Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

05 жовтня 2017                                                                                   № 27/1

Про звіт міського голови про

діяльність виконавчих органів

Миколаївської міської ради та

звіти заступників міського

голови

 

         Заслухавши звіт міського голови Сєнкевича О.Ф. про діяльність виконавчих органів Миколаївської міської ради за час перебування на посаді з 24.11.2015, звіт заступника міського голови – директора департаменту фінансів Миколаївської міської ради Бондаренко В.І., керуючись п. 9 ч. 1 ст. 26, ч. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Звіт міського голови Сєнкевича О.Ф. про діяльність виконавчих органів Миколаївської міської ради за час перебування на посаді з 24.11.2015, звіт заступника міського голови – директора департаменту фінансів Миколаївської міської ради Бондаренко В.І. взяти до відома.

 

2. За результатами заслуховування звіту міського голови Сєнкевича О.Ф. про роботу виконавчих органів Миколаївської міської ради за час перебування на посаді з 24.11.2015, роботу виконавчих органів Миколаївської міської ради та міського голови Сєнкевича О.Ф. визнати незадовільною.

 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань прав людини, законності, гласності, антикорупційної політики, місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики (Малікіна).

 

 

Секретар міської ради                                                              Т.В. Казакова


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: