Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

06 червня 2017                                                                                   № 439

Про надання згоди ТОВ СП «НІБУЛОН»

на використання нижньої набережної м. Миколаєва

для швартування суден та посадки – висадки пасажирів

 

         Для задоволення потреб громадян в організації культурного дозвілля, пов’язаних з екскурсійними прогулянками акваторіями piчок Інгул та Південний Буг, враховуючи звернення ТОВ СП «НІБУЛОН» щодо використання нижньої набережної м. Миколаєва для швартування суден (плав. засобу «Нібулон експрес 3») для посадки-висадки пасажирів та технічний акт Державного воєнізованого гірничорятувального (аварійно - рятувального) загону державної служби України з надзвичайних ситуацій «Про водолазне обстеження причальної стінки нижньої набережної бульвару Адмірала Макарова» щодо придатності до експлуатації. керуючись статтею 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в України», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ

 

1. Надати ТОВ СП «НІБУЛОН» згоду на використання нижньої набережної м. Миколаєва до 31.08.2017 для швартування суден до причальної стінки берегового укріплення бульвару адмірала Макарова та посадки - висадки пасажирів за умов повної відповідальності за безпеку пасажирів та забезпечення вимог санітарно-екологічного законодавства України.

2. ТОВ СП «НІБУЛОН» до початку експлуатації нижньої набережної                  м. Миколаєва для швартування суден та посадки – висадки пасажирів:

2.1. Провести технічний огляд гідроспоруд згідно з регістром судноплавства України.

2.2. Виконати технічний звіт на підставі технічного обстеження гідроспоруд щодо подальшої можливості експлуатації причальної стінки берегового укріплення бульвару адмірала Макарова.

2.3. Провести заходи щодо забезпечення безпечного швартування суден до причальної стінки берегового укріплення бульвару адмірала Макарова.

3. ТОВ СП «НІБУЛОН» спільно з управлінням надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради забезпечити встановлення стаціонарного рятувального пункту біля причальної стінки берегового укріплення бульвару адмірала Макарова.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Турупалова А.В.

 

Перший заступник

міського голови                                                                                А.Д. Дадівєрін


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: