Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

31 жовтня 2016                                                                     № 9/86

Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою

щодо відведення земельних ділянок громадянам та внесення

змін до рішень міської ради по Корабельному району               

м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”,  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Надати дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам:

 

1. Громадянці Ламзіній Лідії Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 472 кв.м по межі забудови вулиці, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  пров.  Богоявленського  повстання  (пров. Литовченка), 28 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 04.04.2016 № 15-708.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016, протокол № 13, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2. Громадянці Волочай Наталії Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності додаткової земельної ділянки орієнтовною площею 26 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Балтійській, 120-а відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 25.04.2016         № 15-952.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016, протокол № 13, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

3. Громадянці Мусалік Ганні Андріївні для складання проекту землеустрою  щодо  відведення земельної ділянки орієнтовною площею              540 кв.м у власність, із земель комунальної власності, для ведення садівництва на ділянці № 305 у складі ОСК «Прибужжя» відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 26.04.2016 № 15-615.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016, протокол № 13, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

4. Громадянину Гарцу Олександру Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 676 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Академіка Патона, 57/1 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 10.05.2016 № 15-1052.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016, протокол № 13, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

Пункт 5 “5. Громадянину Нужному Миколі Терентійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 533 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по пров. Свободному, 6 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 29.09.2015  № 15-3257.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016, протокол № 13, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.” знято з розгляду.

 

6. Громадянці Постоленко Любові Євгенівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 771 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Ольшанців, 163-а відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 11.04.2016      № 15-817.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016, протокол № 13, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

7. Громадянину Стрілецькому Володимиру Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 737  кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.  Академіка Патона, 24/1 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 02.09.2015 № 15-3028.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

7.1. Пункт 8 розділу І  рішення  міської  ради  від  09.02.2016  № 3/15: “8. Громадянину Стрілецькому Володимиру Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 737 кв.м, з метою передачі в оренду терміном на 2 роки для визнання права власності на жилий будинок, господарські будівлі і споруди  по вул.  Академіка Патона, 54/1.” визнати таким, що втратив чинність.

Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016, протокол № 13, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

8. Громадянину Попову Віктору Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 464 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Новобудівній, 14 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 28.03.2016         № 15-616.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016, протокол № 13, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

9. Громадянці Цуркан Тетяні Валентинівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 815 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Родинній (вул. Коллонтай), 120 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 09.03.2016 № 15-474.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016, протокол № 13, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

10. Громадянину Іванцову Анатолію Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 605 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по пров. Богдана Хмельницького,  1/1 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 21.03.2016 № 15-580.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016, протокол № 13, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

11.  Громадянину Олійнику Сергію Михайловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 1383 кв.м, з метою надання у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м та передачі в оренду терміном на  25 років земельної ділянки орієнтовною площею 383 кв.м - без права забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Янтарній, 48 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 05.04.2016 № 15-508.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 21.06.2016, протокол № 15, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

12. Громадянину Ісочку Сергію Валерійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 696 кв.м по межі забудови вулиці, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Академіка Рильського, 46 з урахуванням відновлення меж домоволодіння по лінії забудови вулиці відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 23.05.2016 № 15-3929.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 21.06.2016, протокол № 15, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

13.  Громадянину Ніколаєнку Олександру Вікторовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 1072 кв.м, з метою надання у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м та передачі в оренду терміном на 25 років земельної ділянки орієнтовною площею 72 кв.м - без права забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по просп. Богоявленському (просп. Жовтневому), 548 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 30.05.2016 № 15-1246.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 21.06.2016, протокол № 15, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

14. Громадянці Тремасовій Ользі Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Липовій, з подальшим присвоєнням адреси (нова земельна ділянка) відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 07.04. 2015 № 15-1178.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 14 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 21.06.2016, протокол № 15, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

15. Громадянину Телебзді Віктору Івановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 579 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по пров.  Нахімова, 83 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 30.05.2016              № 15-1245.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 15 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 21.06.2016, протокол № 15, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

 

2. Зобов'язати замовників надати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Степанця Ю.Б.

 

 

Міський  голова                                                                                 О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: