Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

19 липня 2018                                                                                 № 40/198

Про визнання незаконним наказу

департаменту житлово-комунального

господарства Миколаївської міської

ради від 06.06.2018 № 79

 

         У зв’язку з тим, що наказом департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради від 06.06.2018 № 79 затверджено конкурсну документацію для проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків міста Миколаєва та встановлено критерії оцінки конкурсних пропозицій, зокрема щодо ціни послуг, витрат на утримання і проведення ремонту спільного майна у багатоквартирних будинках та їх прибудинкової території, винагороду управителю з розрахунку на 1 кв.м загальної площі об’єкта конкурсу, в конкурсній документації не визначено вичерпного переліку послуг та строків їх надання управителем, що суперечить вимогам п. 5 ст. 13 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» та унеможливлює якісне, своєчасне одержання власниками нерухомого майна у багатоквартирних будинках очікуваних послуг, відповідно до ст.ст. 26, 30, 51, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Визнати незаконним наказ департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради від 06.06.2018 № 79 про затвердження конкурсної документації для проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків міста Миколаєва.

2. Відділу інформаційного забезпечення управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту міського голови Миколаївської міської ради розмістити рішення на офіційному сайті Миколаївської міської ради та опублікувати в засобах масової інформації.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань прав людини, законності, гласності, антикорупційної політики, місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики (Малікіна), першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

 

Міський голова                                                                                       О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 30 липня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: