Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

28 грудня 2017                                                                                № 405р

Про внесення змін до розпису

міського бюджету міста Миколаєва

на 2017 рік,  у зв'язку зі зміною

обсягів міжбюджетних

трансфертів з інших бюджетів

 

        Відповідно до Бюджетного кодексу України, розшифровки управління житлово-комунального господарства Миколаївської облдержадміністрації про зміни до помісячного розпису спеціального фонду бюджету (за винятком власних надходжень бюджетних установ та відповідних видатків) на 2017 рік  від 28.12.2017 № 08, на підставі пункту 4 рішення міської ради від 23.12.2016 № 13/26 «Про міський бюджет міста Миколаєва на 2017 рік», керуючись пунктом 13 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Департаменту фінансів Миколаївської міської ради  внести зміни до розпису міського бюджету міста Миколаєва на 2017 рік, передбачивши   зменшення: 

1.1. Доходів спеціального фонду по  ККД 41036600  «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення різниці між фактичною вартістю теплової енергії, послуг з централізованого опалення, постачання гарячої води,  централізованого водопостачання та водовідведення, постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем), що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню та/або іншим підприємствам теплопостачання, централізованого питного водопостачання та водовідведення, які надають населенню такі послуги, та тарифами, що  затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування » на 45242,404 тис. гривень.

          1.2. Видатків споживання спеціального фонду департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради по КПКВК 4016150

«Погашення різниці між фактичною вартістю теплової енергії, послуг з централізованого опалення, постачання гарячої води, централізованого водопостачання та водовідведення, постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем), що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню та/або іншим підприємствам теплопостачання, централізованого питного водопостачання та водовідведення, які надають населенню такі послуги, та тарифами, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування» на 45242,404  тис. гривень.

         2.  Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

        

Секретар міської ради                                                                     Т.В.Казакова


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: