липня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: