Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

31 жовтня 2016                                                                  № 9/91

Про внесення зміни до рішення Миколаївської міської ради від

09.06.2016  №5/13 "Про надання дозволу управлінню земельних

ресурсів Миколаївської міської ради на виготовлення проекту

землеустрою щодо відведення земельної ділянки КП СКП

"Гуртожиток"  по    вул.    Нагірній,73а   в     Інгульському  

районі м. Миколаєва."

 

         З метою реалізації грантового контракту  "Нові можливості проживання, навчання та працевлаштування для вимушених переселенців в м. Миколаєві", керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Внести зміни до рішення міської ради:

 1. Пункт 1 розділу 1 рішення міської ради від 09.06.2016  №5/13:

 "1. Управлінню земельних ресурсів Миколаївської міської ради для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею  400 кв.м, за рахунок  земель БМУ-22 будівельно-виробничої фірми "Миколаївводбуд", з метою надання її в постійне користування КП СКП "Гуртожиток" для реконструкції та подальшого обслуговування будівлі гуртожитку по вул. Нагірній,73а." викласти  в такій редакції:

"1. Управлінню земельних ресурсів Миколаївської міської ради для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею  330 кв.м, у тому числі 297 кв.м за рахунок  земель ТОВ БМУ-22 будівельно-виробничої фірми "Миколаївводбуд" та 33 кв.м за рахунок земель комунальної власності, з метою надання її в постійне користування КП СКП "Гуртожиток" для реконструкції та подальшого обслуговування будівлі гуртожитку по вул. Нагірній,73а."

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

(Підстава: нотаріально посвідчена згода ТОВ Будівельно-монтажного управління-22  "Миколаївводбуд" на вилучення частини земельної ділянки від 27.10.2016 за №824.)

2. 3обов'язати замовника подати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджений проект землеустрою.

 

3. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), першого заступника міського голови Гайдаржи В.В.

 

Міський голова                                                                              О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: