Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

14 липня 2017                                                                                            № 587

Про організаційні заходи щодо

проектування тролейбусної лінії у

Корабельному районі м. Миколаєва

 

         У зв’язку з початком проектування тролейбусної лінії у Корабельному районі м. Миколаєва, відповідно до Закону України «Про рекламу», Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Закону України «Про автомобільні дороги», постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 № 2067 «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами», керуючись пп. 13 п. «а» ст. 30, ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Дозволити розміщення рекламних конструкцій по просп. Богоявленському, від вул. 295 Стрілецької Дивізії до вул. Гагаріна, виключно на розділовій смузі проїзної частини проспекту розміром 3.0 х 12.0 м, двосторонні, із зовнішнім освітленням та заглибленням фундаментального блоку з інтервалом між ними не менш ніж 300 м (на одній центральній опорі, одного кольору, за ескізом, затвердженим робочим органом по регулюванню діяльності з розміщення зовнішньої реклами в м. Миколаєві).

 

2. Заборонити розміщення будь-яких рекламних конструкцій по просп. Богоявленському від вул. 295 Стрілецької Дивізії до вул. Гагаріна, з обох боків від дороги.

 

3. У зв’язку із зміною містобудівної ситуації змінити місце розташування рекламних конструкцій, розміщених з обох боків по просп. Богоявленському від вул. 295 Стрілецької Дивізії до вул. Гагаріна, з наданням розповсюджувачам зовнішньої реклами інших рівноцінних місць.

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Турупалова А.В.

 

Міський голова                                                                                     О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: