Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

14 липня 2017                                                                                       № 566

Про надання дозволу громадянам

на укладання договору обміну

нерухомого майна, яке належить

їм на праві приватної власності

 

Розглянувши заяву та документи, надані громадянами, про надання дозволу на укладання договору обміну нерухомого майна, яке належить їм на праві приватної власності, виходячи з інтересів дитини, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”,  ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

        1. Надати дозвіл (ПІБ) укласти договір обміну 37/100 частки житлового будинку № по вул. (назва) у м. Миколаєві на квартиру № по вул. (назва) у м. Миколаєві, враховуючи, що зазначений правочин не порушує житлових прав дитини, (ПІБ), (дата) р.н..

 

    2.  Попередити (ПІБ) про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дитини.

 

  3. Зобов'язати  (ПІБ) протягом місяця надати до служби у справах дітей адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради довідку про місце реєстрації дитини.

 

  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей адміністрації Заводського району Миколаївської міської                                   ради  Покітко А.М.

 

Міський голова                                                                                  О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: