Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

14 липня 2017                                                                                          № 576

Про закриття прийомної сім’ї (ПІБ) та

виведення з прийомної сім’ї (ПІБ)(дата

народження)

 

          Згідно з рішенням виконкому Миколаївської міської ради від (дата) № (номер) «Про створення прийомної сім’ї та влаштування на спільне проживання та виховання (ПІБ) (дата народження)», Прізвище, ім’я вважалася прийомною дитиною, яка виховувалась в прийомній сім’ї (ПІБ).

          Розглянувши заяву прийомної матері,(ПІБ), прийомної дитини,(ПІБ), які мешкають за адресою: (адреса проживання), про закриття прийомної сім’ї та виведення з прийомної сім’ї (ПІБ), (дата народження), у зв’язку з досягненням повноліття, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 № 565 «Про затвердження Положення про прийомну сім’ю», Порядку призначення і виплати державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом «гроші ходять за дитиною», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31.01.2007 №  81, керуючись пп.2 п. «б» ч.1 ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. З (дата) вивести  з прийомної сім’ї (ПІБ)(ПІБ), (дата народження).

2. З (дата) закрити прийомну сім’ю (ПІБ).

3. Припинити дію договору про влаштування дітей на виховання та спільне проживання у прийомній сім’ї від (дата) № (номер).

4. Доручити департаменту фінансів Миколаївської міської ради (Бондаренко) припинити фінансування департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради (Бондаренка) для здійснення видатків за рахунок субвенції з державного бюджету.

         5. Доручити департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради (Бондаренку) припинити виплату державної соціальної допомоги на дитину та грошового забезпечення прийомній матері.

         6. Рішення виконкому Миколаївської міської ради від (дата) № (номер) «Про створення прийомної сім’ї та влаштування на спільне проживання та виховання (ПІБ), (дата народження) визнати таким, що втратило чинність.

7.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на                      заступника міського голови Шевченка Є.В.

 

 Міський голова                                                                              О.Ф. Сєнкевич

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: