Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

19 липня 2018                                                                                    № 40/208

Про надання згоди на прийняття до

комунальної власності територіальної

громади м. Миколаєва об’єктів права

державної власності

 

          З метою розвитку морегосподарської галузі та збереження закладів освіти морського спрямування у місті Миколаєві, розглянувши пропозицію постійної комісії міської ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, туризму, молоді та спорту, керуючись Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», ст.25, ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

      1. Дати згоду на прийняття з державної власності до комунальної власності територіальної громади м. Миколаєва цілісного майнового комплексу  Відокремленого структурного підрозділу Київської державної академії водного транспорту імені гетьмана Петра Конашевича-Сагайдачного «Миколаївське професійно-технічне училище «Морехідна школа», що розташований за адресою:вул.Морехідна,2, та водної станції по вул.Спортивній,17/2.

         Миколаївська міська рада зобов’язується використовувати  за цільовим призначенням і не відчужувати в приватну власність цілісний майновий комплекс  Відокремленого структурного підрозділу Київської державної академії водного транспорту імені гетьмана Петра Конашевича-Сагайдачного «Миколаївське професійно-технічне училище «Морехідна школа», що розташований за адресою:вул.Морехідна,2, та водну станцію по вул.Спортивній,17/2.

       2. Прийняти вищезазначені об’єкти в порядку, визначеному Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності».

       3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради: з  питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, туризму, молоді та спорту (Мотуза), з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та благоустрою міста (Рєпіна), першого заступника  міського голови Криленка В.І.

 

 

Міський голова                                                                    О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 30 липня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: