Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

27 липня 2017                                                                                   № 23/28

Про  передачу за фактичним  землекористуванням земельної

ділянки юридичній особі для тимчасового розміщення споруди     

по Заводському  району   м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення юридичної особи, документацію із землеустрою, матеріали інвентаризації, рекомендацію  постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Передати в оренду земельну ділянку для тимчасового розміщення споруди без  оформлення  права власності на нерухоме майно юридичній особі:

 

          1. Припинити  ТОВ фірмі «СТІВ» право користування земельною ділянкою площею 4 кв.м по  вул. Курортній (Бутоми), поблизу магазину «Океан».

           1.1. Пункт 7 розділу 2 рішення  міської  ради   від  25.04.2014                   № 39/57: «7. Продовжити товариству з обмеженою відповідальністю фірмі «Стів»  на 6 місяців термін оренди   земельної ділянки (кадастровий номер 4810136300:12:021:0001) площею 4 кв.м,  залишивши її в землях комерційного використання, яка була надана рішенням міської ради  від 25.03.2009 № 33/42,  для подальшого обслуговування торговельного кіоску по вул. Бутоми, поблизу магазину «Океан»  визнати таким, що втратив чинність.

  1.2 Договір оренди землі, який зареєстровано в Книзі записів державної реєстрації договорів оренди землі від 04.06.2009 № 6630, припинити.

            1.3  Передати  товариству з обмеженою відповідальністю «Хаанка» в  оренду строком на 1 рік  до затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Миколаєва та архетипів земельну ділянку (кадастровий номер 4810136300:12:021:0001) площею 4 кв.м для обслуговування тимчасово встановленого торговельного кіоску  без  оформлення  права власності на нерухоме майно відповідно до висновку управління містобудування та архітектури    Миколаївської міської ради від 12.05.2017 № 17-2177.

    Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 29.05.2017, протокол № 51, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

 

Зобов'язати землекористувачів:

 

укласти  договір про зміни до договору оренди землі;

- у місячний строк здати розірваний договір оренди землі в управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),  заступника міського голови  Турупалова А.В.

 

Міський  голова                                                                                О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: