Мапа порталу

                                                                                                        Для службового користування

           Літер "М"

           (без додатків – без обмежень)

           Прим. № _______

 

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

10 листопада 2017                                                                                  № 941 ДСК

Про забезпечення мобілізаційних заходів

Миколаївського обласного військового

комісаріату та районних військових комісаріатів

міста Миколаєва в особливий період

 

У відповідності до статті 36 Закону України "Про місцеве самоврядуван-ня  в Україні", статті 18 Закону України "Про мобілізаційну підготовку і мобі-лізацію", з метою забезпечення в особливий період своєчасного виконання районними військовими комісаріатами міста Миколаєва мобілізаційних захо-дів з оповіщення, збору та поставки у Збройні Сили України, інші військові формування військовозобов'язаних і техніки, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити Перелік приміщень, що тимчасово передаються в особли-вий період з фонду загальноосвітніх навчальних закладів районним військо-вим комісаріатам міста Миколаєва для забезпечення заходів з оповіщення військовозобов'язаних (додається).

 

2. Затвердити Перелік приміщень, що тимчасово передаються в особли-вий період з фонду вищих навчальних закладів районним військовим коміса-ріатам міста Миколаєва для забезпечення заходів з оповіщення військово-зобов'язаних (додається).

 

3. Затвердити Перелік приміщень, що тимчасово передаються в особли-вий період підприємствами, установами і організаціями районним військовим комісаріатам міста Миколаєва для забезпечення заходів з оповіщення військо-возобов'язаних (додається).

 

4. Затвердити Розрахунок сил підрозділів ГУНП України в Миколаївсь-кій області для забезпечення мобілізаційних заходів Миколаївського обласного військового комісаріату та районних військових комісаріатів міста Миколаєва в особливий період, за узгодженням в особливий період (додається).

 

5.  Керівникам навчальних закладів, підприємств, установ і організацій, що зазначені у затверджених пунктами 1, 2, 3 даного рішення Переліках, здій-снити тимчасову передачу районним військовим комісаріатам відповідно до виписаних ордерів у терміни та на період, що встановлені планами мобілізації приміщень, необхідних для організації роботи груп оповіщення, та забезпе-чити обладнання цих приміщень необхідними для роботи меблями і міським телефонним зв'язком.

 

6. Відділу з організації оборонної і мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Миколаївської міської ради (Кондратьєву) за участю районних військових комісаріатів міста Миколаєва організувати конт-роль за готовністю до роботи в особливий період визначених у пунктах 1, 2, 3 даного рішення приміщень.   

 

7. Вимоги даного рішення довести до виконавців у частині, що їх стосується, через районні військові комісаріати міста Миколаєва.

 

8. Рішення виконавчого комітету міської ради від 24.07.2009 № 21 "Про забезпечення в особливий період мобілізаційних потреб військових комісаріа-тів міста Миколаєва з місцевих ресурсів" визнати таким, що втратило чин-ність.

 

9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Дадівєріна А.Д.

 

Додатки:

 

1. Перелік приміщень, що тимчасово передаються в особливий період з фонду загальноосвітніх навчальних закладів районним військовим комісаріа-там міста Миколаєва для забезпечення заходів з оповіщення військовозобо-в'язаних, обл. № ______ -дск, прим. № ___ , від ___.___.2017,  на 3 арк.

 

2. Перелік приміщень, що тимчасово передаються в особливий період з фонду вищих навчальних закладів районним військовим комісаріатам міста Миколаєва для забезпечення заходів з оповіщення військовозобов'язаних, обл. № ______ -дск,  прим. № ___ , від ___.___.2017,  на 1 арк.

 

3. Перелік приміщень, що тимчасово передаються в особливий період підприємствами, установами і організаціями районним військовим комісаріа-там міста Миколаєва для забезпечення заходів з оповіщення військовозобо-в'язаних, обл. № ______ -дск,  прим. № ___ , від ___.___.2017,  на 2 арк.

 

4. Розрахунок сил підрозділів ГУНП України в Миколаївській області для забезпечення мобілізаційних заходів Миколаївського обласного військового комісаріату та районних військових комісаріатів міста Миколаєва в особливий період, за узгодженням, обл. № ______ -дск,  прим. № ___ , від ___.___.2017, на 1 арк.

 

 

Секретар міської ради                                                                          Т.В. Казакова


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: