Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

14 липня 2017                                                                                        № 555

Про внесення змін до рішення виконкому

Миколаївської міської ради від __________

№ ______ «Про  встановлення опіки над

малолітнім (П.І.П),   ________ р.н.»

 

           Розглянувши документи про внесення змін до рішення виконкому Миколаївської міської ради  від ______ № _______ «Про  встановлення опіки над малолітнім (П.І.П),   _______ р.н.» керуючись п.п. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

 

ВИРІШИВ:

 

1. Внести зміни до рішення виконкому Миколаївської міської ради                   від ________ № ______ «Про  встановлення опіки над малолітнім (П.І.П)   ______ р.н.»:

  -  абзац другий  рішення викласти у такій редакції:

  « - мати дитини, (П.І.П), не виконує свої батьківські  обов’язки з  виховання та утримання дитини з причин, які  неможливо з’ясувати у зв’язку із її перебуванням на тимчасово окупованій території, що підтверджується актом про виявлення дитини, переміщеної із тимчасово окупованої  території або району проведення антитерористичної операції, яка залишилась без батьківського піклування, від _______ »;

  - доповнити рішення абзацом 3 та викласти його в такій редакції:

«- відомості про батька дитини записані відповідно до ч. 1 ст. 135 Сімейного кодексу України (витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про народження із зазначенням відомостей про батька відповідно до частини    першої  статті  135   Сімейного   кодексу   України   від  _____________  № _________)».

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради Бакалову Н.В.

 

Міський голова                                                                                  О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: