Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

25 травня  2018                                                                                            №  435

Про надання дозволу

громадянам на укладання

договору дарування та

прийняття в дар житла

 

         Розглянувши заяви та документи, надані громадянами, про надання дозволу на укладання договору дарування та прийняття в дар житла, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, п.п. 66,67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов'язаної із захистом прав дитини, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», ст.ст. 176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст.  32, 71, 242 Цивільного кодексу України,  керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл (П.І.Б.), подарувати 1/2 частки будинку  (адреса), у м. Миколаєві, неповнолітній (П.І.Б.____р.н.), що є приватною власністю дарувальника, а також підписати відповідні документи.

2. Надати дозвіл неповнолітній (П.І.Б.___р.н.) прийняти в дар 1/2 частки будинку  (адреса), у м. Миколаєві, що є приватною власністю (адреса), та підписати відповідні документи.

3. Надати дозвіл батькам, (П.І.Б.) та (П.І.Б.), дати згоду неповнолітній (П.І.Б.____р.н.), прийняти в дар 1/2 частки будинку  (адреса), у м. Миколаєві, та підписати відповідні документи.

          4. Надати дозвіл (П.І.Б.), подарувати 1/2 частки будинку (адреса), у м. Миколаєві (П.І.Б.), із збереженням права  користування  житловою площею будинку  (адреса), у м. Миколаєві, за неповнолітньою дитиною (П.І.Б.) та (П.І.Б.), (П.І.Б.___р.н.), де  неповнолітня зареєстрована та проживає.

5. Попередити законних представників про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дитини.

6. У разі укладання договору дарування зобов’язати законних представників дитини у тримісячний термін надати копію вказаного документа до служби у справах дітей адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради.

7.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

Перший заступник

міського голови                                                                            В.І.Криленко

 Опубліковано: 1 червня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: