Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

11 жовтня 2017                                                                                    № 332р

Про внесення змін до розпорядження міського голови
від 03.04.2017 №83р «Про розподіл обов’язків між міським
головою, секретарем міської ради, першим заступником
міського голови, заступниками міського голови, керуючим
справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради»

У зв’язку зі службовою необхідністю, керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Внести зміни з 12.10.2017 до розпорядження міського голови від 03.04.2017 №83р «Про розподіл обов’язків між міським головою, секретарем міської ради, першим заступником міського голови, заступниками міського голови, керуючим справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради» зі змінами, внесеними розпорядженням міського голови від 16.06.2017 №162р.

1.1. Розподіл обов’язків між міським головою, секретарем міської ради, першим заступником міського голови, заступниками міського голови, керуючим справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради в частині  обов’язків заступника міського голови (з питань архітектури та містобудування, земельних відносин, транспорту та зв’язку) викласти в такій редакції:

«Заступник міського голови

(з питань транспорту та зв’язку)

Забезпечує виконання положень Конституції України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», інших законів України, постанов Верховної Ради України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України при здійсненні повноважень виконавчими органами Миколаївської міської ради з питань транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій.

У разі відсутності міського голови виконує функції та повноваження міського голови за його розпорядженням (наказом).

Координує роботу міського пасажирського транспорту незалежно від форм власності.

Організує роботу щодо здійснення власних та делегованих повноважень підпорядкованим виконавчим органом міської ради у галузі транспорту та зв’язку, визначених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та іншими нормативно-правовими актами.

За дорученням міського голови підписує договори, укладені від імені міської ради та її виконавчих органів з питань транспорту.

Погоджує контракти з керівниками підпорядкованих комунальних підприємств та установ, вносить міському голові пропозиції щодо продовження або розірвання з ними контрактів.

Проводить прийом громадян з особистих питань, розглядає звернення громадян.

Розробляє проекти нормативно-правових актів (рішень міської ради, виконкому міської ради, розпоряджень міського голови); проводить експертизу проектів, пов’язаних з виконанням покладених на підпорядкований підрозділ Миколаївської міської ради завдань.

Здійснює керівництво і координацію роботи:

- управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій Миколаївської міської ради;

- підпорядкованих комунальних підприємств, згідно із затвердженим переліком.

Очолює комісії, робочі групи, консультативні та дорадчі органи тощо на виконання вимог законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України та відповідних органів виконавчої влади.»

1.2. Розподіл обов’язків між міським головою, секретарем міської ради, першим заступником міського голови, заступниками міського голови, керуючим справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради в частині обов’язків заступника міського голови (з питань внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції) викласти в такій редакції:

«Заступник міського голови

(з питань архітектури та містобудування, земельних відносин, внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції)

Забезпечує виконання положень Конституції України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», інших законів України, постанов Верховної Ради України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України при здійсненні повноважень виконавчими органами Миколаївської міської ради з питань архітектури та містобудування, земельних відносин, внутрішнього фінансового контролю, нагляду, запобігання та протидії корупції.

У разі відсутності міського голови виконує функції та повноваження міського голови за його розпорядженням (наказом).

Координує роботу по здійсненню аналізу стану містобудування, реалізації та дотримання генерального плану м. Миколаєва, іншої містобудівної документації.

Контролює роботу по створенню земельно-кадастрової документації міста Миколаєва.

У межах діючого законодавства бере участь у роботі міської містобудівної ради.

Координує роботу щодо підготовки та внесення на розгляд міської ради пропозицій з питань містобудування та земельних відносин щодо програм соціально-економічного розвитку міста та проектів міського бюджету.

Здійснює координацію дій по розміщенню об’єктів у межах м. Миколаєва.

Організує та надає на розгляд міської ради відповідні міські містобудівні програми.

Сприяє в установленому законом порядку контролю за дотриманням законодавства у сфері містобудівної документації при плануванні та забудові територій міста, за зупиненням у випадках, передбачених законами, будівництва окремих об’єктів, яке проводиться з порушенням містобудівної документації.

Сприяє в межах повноважень охороні, реєстрації та використанню пам’яток архітектури і містобудування, роботі стосовно пайової участі підприємств і організацій у будівництві.

Здійснює контроль за підпорядкованими виконавчими органами Миколаївської міської ради щодо:

- розміщення і будівництва житлово-цивільних, комунальних, промислових та інших об’єктів, рекламних носіїв, розглядає і погоджує проекти конкретних об’єктів архітектури;

- проектів забудови і благоустрою земельних ділянок, житлових будинків, господарських будівель;

- прийнятих рішень про стадійність проектування, доцільність розроблення ескізних проектів, застосування індивідуальних проектів будинків і споруд, їх поверховості, необхідність внесення змін до цих проектів.

Організує роботу щодо здійснення власних та делегованих повноважень підпорядкованими виконавчими органами міської ради у галузі архітектури, будівництва, у сфері регулювання земельних відносин, визначених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та іншими нормативно-правовими актами.

За дорученням міського голови підписує договори, укладені від імені міської ради та її виконавчих органів з питань архітектури, будівництва, регулювання земельних відносин.

Здійснює керівництво і координацію роботи:

- департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради;

- управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради;

- департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції Миколаївської міської ради.

- підпорядкованих комунальних підприємств, згідно із затвердженим переліком.

Забезпечує здійснення внутрішнього контролю фінансово-господарської діяльності виконавчих органів Миколаївської міської ради, підприємств, установ та організацій комунальної власності.

Здійснює реалізацію програм та заходів благоустрою на території міста Миколаєва та дотримання міської політики у сфері благоустрою.

Забезпечує організацію та проведення заходів із запобігання та протидії корупції.

Погоджує контракти з керівниками комунальних підприємств та установ Миколаївської міської ради, вносить міському голові пропозиції щодо продовження або розірвання контрактів.

Організує роботу щодо здійснення контрольно-ревізійних, аналітичних, інформаційних та інших видів діяльності, що забезпечують єдину систему контролю за використанням коштів, виділених з міського бюджету міста, а також збереження та використання комунального майна міста.

Забезпечує надання виконавчим органам Миколаївської міської ради методичної та консультаційної допомоги з питань дотримання антикорупційного законодавства.

Організує роботу щодо підготовки матеріалів та пропозицій міській раді, виконавчому комітету міської ради, виконавчим органам міської ради, постійним комісіям міської ради про розвиток та поліпшення стану об’єктів та елементів благоустрою міста, удосконалення Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м.Миколаєві.

Курирує роботу адміністрацій районів Миколаївської міської ради в межах своїх повноважень.

Проводить прийом громадян з особистих питань, розглядає звернення громадян.

Розробляє проекти нормативно-правових актів (рішень міської ради, виконкому міської ради, розпоряджень міського голови); проводить експертизу проектів, пов’язаних з виконанням покладених на підпорядковані підрозділи Миколаївської міської ради завдань.

Очолює комісії, робочі групи, консультативні та дорадчі органи тощо на виконання вимог законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України та відповідних органів виконавчої влади».

1.3. Порядок тимчасової взаємозамінності першого заступника міського голови, заступників міського голови, керуючого справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради викласти в новій редакції (додається).

1.4. Перелік комунальних підприємств, які функціонально підпорядковані першому заступнику міського голови, заступникам міського голови, керуючому справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради, у частині підпорядкування заступнику міського голови з питань архітектури та містобудування, земельних відносин, транспорту та зв’язку, заступнику міського голови з питань внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції викласти в такій редакції:

«Заступник міського голови

(з питань транспорту та зв’язку)

КП ММР «Миколаївелектротранс»

КП «Таймсет»

КП «Миколаївсудпром»

«Заступник міського голови

(з питань архітектури та містобудування, земельних відносин, внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції)

КП «Госпрозрахункове проектно-виробниче архітектурно-планувальне бюро»

КП «Госпрозрахункове проектно-вишукувальне бюро»

2. Розпорядження міського голови від 28.07.2017 № 228р «Про організаційні засади виконання обов’язків міського голови» визнати таким, що втратило чинність.

3. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

Секретар міської ради                                                                            Т.В. Казакова

ЗАТВЕРДЖЕНО
розпорядження
міського голови
від 11 жовтня 2017
№332р

ПОРЯДОК
тимчасової взаємозамінності
першого заступника міського голови,
заступників міського голови,
керуючого справами виконавчого комітету
Миколаївської міської ради

Перший заступник міського голови

(з питань економічного розвитку, комунальної власності, надання адміністративних послуг, житлової політики, оборонної роботи, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення)

 

Заступник міського голови – директор департаменту фінансів Миколаївської міської ради

Заступник міського голови – директор департаменту фінансів Миколаївської міської ради

 

Перший заступник міського голови

(з питань економічного розвитку, комунальної власності, надання адміністративних послуг, житлової політики, оборонної роботи, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення)

Заступник міського голови

(з соціальних питань)

 

Керуючий справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради

Керуючий справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради

 

Заступник міського голови

(з соціальних питань)

Заступник міського голови

(з питань житлово-комунального господарства)

 

Заступник міського голови

(з питань транспорту та зв’язку)

Заступник міського голови

(з питань транспорту та зв’язку)

 

Заступник міського голови

(з питань житлово-комунального господарства)

Заступник міського голови

(з енергоефективності)

 

Заступник міського голови

(з питань архітектури та містобудування, земельних відносин, внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції)

Заступник міського голови

(з питань архітектури та містобудування, земельних відносин, внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції)

 

Заступник міського голови

(з енергоефективності)


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: