Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

18 грудня 2017                                                                                            № 391р

Про відповідальність за дотримання правил техніки безпеки під час проведення зимових святкових заходів на території Соборної площі в м. Миколаєві та прилеглій до неї території

 

З метою посилення контролю за дотриманням правил техніки безпеки, запобігання та недопущення виникненню надзвичайних ситуацій та нещасних випадків, відповідно до рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 11.12.2017 № 1018 «Про проведення зимових святкових заходів на території Соборної площі в м. Миколаєві та прилеглій до неї території», керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:

 

1. Відповідальність за дотримання правил техніки безпеки під час проведення зимових святкових заходів на території Соборної площі в м. Миколаєві та прилеглій до неї території покласти на департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради (Палька), адміністрацію Центрального району Миколаївської міської ради (Березу), управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради (Герасіменю).

 

2. Персональну відповідальність за дотримання правил техніки безпеки під час проведення зимових святкових заходів на території Соборної площі в м. Миколаєві та прилеглій до неї території покласти на керівників виконавчих органів Миколаївської міської ради, зазначених в пункті 1 даного розпорядження.

 

3. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Секретар міської ради                                                                            Т.В. Казакова


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: