Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

13 липня  2017                                                                                № 22/7

Про присвоєння бібліотеці-філіалу № 10

Централізованої бібліотечної системи для

дорослих м. Миколаєва імені Почесного

громадянина м. Миколаєва Крісенка В.І.

 

         Розглянувши подання управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради, у зв’язку з проведенням громадського обговорення про присвоєння бібліотеці-філіалу № 10 Централізованої бібліотечної системи для дорослих м. Миколаєва імені Почесного громадянина м. Миколаєва Крісенка В.І., керуючись п. 7 ч. 1 ст. 8 Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Присвоїти бібліотеці-філіалу № 10 Централізованої бібліотечної системи для дорослих м. Миколаєва ім’я Почесного громадянина м. Миколаєва Крісенка В.І.

 

2. Управлінню з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради (Бондаренко) забезпечити внесення відповідних змін в установчі документи згідно з вимогами чинного законодавства.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, туризму, молоді та спорту (Мотуза), заступника міського голови Шевченка Є.В.

 

 

 

Міський голова                                                                                     О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: