Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

27 вересня 2017                                                                                    № 812

    Про  надання дозволу  громадянам

    ПІБ, ПІБ, ПІБ

     на укладання договору дарування

 

     Розглянувши   документи  про надання дозволу  громадянам ПІБ, ПІБ, ПІБ  на  укладання договору  дарування, відповідно до ст.ст.    31, 32,  242, 717-719  Цивільного     кодексу України, ст.ст. 17, 18  Закону  України  “Про охорону дитинства”,  керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34    Закону    України “Про     місцеве    самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

     

     1. Надати дозвіл гр. ПІБ  подарувати  по ½ частки земельної ділянки, яка розташована за адресою: м. Миколаїв, адреса, що є її приватною власністю  неповнолітньому ПІБ,   р.н., малолітньому ПІБ,   р.н.

     2. Надати дозвіл неповнолітньому ПІБ, р.н., прийняти в дар  ½ частки земельної ділянки, яка розташована за адресою: м. Миколаїв, по  адреса  , а також підписати відповідні документи за умови надання батьком дитини письмової нотаріально-посвідченої згоди на вчинення правочину.

    3.Надати дозвіл законному представнику ПІБ,    від імені   та  на   ім’я   малолітнього ПІБ р.н., прийняти в дар ½ частки земельної ділянки, яка розташована за адресою: м. Миколаїв, по адреса, а також підписати відповідні документи.

     4. Попередити законних представників неповнолітнього, малолітнього  про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту майнових прав дітей.

   

   5. Зобов’язати законних представників неповнолітнього, малолітнього у тримісячний  термін надати до служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради копію документу, що підтверджує право власності дітей на придбане майно.

    6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради Мамонтову О.Є.

 

Міський голова                                                                               О.Ф. Сєнкевич 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: