Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

13 квітня  2018                                                                                            №  295

    Про надання дозволу громадянам

    ПІБ, ПІБ на укладання договору дарування

 

      Розглянувши   документи  про надання дозволу  громадянам ПІБ, ПІБ на  укладання договору дарування, відповідно до ст.ст.  32, 242, 717-719   Цивільного     кодексу України, ст.ст. 17, 18  Закону  України  “Про охорону дитинства”,  керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34    Закону    України “Про     місцеве     самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

     

     1. Надати дозвіл гр. ПІБ, подарувати   1/3 частки квартири адркса, що є його приватною власністю неповнолітній ПІБ, р.н.

     2. Надати дозвіл неповнолітній ПІБ,   р.н., прийняти в дар  1/3 частки  адреса, а також підписати відповідні документи за умови надання матір’ю  дитини письмової нотаріально-посвідченої згоди на вчинення правочину.

     3. Попередити законних представників  неповнолітньої про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дитини.

    4. Зобов’язати законних представників неповнолітньої у тримісячний  термін надати до служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради копію документу, що підтверджує право власності дитини на придбане житло.

     6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника  начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Миколаївської міської ради ХижнякТ.В.

   

Міський голова                                                                          О.Ф. Сєнкевич

 

Опубліковано: 18 квітня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: