Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

27 вересня 2017                                                                                    № 809

    Про  надання   дозволу       громадянам

    ПІБ, ПІБ, ПІБ  на укладання

    договору дарування

 

     Розглянувши   документи  про надання дозволу  громадянам ПІБ, ПІБ, ПІБ    на  укладання договору  дарування, відповідно до ст.ст.    31, 32,  242, 717-719  Цивільного     кодексу України, ст.ст. 17, 18  Закону  України  “Про охорону дитинства”,  керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34    Закону    України “Про     місцеве     самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

     

     1. Надати дозвіл гр. ПІБ  подарувати від 2/ 3 частки по 1/3 частки будинку адреса  у м. Миколаєві, що є його приватною власністю  неповнолітній ПІБ,  р.н., малолітній ПІБ,  р.н., в зв’язку з продажем по 1/4 частки  кімнати   по

адреса  у м. Миколаєві.

     2. Надати дозвіл неповнолітній ПІБ, р.н., прийняти в дар від 2/3 частки 1/3 частки  адреса у м. Миколаєві, а також підписати відповідні документи за умови надання матір’ю дитини письмової нотаріально-посвідченої згоди на вчинення правочину.

    3.Надати дозвіл законному представнику ПІБ   від імені   та  на   ім’я   малолітньої ПІБ,  р.н.,  прийняти в дар від 2/3 частки по  1/3 частки адреса     у м. Миколаєві, а також підписати відповідні документи.

     4. Попередити законних представників неповнолітньої, малолітньої про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дитини.

   

    5. Зобов’язати законних представників неповнолітньої, малолітньої у тримісячний  термін надати до служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради копію документу, що підтверджує право власності дітей на придбане житло.

    6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради Мамонтову О.Є.

 

Міський голова                                                                               О.Ф. Сєнкевич

                                                     


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: