Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

31 жовтня 2016                                                                           № 9/90

Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою

щодо відведення земельних ділянок юридичним особам,

громадянам та внесення змін до рішень міської ради по

Центральному району м. Миколаєва

 

         озглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок юридичним особам :

1. ТОВ “Мис - Південь” надати дозвіл для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  загальною площею  4494 кв.м для будівництва яхт-клубу із стоянками для катерів, яхт  та облаштування  пляжної зони по вул. Адмірала Макарова, 13-ж.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 1   розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016 , протокол №13,  на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

         2. ДП “Південний науково-дослідний і проектно-конструкторський інститут по розвитку флоту рибного господарства” надати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду  орієнтовною площею 1426 кв.м для  обслуговування  майнового комплексу по  вул. Фалєєвській, 25.

       Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 23.05.2016 , протокол №12, на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

3.  Громадянину Бордюжі Володимиру Володимировичу  для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1189  кв.м в оренду,  за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування,  для  обслуговування   рибоприймального пункту  по   вул. Курчатова , 31.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 3   розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016 , протокол №13,  на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

4.Громадянину Бордюжі Володимиру Володимировичу  для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 136   кв.м в оренду,  за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування,  для  обслуговування  причалу  по вул. Курчатова, 31.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 4   розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016 , протокол №13,  на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

5. ПАТ “Миколаївобленерго” надати дозвіл  на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки площею  7  кв.м  з метою передачі її в оренду для обслуговування трансформаторної підстанції  №1337  по вул. 10 Воєнній , поблизу житлового будинку № 16.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 5   розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016 , протокол №13,  на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

      

6. ПАТ “Миколаївобленерго” надати дозвіл  на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки площею 8  кв.м   з метою передачі її в оренду для обслуговування трансформаторної підстанції  №1352  по вул. 2  Воєнній ріг вул. Маршала Василевського.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 6   розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016 , протокол №13,  на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

7. ПАТ “Миколаївобленерго” надати дозвіл  на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки площею  70  кв.м   з метою передачі її в оренду для обслуговування трансформаторної підстанції  № 541   по  пр. Центральному ( пр. Леніна), поблизу  будинку № 173.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 7   розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016 , протокол №13,  на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

2. Зобов'язати замовників надати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджені  проекти землеустрою.

3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва,  регулювання земельних відносин   та  екології (Концевого), заступника   міського голови   Степанця  Ю.Б.

 

Міський голова                                                                                  О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: