Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

26 січня 2018                                                                                         № 81

Про надання дозволу громадянам на

укладання договору купівлі-продажу

житла та земельної ділянки

 

         Розглянувши заяви та документи, надані громадянами, про надання дозволу на укладання договору купівлі-продажу житла та земельної ділянки, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст.ст. 176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст.  32, 71, 242 Цивільного кодексу України, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1.Надати дозвіл неповнолітньому ___________________,  ________ р.н., продати ______  частки квартири ______ по вул. __________,  будинок ____, у м. Миколаєві, що є його приватною власністю, та підписати відповідні документи.

2.Надати дозвіл законним представникам, ________________ та ________________, надати дозвіл неповнолітньому ___________, ______ р.н., продати ______ частки квартири _____ по вул. _______, будинок ____, у м. Миколаєві, що є приватною власністю дитини, та підписати відповідні документи.

3.Надати дозвіл неповнолітньому ______________, _______ р.н., придбати _____ частки будинку _______по вулиці _______   у       ___________  __________ _____________, та _______ частки земельної ділянки, розташованої за цією ж адресою, та підписати відповідні документи.

4.Надати дозвіл законним представникам, ___________ та ____________, надати дозвіл неповнолітньому ______________, ______ р.н., придбати _____ частки будинку _______ по вулиці  _________ у ___________ ________ ______ та ______ частки земельної ділянки, розташованої за цією ж адресою, та підписати відповідні документи.

5. Попередити законних представників про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дитини.

 

6. Зобов’язати  законних представників у тримісячний термін надати до служби у справах дітей адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради копію документів, які підтверджують набуте дитиною право власності.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Шамаріну І.В.

 

 

Секретар міської ради                                                                           Т.В.  Казакова

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: