Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

08 червня 2018                                                                                       № 528

Про попередній розгляд проекту

рішення  Миколаївської міської ради

«Про надання згоди на прийняття  до

комунальної власності територіальної

громади м. Миколаєва СДЮСШОР з

веслування на байдарках і каное імені

героя-десантника Миколи Гуцаленка»

 

         З метою всебічної реалізації державної політики в галузі «Фізична культура і спорт», удосконалення і розвитку мережі дитячо-юнацьких спортивних шкіл в місті Миколаєві, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 05.11.2008 № 993 «Про затвердження положення про дитячо-юнацьку спортивну школу», Закону України «Про фізичну культуру і спорт», міської програми «Фізична культура і спорт» на 2016-2018 роки, затвердженої рішенням Миколаївської міської ради від 05.04.2016 № 4/6 (зі змінами), керуючись п.1 ч.2 ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Винести на розгляд Миколаївської міської ради проект рішення «Про надання згоди на прийняття  до комунальної власності територіальної громади м. Миколаєва СДЮСШОР з веслування на байдарках і каное імені героя-десантника Миколи Гуцаленка».

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

Міський голова                                                                                     О.Ф. Сєнкевич

 

 

 

s-fs-006

 

 

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

 

 

Про надання згоди на прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Миколаєва СДЮСШОР з веслування на байдарках і каное імені героя-десантника Миколи Гуцаленка

 

 

З метою всебічної реалізації державної політики в галузі «Фізична культура і спорт», удосконалення і розвитку мережі дитячо-юнацьких спортивних шкіл в місті Миколаєві, відповідно до Закону України «Про фізичну культуру і спорт», ст. ст.12,13 Закону України «Про позашкільну освіту», постанови Кабінету Міністрів України від 05.11.2008 № 993 «Про затвердження Положення про дитячо-юнацьку спортивну школу», міської програми «Фізична культура і спорт» на 2016-2018 роки, затвердженої рішенням Миколаївської міської ради від 05.04.2016 № 4/6 (зі змінами), керуючись ст.ст. 25, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду на прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Миколаєва СДЮСШОР з веслування на байдарках і каное імені героя-десантника Миколи Гуцаленка з 01.09.2018.

2. Прийняти до комунальної власності СДЮСШОР з веслування на байдарках і каное імені героя-десантника Миколи Гуцаленка у порядку визначеному Законом України «Про передачу об’єктів права державної і комунальної власності».

3. Підпорядкувати СДЮСШОР з веслування на байдарках і каное імені героя-десантника Миколи Гуцаленка  управлінню у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради.

4. Управлінню у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради (Машкіну) розробити та затвердити Статут СДЮСШОР з веслування на байдарках і каное імені героя-десантника Миколи Гуцаленка згідно з діючим законодавством у новій редакції.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

Міський голова                                                                      О.Ф. Сєнкевич

 Опубліковано: 21 червня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: