Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

27 липня 2017                                                                        № 23/45

Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою

щодо відведення земельних ділянок юридичним особам,

фізичній особі - підприємцю в  Інгульському районі                           

м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення юридичних осіб, фізичної особи - підприємця та наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл для складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для обслуговування нежитлових об’єктів:

1. Товариству з обмеженою відповідальністю "Меблевий бум" для складання проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 3809 кв.м  за рахунок  земель ТОВ  "Меблевий бум", з метою передачі в оренду  для обслуговування виробничих будівель   по вул. Електронній,81-А.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

(Висновком від 18.04.2017 № 17-1671 управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради погоджує  переоформлення земельної ділянки).

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 15.05.2017,  протокол №48, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2. Товариству з обмеженою відповідальністю "Меблевий бум" для складання проекту землеустрою  щодо відведення в оренду із співвласниками земельної ділянки орієнтовною площею 2068 кв.м  за рахунок  земель ТОВ  "Меблевий бум", з метою передачі в оренду  з визначенням ідеальної частки для обслуговування виробничих будівель   по вул. Електронній,81/12 в межах земельної ділянки спільного користування по вул. Електронній,81/8.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

 (Висновком від 18.04.2017 № 17-1671 управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради погоджує  переоформлення земельної ділянки).

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 15.05.2017,  протокол №48, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

3. Автогаражному кооперативу "Жигулі-2" для складання проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею          12000 кв.м, за рахунок  земель комунальної власності, з метою передачі в оренду для обслуговування автогаражного кооперативу "Жигулі-2"  по вул. 1 Інгульській,1-А.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

(Висновком від 20.04.2017 № 17-602 управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради погоджує  відведення земельної ділянки).

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 15.05.2017,  протокол №48, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

4. Фізичній особі-підприємцю Ярошенко Людмилі Михайлівні для складання проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею  442кв.м, площею 312 кв.м за рахунок земель ФОП   Ярошенко Л.М., та 130 кв.м   за рахунок  земель комунальної власності, для обслуговування будівлі кафе з літнім майданчиком по пр.Миру, 25-а/4, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради  від 22.05.2017 №17-1368.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 29.05.2017,  протокол №51, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

2. 3обов'язати замовника подати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджений проект землеустрою.

         3. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Турупалова А.В.

 

 

Міський голова                                                                           О.Ф. Сєнкевич     


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: