Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

15 березня 2018                                                                                          № 35/25

Про надання згоди суб’єкту господарювання на поділ земельної

ділянки по Центральному  району м. Миколаєва

 

          Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду на поділ  земельної ділянки площею 969  кв.м по              вул. Привільній, 160, відведеної рішенням міської ради від 13.03.2008 №22/52, з метою надання гр. Качалову Дмитру Юрійовичу в оренду земельної ділянки площею 490 кв.м для  обслуговування  магазину по              вул. Привільній, 160, із зарахуванням до земель запасу   комунальної власності міста земельної ділянки площею 479 кв.м по вул. Привільній, 160, відповідно до  висновку управління містобудування та архітектури  Миколаївської міської ради від  12.07.2017 №15-1289.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.08.2017, протокол №56, на якому  рекомендовано погодити це питання.

2. Зобов'язати замовника  надати до департаменту з надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою.

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови   Андрієнка Ю.Г.        

 

Секретар міської ради                                                              Т.В. Казакова

 Опубліковано: 7 травня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: