Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

13 квітня 2018                                                                                            №  297

  Про надання дозволу громадянам

  ПІБ, ПІБ на укладання договору дарування

 

      Розглянувши   документи  про надання дозволу  громадянам ПІБ, ПІБ на  укладання договору дарування, відповідно до ст.ст. 31, 242, 717-719   Цивільного     кодексу України, ст.ст. 17, 18  Закону  України  “Про охорону дитинства”,  керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34    Закону    України “Про     місцеве     самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

      

     1. Надати дозвіл гр. ПІБ  подарувати по ½ частки  квартири адреса, що є його приватною власністю  малолітнім  ПІБ, р.н., ПІБ,  р.н. 

    2. Надати дозвіл законному представнику ПІБ, від імені та  на ім’я   малолітніх ПІБ,  р.н., ПІБ,   р.н.,  прийняти в дар  по ½ частки  адреса,   а також підписати відповідні документи.

   3. Попередити законних представників  малолітніх про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дітей.

  4.. Зобов’язати законних представників малолітніх у тримісячний  термін надати до служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради копію документу, що підтверджує право власності дітей на придбане житло.

     6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника  начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Миколаївської міської ради Хижняк Т.В.

   

 

Міський голова                                                                          О.Ф. Сєнкевич

 

Опубліковано: 18 квітня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: