Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

19 липня 2018                                                                                     № 40/207

Про затвердження Положень про конкурс

на  посаду керівників закладів загальної

середньої освіти м. Миколаєва та керівників

закладів професійної (професійно-технічної)

освіти, що фінансуються з міського

бюджету м. Миколаєва

 

З метою встановлення прозорого та чіткого порядку прийняття на посаду керівників закладів загальної середньої освіти м. Миколаєва та керівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти, що фінансуються з міського бюджету м. Миколаєва, конкретизації процедурних питань, пов’язаних з їх призначенням, відповідно до п. 2 ч. 2 ст. 25 Закону України «Про освіту», ч. 2 ст. 26 Закону України «Про загальну середню освіту», ст. 24 Закону України «Про професійно-технічну освіту», п. 3 постанови Кабінету Міністрів України від 13.10.2015 № 827 «Про затвердження Порядку призначення на посаду керівників загальноосвітніх навчальних закладів державної форми власності», Типового положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 28.03.2018 № 291 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 16.04.2018 за № 454/31906, пп. 2 п. 1 розпорядження Кабінету Міністрів України від 25.10.2017 № 831-р «Питання управління державними закладами професійної (професійно-технічної) освіти, підпорядкованими Міністерству освіти і науки», керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Положення про конкурс на посаду керівників закладів загальної середньої освіти м. Миколаєва (додається).

 

2. Затвердити Положення про конкурс на посаду керівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти, що фінансуються з міського бюджету м. Миколаєва (додається).

 

3. Визначити, що уповноваженим органом, зазначеним в Положеннях про конкурс на посаду керівників закладів загальної середньої освіти м. Миколаєва та керівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти, що фінансуються з міського бюджету м. Миколаєва, є управління освіти Миколаївської міської ради.

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, туризму, молоді та спорту (Мотуза), першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

Міський голова                                                                                     О.Ф. Сєнкевич

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення міської ради

від 17 липня 2018

№ 40/207

 

ПОЛОЖЕННЯ

про конкурс на посаду керівників закладів

загальної середньої освіти м. Миколаєва

 

1. Це Положення визначає загальні засади проведення конкурсу на посаду керівників закладів загальної середньої освіти м. Миколаєва.

2. Призначення керівників закладів загальної середньої освіти здійснюється управлінням освіти Миколаївської міської ради за погодженням із міським головою за результатами конкурсного відбору, що проводиться відповідно до цього Положення, шляхом укладення контракту.

3. Посаду керівника закладу загальної середньої освіти може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню своїх професійних обов’язків. Додаткові кваліфікаційні вимоги до керівника визначаються установчими документами закладу освіти.

Одна і та сама особа не може бути керівником відповідного закладу загальної середньої освіти більше ніж два строки підряд (до першого строку включається дворічний строк перебування на посаді керівника закладу загальної середньої освіти, призначеного вперше). Після закінчення другого строку перебування на посаді особа має право брати участь у конкурсі на заміщення вакансії керівника в іншому закладі загальної середньої освіти або продовжити роботу в тому самому закладі на іншій посаді.

4. Конкурс складається з таких етапів:

- прийняття рішення про оголошення конкурсу та затвердження складу конкурсної комісії;

- оприлюднення оголошення про проведення конкурсу;

- прийняття документів від осіб, які виявили бажання взяти участь у конкурсі;

- перевірка поданих документів на відповідність установленим законодавством вимогам;

- допущення кандидатів до участі у конкурсному відборі;

- ознайомлення кандидатів із закладом загальної середньої освіти, його трудовим колективом та представниками батьківського самоврядування закладу;

- проведення конкурсного відбору;

- визначення переможця конкурсу;

- оприлюднення результатів конкурсу.

5. Рішення про проведення конкурсу приймає управління освіти Миколаївської міської ради:

- одночасно з прийняттям рішення про утворення нового закладу загальної середньої освіти;

- не менше ніж за два місяці до завершення строкового трудового договору (контракту), укладеного з директором закладу загальної середньої освіти;

- упродовж десяти робочих днів з дня дострокового припинення договору, укладеного з керівником відповідного закладу загальної середньої освіти, чи визнання попереднього конкурсу таким, що не відбувся.

6. Оголошення про проведення конкурсу оприлюднюється на офіційному веб-сайті управління освіти Миколаївської міської ради наступного робочого дня з дня прийняття рішення про проведення конкурсу та має містити:

- найменування і місцезнаходження закладу загальної середньої освіти;

- найменування посади та умови оплати праці;

- кваліфікаційні вимоги до керівника закладу загальної середньої освіти відповідно до Закону України «Про загальну середню освіту» та установчих документів закладів загальної середньої освіти;

- вичерпний перелік, остаточний термін, місце і порядок подання документів для участі у конкурсі;

- дату та місце початку конкурсного відбору;

- прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону та адресу електронної пошти особи, яка уповноважена надавати  інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі.

7. Для проведення відбору кандидатів на заміщення вакантних посад керівників закладів загальної середньої освіти наказом начальника управління освіти Миколаївської міської ради затверджується персональний склад конкурсної комісії у кількості не менше дев’яти осіб.

8. Конкурсну комісію очолює голова (заступник міського голови, який здійснює керівництво та координацію роботи управління освіти Миколаївської міської ради). До складу конкурсної комісії з рівною кількістю представників кожної із сторін, визначених статтею 26 Закону України «Про загальну середню освіту», входять:

- депутати міської ради за поданням постійної комісії міської ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, туризму, молоді та спорту;

- працівники управління освіти Миколаївської міської ради;

- представники трудового колективу;

- представники громадського об’єднання батьків учнів закладу загальної середньої освіти;

- члени колегії управління освіти Миколаївської міської ради.

До участі у роботі комісії з правом дорадчого голосу можуть залучатися представники громадських об’єднань та експерти у сфері загальної середньої освіти.

9. Членом конкурсної комісії не може бути особа, яка:

- за рішенням суду визнана недієздатною або дієздатність якої обмежена;

- має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

- є близькою особою учасника конкурсу або особою, яка може мати конфлікт інтересів відповідно до Закону України «Про запобігання корупції».

10. Конкурсна комісія є повноважною за умови присутності на її засіданні не менше двох третин від її затвердженого складу. Конкурсна комісія приймає рішення більшістю від її затвердженого складу. У разі рівного розподілу голосів вирішальним є голос голови конкурсної комісії.

11. Кожен член конкурсної комісії має один голос та голосує особисто. Голосування за інших осіб і передача права голосу іншому членові конкурсної комісії або іншій особі не дозволяється.

12. Рішення конкурсної комісії оформлюються протоколами, які підписуються усіма присутніми членами конкурсної комісії та оприлюднюються на веб-сайті управління освіти Миколаївської міської ради впродовж одного робочого дня з дня проведення засідання конкурсної комісії.

13. Конкурсна комісія та її члени діють на засадах неупередженості, об’єктивності, незалежності, недискримінації, відкритості, прозорості. Не допускається будь-яке втручання в діяльність конкурсної комісії, тиск на членів комісії та учасників конкурсу, зокрема з боку засновника, його представників тощо.

14. Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають такі документи:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

- копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

- копію документа про вищу освіту не нижче освітнього ступеня магістра;

- копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної роботи не менше трьох років на момент їх подання;

- довідку про відсутність судимості;

- мотиваційний лист у довільній формі.

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

Визначені у цьому пункті документи подаються особисто (або уповноваженою згідно з довіреністю особою) до конкурсної комісії у визначений в оголошенні строк, що становить не менше 20 та не більше 30  календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу.

Уповноважена особа приймає документи за описом, копію якого надає особі, яка їх подає.

15. Претендент має право:

- відкликати свою заяву та документи до кінцевого строку їх прийняття, повідомивши про це письмово конкурсну комісію;

- зняти з розгляду конкурсної комісії свою кандидатуру, повідомивши письмово про це комісію.

16. Упродовж п’яти робочих днів з дня завершення строку подання документів для участі в конкурсі конкурсна комісія:

- перевіряє подані документи на відповідність установленим законодавством вимогам;

- приймає рішення про недопущення до участі у конкурсі осіб, які подали не всі документи, необхідні для участі в конкурсі відповідно до вимог законодавства, або подали документи після завершення строку їх подання;

- оприлюднює на офіційному веб-сайті управління освіти Миколаївської міської ради перелік осіб, яких допущено до участі у конкурсному відборі (далі – кандидати).

17. Конкурсний відбір здійснюється в термін 10 робочих днів за результатами:

17.1. Перевірки на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», «Про місцеве самоврядування в Україні», Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14.12.2016 № 988-р, та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти.

Зазначена перевірка проводиться письмово у формі іспиту за екзаменаційними білетами (3 питання), затвердженими головою конкурсної комісії.

Під час підготовки кандидатами відповідей на запитання екзаменаційного білета мають бути присутніми не менше трьох членів конкурсної комісії.

Іспит складається одночасно для всіх кандидатів на заміщення вакантної посади. Білети пропонуються кандидату за його вибором і відкриваються у присутності кандидатів на заміщення вакантних посад під час складання іспиту.

Приміщення для складання іспиту має відповідати умовам зручного розміщення, що унеможливлює спілкування кандидатів та забезпечує індивідуальну підготовку відповідей на питання білета. Кандидати не можуть самостійно залишати приміщення, в якому складається іспит, до його закінчення.

Іспит складається державною мовою.

При підготовці відповідей на питання білета кандидат здійснює записи на аркуші із штампом органу, в якому проводиться конкурс. Перед відповіддю обов’язково вказуються прізвище, ім’я та по батькові кандидата, номер білета та питання, зазначені в білеті. Після підготовки відповідей на кожному аркуші проставляються підпис кандидата та дата складання іспиту.

Загальний час для підготовки відповіді на екзаменаційний білет має становити не більше 45 хвилин.

По закінченню часу, відведеного на складання іспиту, проводиться перевірка відповідей та оцінювання кожного питання. Оцінка проводиться всіма членами конкурсної комісії.

Два бали виставляються кандидатам, які виявили  глибокі знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти.

Один бал виставляється кандидатам, які виявили розуміння поставлених питань в обсязі, достатньому для подальшої роботи.

Нуль балів виставляється кандидатам, які не відповіли на питання у встановлений строк.

17.2. Перевірки професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання.

Ситуаційне завдання розв’язується кандидатами письмово (власноруч) у присутності не менше третини членів конкурсної комісії.

Усі кандидати розв’язують однакові ситуаційні завдання.

Голова конкурсної комісії оголошує ситуаційне завдання, яке розв’язують кандидати

Перед оголошенням ситуаційного завдання голова конкурсної комісії надає кандидатам бланк для розв’язання ситуаційного завдання.

На розв’язання ситуаційного завдання кандидатові надається не більше 30 хвилин.

Під час оцінювання кандидатів за результатами розв’язання ситуаційного завдання виставляються такі бали:

2 бали – кандидатам, професійна компетентність яких відповідає вимозі та які виявили глибокі знання, уміння, компетенції, необхідні для ефективного виконання посадових обов’язків;

1 бал – кандидатам, професійна компетентність яких відповідає вимозі в обсязі, мінімально достатньому для виконання посадових обов’язків;

0 балів – кандидатам, професійна компетентність яких не відповідає вимозі.

17.3. Публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації на базі відповідного закладу, за яку виставляються такі бали:

2 бали – кандидатам, професійна компетентність яких відповідає вимозі та які виявили глибокі знання, уміння, компетенції, необхідні для ефективного виконання посадових обов’язків;

1 бал – кандидатам, професійна компетентність яких відповідає вимозі в обсязі, мінімально достатньому для виконання посадових обов’язків;

0 балів – кандидатам, професійна компетентність яких не відповідає вимозі.

Оцінювання кандидатів під час проведення презентації здійснюється кожним членом конкурсної комісії індивідуально за результатами співбесіди.

18. Засідання конкурсної комісії оформляється протоколом, який містить відомість з оцінюванням етапів конкурсу та підписується всіма присутніми на засіданні членами комісії. У разі рівного розподілу голосів вирішальним є голос голови конкурсної комісії. Переможцем конкурсу визначається кандидат, який набрав найбільшу кількість балів. У протоколі зазначаються пропозиції щодо призначення кандидата на посаду керівника. Кожен член комісії може додати до протоколу свою окрему думку.

Загальна тривалість конкурсу не може перевищувати двох місяців з дня його оголошення.

Протокол подається начальнику управління освіти Миколаївської міської ради не пізніше, ніж через два робочі дні після таємного голосування.

Протягом трьох робочих днів з дня визначення переможця конкурсу начальник управління освіти Миколаївської міської ради за погодженням з міським головою призначає переможця конкурсу на посаду та укладає з ним строковий трудовий договір.

19. Конкурсна комісія визнає конкурс таким, що не відбувся, якщо:

- відсутні заяви про участь у конкурсі;

- до участі у конкурсі не допущено жодного кандидата;

- жоден з кандидатів не визначений переможцем конкурсу.

У разі визнання конкурсу таким, що не відбувся, проводиться повторний конкурс.

20. Всі інші неурегульовані даним Положенням питання вирішуються колегіально на засіданні конкурсної комісії з урахуванням вимог чинного законодавства.

21. Результати конкурсу розміщуються на офіційному веб-сайті управління освіти Миколаївської міської ради наступного робочого дня з дня прийняття рішення конкурсною комісією.

22. Рішення конкурсної комісії можуть бути оскаржені в судовому порядку.

 

_______________________________________________________

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення міської ради

від 17 липня 2018

№ 40/207

 

ПОЛОЖЕННЯ

про конкурс на посаду керівників закладів професійної

(професійно-технічної) освіти, що фінансуються

з міського бюджету м. Миколаєва

 

1. Загальні положення

 

1.1. Положення визначає процедуру конкурсного відбору на заміщення вакантних посад керівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти, що фінансуються з міського бюджету м. Миколаєва.

1.2. Призначення керівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти здійснюється управлінням освіти Миколаївської міської ради за погодженням з міським головою за результатами конкурсного відбору, що проводиться відповідно до цього Положення, шляхом укладення контракту.

1.3. Підставою для проведення конкурсного відбору є:

- утворення нового закладу професійної (професійно-технічної) освіти;

- наявність вакантної посади директора закладу професійної (професійно-технічної) освіти;

- прийняття рішення щодо припинення (розірвання) трудового договору (контракту) з керівником закладу професійної (професійно-технічної) освіти.

1.4. Керівником закладу професійної (професійно-технічної) освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою та має повну вищу освіту, педагогічний стаж роботи та стаж роботи на керівних посадах системи професійної освіти або у галузі економіки, для якої здійснюється підготовка робітничих кадрів у даному закладі, – не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

1.5. Для проведення відбору кандидатів на заміщення вакантних посад керівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти наказом начальника управління освіти Миколаївської міської ради затверджується склад конкурсної комісії у складі не менше дев’яти осіб.

1.6. Конкурсну комісію очолює голова. До складу конкурсної комісії входять: заступник міського голови, який здійснює керівництво та координацію роботи управління освіти Миколаївської міської ради, працівники управління освіти Миколаївської міської ради, представники педагогічного колективу, керівники закладів професійно-технічної освіти. До участі у роботі конкурсної комісії з правом дорадчого голосу можуть залучатися представники громадських об’єднань та експерти у сфері професійної (професійно-технічної) освіти.

1.7. Членом конкурсної комісії не може бути особа, яка:

- є недієздатною або дієздатність якої обмежена за рішення суду;

- має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного  правопорушення;

- є близькою особою учасника конкурсу або особою, яка може мати конфлікт інтересів відповідно до Закону України «Про запобігання корупції».

 

2. Умови проведення конкурсу

 

2.1. Рішення про проведення конкурсу приймає управління освіти Миколаївської міської ради.

2.2. Конкурс складається з таких етапів:

1) прийняття рішення про оголошення конкурсу та затвердження складу конкурсної комісії;

2) оприлюднення оголошення про проведення конкурсу;

3) прийняття документів від осіб, які виявили бажання взяти участь у конкурсі;

4) перевірка поданих документів на відповідність установленим законодавством вимогам;

5) проведення конкурсного відбору;

6) визначення переможця конкурсу;

7) оприлюднення результатів конкурсу.

2.3. Оголошення про проведення конкурсу розміщується на офіційному веб-сайті управління освіти Миколаївської міської ради та на сайті закладу професійної та (професійно-технічної) освіти наступного робочого дня з дня прийняття рішення про проведення конкурсу.

2.4. В оголошенні про проведення конкурсу повинні міститися такі відомості:

- найменування закладу професійної (професійно-технічної) освіти із зазначенням його місцезнаходження, адреси та номерів телефонів;

- найменування посади;

- кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду директора закладу професійної (професійно-технічної) освіти;

- перелік документів, які необхідно подати для участі в конкурсному відборі, та строк їх подання;

- дата, місце та етапи проведення конкурсного відбору;

- прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору.

В оголошенні може міститися додаткова інформація, що не суперечить законодавству.

Строк подання документів для участі в конкурсному відборі не може становити менше 20 та більше 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсного відбору.

2.5. Кандидати на заміщення вакантних посад директорів мають право звернутися до управління освіти Миколаївської міської ради для отримання інформації про основні показники діяльності закладу професійної (професійно-технічної) освіти.

2.6. Тривалість конкурсного відбору не може перевищувати 30 календарних днів.

 

3. Прийом та розгляд документів на участь у конкурсі

 

3.1. Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають в управління освіти Миколаївської міської ради такі документи:

- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- заповнену особову картку;

- дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації;

- копію документа, який посвідчує особу;

- інформацію про досвід роботи з управління підприємствами, установами, організаціями або аналогічної діяльності;

- пропозиції щодо перспективного плану розвитку професійної (професійно-технічної) освіти (стратегії розвитку на 5 років).

3.2. Відповідальність за достовірність поданих документів несе заявник.

3.3. Подані документи та матеріали конкурсної комісії зберігаються в управлінні освіти Миколаївської міської ради.

 

4. Проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад

керівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти

 

4.1. Управління освіти Миколаївської міської ради з головою конкурсної комісії визначає дату проведення конкурсу та повідомляє кандидатів про місце і час його проведення. Про час і місце проведення конкурсу повідомляється громадськість через розміщення відповідної інформації на офіційному сайті управління освіти Миколаївської міської ради та сайті закладу професійної (професійно-технічної) освіти не пізніше, ніж за п’ять робочих днів до його проведення.

4.2. Зведену інформацію про осіб, які подали документи для участі у конкурсі, управління освіти Миколаївської міської ради розміщує на сайті управління освіти Миколаївської міської ради не пізніше, ніж через два робочі дні після закінчення терміну прийняття документів, але як мінімум за один робочий день до засідання конкурсної комісії.

4.3. Засідання конкурсної комісії вважається правочинним, якщо в ньому беруть участь не менше 2/3 її складу. Конкурсна комісія приймає рішення більшістю від її затвердженого складу. У разі рівного розподілу голосів вирішальним є голос голови конкурсної комісії.

Конкурсна комісія та її члени діють на засадах неупередженості, об’єктивності, незалежності, недискримінації, відкритості, прозорості. Не допускається будь-яке втручання в діяльність конкурсної комісії, тиск на членів комісії та учасників конкурсу, зокрема з боку засновника, його представників тощо.

4.4. Конкурсний відбір проводиться у два етапи.

4.5. На першому етапі конкурсу розглядаються заяви на участь у конкурсному відборі та подані документи протягом одного тижня, але не пізніше терміну закінчення конкурсного відбору. Особи, документи яких не відповідають встановленим вимогам, за рішенням конкурсної комісії до другого етапу не допускаються. Претенденти, які відповідають встановленим вимогам, можуть ознайомитися із відповідним закладом, вивчити питання, пов’язані із виконанням обов’язків керівника тощо.

4.6. На другому етапі конкурсу конкурсна комісія визначає дату проведення загальних зборів трудового колективу закладу, де претенденти на заміщення вакантної посади керівника закладу професійної (професійно-технічної) освіти презентують свої програми розвитку закладу. Загальні збори трудового колективу закладу визначають та рекомендують кандидатуру на посаду керівника шляхом таємного або відкритого голосування і надають своє рішення комісії. Рішення загальних зборів трудового колективу закладу має дорадчий характер. На засіданні конкурсна комісія приймає рішення щодо кандидатури на заміщення посади керівника відповідно до умов оголошеного конкурсу шляхом проведення співбесіди з кандидатом на посаду керівника, розгляду документів, поданих претендентами, пропозицій трудового колективу.

4.7. Рішення конкурсної комісії ухвалюється в присутності членів комісії простою більшістю голосів присутніх на засіданні членів конкурсної комісії. У разі рівного розподілу голосів вирішальним є голос голови комісії.

4.8. Засідання конкурсної комісії оформляється протоколом, який підписується всіма присутніми на засіданні членами комісії. У протоколі зазначаються пропозиції щодо призначення кандидата на посаду керівника. Кожен член комісії може додати до протоколу свою окрему думку.

4.9. Протокол подається начальнику управління освіти Миколаївської міської ради не пізніше, ніж через два робочі дні після голосування.

4.10. Управління освіти Миколаївської міської ради повідомляє кандидатів про результати конкурсу протягом трьох днів після його завершення.

4.11. Рішення конкурсної комісії можуть бути оскаржені в судовому порядку.

4.12. На підставі висновків конкурсної комісії начальник управління освіти Миколаївської міської ради затверджує результати конкурсу про призначення на посаду директора протягом місяця з дня прийняття рішення конкурсною комісією.

4.13. Переможець конкурсного відбору проходить спеціальну перевірку відповідно до Закону України «Про освіту».

4.14. У разі успішного проходження спецперевірки з переможцем конкурсного відбору укладається трудовий договір (контракт).

4.15. Директор закладу професійної (професійно-технічної) освіти призначається на посаду на підставі наказу начальника управління освіти Миколаївської міської ради за погодженням з міським головою за результатами конкурсного відбору, строком до 5 років, але не менше одного року, строком на два роки – для особи, яка призначається на посаду керівника закладу професійної (професійно-технічної) освіти вперше на підставі рішення конкурсної комісії.

4.16. Результати конкурсу розміщуються на офіційному веб-сайті управління освіти Миколаївської міської ради наступного робочого дня з дня прийняття рішення конкурсною комісією.

 

_______________________________________________________

 Опубліковано: 27 липня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: