Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

15 січня 2018                                                                                  № 22

Про внесення зміни до рішення

виконкому Миколаївської міської ради

від 10.11.2017 № 925 “Про надання

дозволу громадянам на укладання

договору купівлі-продажу нерухомого

майна, яке належить їм на праві приватної

власності.”

 

Розглянувши документи про внесення зміни до рішення виконкому Миколаївської міської ради від 10.11.2017 № 925, виходячи з інтересів дитини, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Внести зміну до рішення виконкому Миколаївської міської ради від 10.11.2017 № 925 “Про надання дозволу громадянам на укладання договору купівлі-продажу нерухомого майна, яке належить їм на праві приватної власності.”

1.1.Пункт 3 рішення викласти у новій редакції:

 

“3. Надати дозвіл неповнолітній дитині, (ПІБ), (дата) р.н., продати 1/2 частки квартири № по вул.(назва) у м. Миколаєві та придбати 1/2 частки квартири № по пров. (назва) у м. Миколаєві та підписати відповідні документи. Дозволити законним представникам (батькам), (ПІБ), (ПІБ), надати згоду неповнолітній дитині, (ПІБ), (дата) р.н., продати 1/2 частки квартири № по вул. (назва) у м. Миколаєві та придбати 1/2 частки квартири № по пров. (назва) у м. Миколаєві та підписати відповідні документи.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Шамаріну  І.В.

 

 

Секретар міської ради                                                                            Т.В. Казакова


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: