Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

10 листопада 2017                                                                                     № 933

Про визнання житлового будинку

по вул. Севастопольській, 43

непридатним для проживання

 

         На підставі протоколу № 13 від 20.09.2017 позачергового засідання комісії з питань ТЕБ і НС м. Миколаєва, акта про пожежу від 20.09.2017 та  акта обстеження технічного стану житлового будинку по вул. Севастопольській, 43 від 21.09.2017 для встановлення відповідності санітарним та технічним вимогам згідно з Положенням про порядок обстеження стану житлових будинків з метою встановлення їх відповідності санітарним та технічним вимогам та визнання жилих будинків і жилих приміщень непридатними для проживання, затвердженим постановою Ради Міністрів УРСР від 26.04.1984 № 189, керуючись ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Визнати житловий будинок по вул. Севастопольській, 43 таким, що не відповідає санітарним та технічним вимогам та непридатним для проживання.

2. Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради (Пальку) замовити експертний висновок  щодо технічного стану конструктивних елементів житлового будинку по вул. Севастопольській, 43 з приводу  подальшої експлуатації.

3. Відділу обліку та розподілу житла Миколаївської міської ради (Ковалю) організувати відселення мешканців житлового будинку по вул. Севастопольській, 43, які постраждали внаслідок надзвичайної ситуації техногенного характеру об’єктового рівня.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Дадівєріна А.Д.

 

 

Секретар міської ради                                                                            Т.В. Казакова


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: