Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

27 липня 2017                                                                                     № 23/34

Про продовження строку користування земельною ділянкою

юридичній особі по Центральному району м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення юридичної особи, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.  Продовжити   строк користування  раніше наданою земельною ділянкою юридичній особі для будівництва та обслуговування  капітальних будівель:

1.    ТОВ “ВКФ “Бізнес   Реал ” продовжити на  10 років оренду земельної ділянки площею 1197 кв.м (кадастровий номер 4810137200:15:031:0011), термін оренди якої було продовжено рішенням міської ради від 09.11.2006  № 7/22,  залишивши земельну ділянку в землях комерційного використання,  для  обслуговування торговельного комплексу   по вул. Архітектора Старова, 2/1 відповідно до висновку управління містобудування  та архітектури Миколаївської міської ради від   15.09.2016 №  17-4840.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 03.10.2016, протокол №22,  на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.01.2017, протокол №34,  на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

Зобов'язати землекористувача:

укласти  договір про зміни до договору оренди землі;

- одержати документи, які посвідчують право на землю;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

 

     2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва,  регулювання земельних відносин  та екології (Концевого) ,  заступника   міського голови  Турупалова А.В.

 

 

Міський  голова                                                                              О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: