Мапа порталу

                                                                                                          Для службового користування

              Літер "М"

              (без додатків – без обмежень)

                                                                                                           Прим. № _______

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

10 листопада 2017                                                                                   № 942 ДСК

Про забезпечення Миколаївського обласного

військового комісаріату та районних військових

комісаріатів  міста  Миколаєва автотранспортом

на особливий період

 

        У відповідності до статей 18, 21 Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію", статті 3 Закону України "Про функціонування єдиної транспортної системи України в особливий період", статті 36 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Положення про військово-транспортний обов'язок, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.12.2000 № 1921 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 17.06.2015 № 405), з метою забезпечення в особливий період Миколаївського обласного військового комісаріату та районних військових комісаріатів міста Миколаєва автотранспортом для виконання мобілізаційних заходів, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити Розрахунок тимчасового забезпечення автотранспортом Миколаївського обласного військового комісаріату для проведення мобілізацій-них заходів в особливий період (додається).

 

2. Затвердити Розрахунок тимчасового забезпечення автотранспортом районних військових комісаріатів міста Миколаєва для проведення мобілізаційних заходів в особливий період (додається).

 

3. Зміст даного рішення довести до виконавців у частині, що їх стосується, через районні військові комісаріати міста Миколаєва.

 

4. Керівникам підприємств, установ і організацій забезпечити у відповід-ності до заявок районних військових комісаріатів міста Миколаєва поставку автотранспорту на період та у терміни, що зазначені у затверджених пунктами 1, 2 даного рішення Розрахунках.

5. Рішення виконавчого комітету міської ради від 26.09.2009 № 1656 "Про забезпечення потреб Миколаївського обласного військового комісаріату та районних військових комісаріатів м. Миколаєва автотранспортом в особливий період" визнати таким, що втратило чинність.

 

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Дадівєріна А.Д.

Додатки:

 

1. Розрахунок тимчасового забезпечення автотранспортом Миколаїв-ського обласного військового комісаріату для проведення мобілізаційних заходів в особливий період, обл. № ______ -дск, прим. № ___ , від ___.___.2017,  на 2 арк.

 

2. Розрахунок тимчасового забезпечення автотранспортом районних військових комісаріатів міста Миколаєва для проведення мобілізаційних заходів в особливий період, обл. № _____ -дск,  прим. № ___ , від ___.___.2017,  на 3 арк.

 

Секретар міської ради                                                                            Т.В. Казакова


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: