Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

19 липня 2018                                                                                 № 40/200

Про визнання незаконним наказу

департаменту житлово-комунального

господарства Миколаївської міської

ради від 13.07.2018 № 96

 

         У зв’язку з тим, що наказом департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради від 13.07.2018 № 96 призначено управителів багатоквартирних будинків міста Миколаєва, згідно зі ст.ст. 30, 51 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» прийняття рішення про призначення управителя багатоквартирних будинків відноситься до виключної компетенції виконавчого комітету відповідної ради, отже, рішення про призначення управителів багатоквартирних будинків міста Миколаєва прийнято неуповноваженим органом, відповідно до ст.ст. 26, 30, 51, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Визнати незаконним наказ департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради від 13.07.2018 № 96 про призначення управителів багатоквартирних будинків міста Миколаєва.

2. Доручити першому заступнику директора департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради Кузнецову В.В. повідомити товариство з обмеженою відповідальністю «Місто для людей Миколаїв», код за ЄДРПОУ 42260846, про факт укладання договорів про надання послуги з управління багатоквартирними будинками від 16.07.2018 з неуповноваженою особою.

3. Відділу інформаційного забезпечення управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту міського голови Миколаївської міської ради розмістити рішення на офіційному сайті Миколаївської міської ради та опублікувати в засобах масової інформації.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань прав людини, законності, гласності, антикорупційної політики, місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики (Малікіна), першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

 

Міський голова                                                                                      О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 30 липня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: