Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

15 січня 2018                                                                                       № 75

Про відмову у продовженні терміну дії договору про

встановлення особистого строкового сервітуту для

обслуговування пересувної тимчасової споруди (групи

пересувних тимчасових споруд) по  м. Миколаєву

 

         Розглянувши звернення суб’єктів господарювання, керуючись Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Миколаївської міської ради від 14.02.2013 № 25/20 «Про затвердження Порядку розміщення пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Миколаєва», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Відмовити у продовженні строку дії договору про встановлення особистого строкового сервітуту для обслуговування пересувної тимчасової споруди (групи пересувних тимчасових споруд):

 

1. Відмовити фізичній особі – підприємцю Миколайчику Сергію Володимировичу у продовженні строку дії договору про встановлення особистого строкового сервітуту для обслуговування групи пересувних тимчасових споруд у кількості 2 шт. (кожна площею 5 кв.м) загальною площею 10 кв.м по вул. Соборній ріг вул. Великої Морської у Центральному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 24.11.2017 № 17-5119.

 

2. Відмовити фізичній особі – підприємцю Миколайчику Сергію Володимировичу у продовженні строку дії договору про встановлення особистого строкового сервітуту для обслуговування пересувної тимчасової споруди  площею 5 кв.м по вул. Соборній ріг вул. Адмірала Макарова у Центральному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 24.11.2017 № 17-5119/2.

 

3. Відмовити фізичній особі – підприємцю Миколайчику Сергію Володимировичу у продовженні строку дії договору про встановлення особистого строкового сервітуту для обслуговування пересувної тимчасової споруди  площею 5 кв.м по вул. Соборній ріг вул. Потьомкінської у Центральному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 24.11.2017 № 17-5119/3.

 

4. Відмовити фізичній особі – підприємцю Петренку Леоніду Михайловичу у продовженні строку дії договору про встановлення особистого строкового сервітуту для обслуговування пересувної тимчасової споруди  загальною площею 4 кв.м по вул. Соборній ріг вул. Потьомкінської у Центральному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 08.12.2017 № 17-4499.

 

5. Відмовити фізичній особі – підприємцю Балихіній Ганні Петрівні  у продовженні строку дії договору про встановлення особистого строкового сервітуту для обслуговування пересувної тимчасової споруди  загальною площею 6 кв.м по вул. Соборній, біля магазину “Модний квартал”, у Центральному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 08.12.2017 № 17-1909.

 

6. Відмовити фізичній особі – підприємцю Балихіній Ганні Петрівні  у продовженні строку дії договору про встановлення особистого строкового сервітуту для обслуговування пересувної тимчасової споруди  загальною площею 6 кв.м по вул. Соборній, біля  магазинів “Алло” та “Мобілочка”, у Центральному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 08.12.2017 № 17-1906.

 

7. Відмовити фізичній особі – підприємцю Балихіній Ганні Петрівні  у продовженні строку дії договору про встановлення особистого строкового сервітуту для обслуговування пересувної тимчасової споруди  загальною площею 6 кв.м по вул. Соборній, біля будинку № 5, у Центральному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 08.12.2017 № 17-1908.

 

8.  Відмовити фізичній особі – підприємцю Балихіній Ганні Петрівні  у продовженні строку дії договору про встановлення особистого строкового сервітуту для обслуговування пересувної тимчасової споруди  загальною площею 6 кв.м по вул. Соборній, біля магазину “Яшма”, у  Центральному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 08.12.2017 № 17-1907.

 

9. Відмовити фізичній особі – підприємцю Ряжських Людмилі Андріївні у продовженні строку дії договору про встановлення особистого строкового сервітуту для обслуговування пересувної тимчасової споруди  загальною площею 6 кв.м по вул. Соборній ріг вул. Великої Морської у Центральному  районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 08.12.2017 № 17-1744.

 

10. Відмовити фізичній особі – підприємцю Кожухар  Тетяні Миколаївні у продовженні строку дії договору про встановлення особистого строкового сервітуту для обслуговування пересувної тимчасової споруди  загальною площею 6 кв.м по вул. Великій Морській, поблизу Каштанового скверу, у Центральному  районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 08.12.2017 № 17-1745.

 

11. Відмовити фізичній особі – підприємцю Балихіній Ганні Петрівні  у продовженні строку дії договору про встановлення особистого строкового сервітуту для обслуговування пересувної тимчасової споруди  загальною площею 6 кв.м на Флотському бульварі, біля дитячого майданчика, у Центральному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 08.12.2017 № 17-1905.

 

12. Відмовити фізичній особі – підприємцю Миколайчику Сергію Володимировичу у продовженні строку дії договору про встановлення особистого строкового сервітуту для обслуговування пересувної тимчасової споруди  площею 5 кв.м по вул. Набережній, поблизу будівлі № 5, у Центральному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 08.12.2017 № 17-6268.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови за підпорядкуванням.

 

Секретар міської ради                                                                      Т.В.Казакова


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: