Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

25 травня 2017                                                                                 № 20/26

Про надання дозволів на виготовлення технічної документації із

землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної

ділянки в натурі (на місцевості) юридичній особі  по Заводському 

району м. Миколаєва

 

          Розглянувши звернення юридичної особи, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендацію постійної комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

         1. Про надання дозволів на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) юридичним особам  по Заводському  району                            м. Миколаєва:

 

           1. Публічному акціонерному товариству комерційного банку «ПРИВАТБАНК»    надати дозвіл  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею   35 кв.м, за рахунок земельної ділянки,  відведеної рішеннями міської ради від  28.09.2001 № 34/13 та  від 25.12.2001 № 37/3, з метою передачі земельної ділянки в оренду  для подальшого  обслуговування господарського блоку по вул.3 Поперечній, поблизу житлового будинку №15, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури    Миколаївської міської ради від 05.01.2017 № 17-6486. 

         1.1 Надати згоду публічному акціонерному товариству комерційного банку «ПРИВАТБАНК» на відновлення меж  земельної ділянки   орієнтовною площею  35 кв.м, за рахунок земельної ділянки,  відведеної рішеннями міської ради від  28.09.2001 № 34/13 та  від 25.12.2001 № 37/3, з метою передачі земельної ділянки в оренду  для подальшого  обслуговування господарського блоку по вул.3 Поперечній, поблизу житлового будинку №15.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 27.02.2017, протокол № 37, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

    2. Зобов'язати замовника  подати до центру надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

    3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),   заступника міського голови   Турупалова А.В.           

 

Міський голова                                                                                О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: