Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

17 жовтня 2017                                                                                  № 850

Про надання дозволу громадянам для

надання нотаріально посвідченої згоди

на отримання компенсації за належне

неповнолітньому для отримання жиле

приміщення

 

         Розглянувши документи про надання дозволу громадянам для надання нотаріально посвідченої згоди на отримання компенсації за належне неповнолітньому  для отримання жиле приміщення, встановлено:

- неповнолітній (П.І.Б.____р.н.), та його батьки, (П.І.Б.) та (П.І.Б.), надали письмову  згоду на надання нотаріально посвідченої згоди матері, (П.І.Б.), на отримання компенсації за належне неповнолітньому для отримання жиле приміщення.

Згідно з викладеним, виходячи з інтересів дитини, відповідно до ч. 2 ст. 32 Цивільного кодексу України, ч. 3 ст. 177 Сімейного кодексу України, п. 11 Порядку визначення розміру і надання військовослужбовцям та членам їх сімей грошової компенсації за належне їм для отримання жиле приміщення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 02.09.2015 № 728, керуючись пп. 4 п. «б» ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

                                                                                                                                                       

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл неповнолітньому (П.І.Б.____р.н.), який діє за згодою своїх батьків, (П.І.Б.) та (П.І.Б.),  на надання нотаріально посвідченої згоди на отримання компенсації матір’ю, (П.І.Б.), за належне неповнолітньому (П.І.Б.____р.н.), для отримання жиле приміщення.

 

2. Дозволити батькам, (П.І.Б.) та (П.І.Б.), надати дозвіл неповнолітньому (П.І.Б.____р.н.), надати нотаріально посвідчену згоду на отримання компенсації матір’ю (П.І.Б.) за належне неповнолітньому (П.І.Б.), для отримання жиле приміщення.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Шевченка Є.В.

 

Секретар міської ради                                                         Т.В.Казакова

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: