Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

15 березня 2018                                                                            № 35/29

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із

землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної

ділянки в натурі (на місцевості),  надання згоди на відновлення

меж земельної ділянки об’єднанню співвласників

багатоквартирного будинку  в  Інгульському  районі                         

м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку  “Затишок-8” надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 740 кв.м, за рахунок земельної ділянки, наданої рішенням міської ради від 22.04.2010 №45/40 ОСББ “Затишок-8”, з метою надання в постійне користування для обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Будівельників,13-а.

1.1.Надати згоду об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку  “Затишок-8” на відновлення меж земельної ділянки площею 740 кв.м, за рахунок земельної ділянки, наданої рішенням міської ради від 22.04.2010 №45/40 ОСББ “Затишок-8”, з метою надання в постійне користування для обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Будівельників,13-а.

Висновком від 06.07.2017 № 17-1335/2 управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради погоджує переоформлення земельної ділянки.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.08.2017,  протокол №56, на якому рекомендовано погодити.

2. 3обов'язати замовника подати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою.

3. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносинта екології (Концевого), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

Секретар міської ради                                                         Т.В. Казакова

Опубліковано: 8 травня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: