Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

19 липня 2018                                                                                 № 40/199

Про визнання незаконним наказу

департаменту житлово-комунального

господарства Миколаївської міської

ради від 04.07.2018 № 91

 

         У зв’язку з тим, що наказом департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради від 04.07.2018 № 91 внесено зміни до наказу департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради від 01.06.2018 № 77 «Про оголошення конкурсу з призначення управителем багатоквартирних будинків міста Миколаєва» та викладено Перелік об’єктів конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків міста Миколаєва в новій редакції; Порядком проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку, затвердженим наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13.06.2016 № 150, не передбачено дозволу організатору конкурсу на внесення змін до конкурсної документації щодо кількості об’єктів конкурсу після початку його проведення, тобто таке внесення змін суперечить вимогам ч. 2 ст. 19 Конституції України, відповідно до ст.ст. 26, 30, 51, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Визнати незаконним наказ департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради від 04.07.2018 № 91 про внесення зміни до наказу департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради від 01.06.2018 № 77 «Про оголошення конкурсу з призначення управителем багатоквартирних будинків міста Миколаєва».

 

2. Відділу інформаційного забезпечення управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту міського голови Миколаївської міської ради розмістити рішення на офіційному сайті Миколаївської міської ради та опублікувати в засобах масової інформації.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань прав людини, законності, гласності, антикорупційної політики, місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики (Малікіна), першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

 

 

Міський голова                                                                                     О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 30 липня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: