Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

13 липня 2018                                                                                 № 618

     Про надання   на  укладання

     договору  купівлі-продажу автомобіля

 

      Розглянувши документи про надання дозволу ПІБ  на укладання  договору  купівлі продажу автомобіля, встановлено, що мати дитини померла- ФІО все….04.05.2013 року.

    Відповідно до ст. ст. 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства»,

ст. ст. 31, 242 Цивільного кодексу України, керуючись п.п. 4 п. «б» ч. 1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

   ВИРІШИВ:

 

     1. Надати дозвіл законному представнику ПІБ  від імені  малолітньої  ПІБ,   р.н.,  продати   ¼ частки автомобіля марки   реєстраційний номер  , що є приватною власністю дитини, у зв’язку з виїздом на постійне місце проживання за межі України, до  Росії, за умови зарахування коштів на особовий рахунок дитини ПІБ,  р.н., відкритий у АТ « », №   а також підписати відповідні документи

     2.Попередити законного представника малолітньої про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту майнових прав дитини.

    3. Зобов’язати законного представника малолітньої у трьохмісячний термін надати до служби у справах дітей адміністрації Корабельного району  Миколаївської міської ради документи, що підтверджує зарахування коштів на особовий рахунок дитини.

   4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради  Кравченко Ю.В.

 

   

Міський голова                                                                               О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 20 липня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: