Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

13 квітня  2018                                                                                            №  272

Про надання згоди на

госпіталізацію до (назва лікарні)

малолітнього (П.І.Б.___р.н.)

 

Розглянувши документи про надання згоди на госпіталізацію до Миколаївської обласної психіатричної лікарні № 1 Миколаївської обласної ради  малолітнього (П.І.Б.____р.н.), встановлено:

- дитина, (П.І.Б.____р.н.) проживає разом з матір’ю (П.І.Б.), та має статус дитини - інваліда;

- госпіталізація потрібна для проходження медичного переогляду малолітнього, згідно до медичного висновку № _____від (дата) (згідно довідки управління соціальних виплат і компенсацій Центрального району ДПСЗН ММР № ______ від (дата). Матір’ю дитини надано направлення дільничного лікаря від (дата) на госпіталізацію дитини до (назва лікарні);

-  батько дитини, (П.І.Б.), не проживає за вказаним місцем проживання у будинку (адреса). З письмового пояснення його дружини, (П.І.Б.), (П.І.Б.) знаходиться поза межами міста Миколаєва, місцезнаходження його не відомо.

Згідно з викладеним, виходячи з інтересів дитини, на підставі  ст. 11 Закону України « Про психіатричну допомогу», та керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Дати згоду на госпіталізацію до (назва лікарні) малолітнього               (П.І.Б.____ р.н.).

2. Відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту законних прав та інтересів дитини покласти на батьків.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Хижняк Т.В.

 

Міський голова                                                                          О.Ф. Сєнкевич

 

Опубліковано: 18 квітня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: