Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

31 жовтня 2016                                                                                 № 9/83

Про надання дозволів на виготовлення технічної документації із

землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних

ділянок в натурі (на місцевості), щодо об'єднання  та поділу

земельних ділянок, надання згоди на відновлення меж земельних

ділянок громадянам та юридичним особам  по  Інгульському  

(Ленінському) району  м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

         1. Надати фізичним особам-підприємцям дозвіл та згоду на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), щодо об'єднання  та поділу земельних ділянок.

1. Фізичним особам-підприємцям Точилкіну Сергію Анатолійовичу та Бєглову Олегу Юрійовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодовстановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 150 кв.м, за рахунок земель ФОП Морозової Е.Б., з метою передачі в оренду в рівних частках для реконструкції та обслуговування павільйону- кафе з літнім майданчиком по Херсонському шосе, 30/7.

1.1. Надати згоду фізичним особам-підприємцям Точилкіну Сергію Анатолійовичу та Бєглову Олегу Юрійовичу на відновлення меж земельної ділянки площею 150 кв.м, за рахунок земель ФОП Морозової Е.Б., з метою передачі в оренду в рівних частках для реконструкції та обслуговування павільйону - кафе з літнім майданчиком по Херсонському шосе, 30/7.

(Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 16.02.2016 № 17-580)  

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 29.02.2016,  протокол №5, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

         2. Надати юридичним особам дозвіл та згоду на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), щодо об'єднання  та поділу земельних ділянок.

1.Товариству з обмеженою відповідальністю "Логістик-НМ" на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 1490 кв.м, за рахунок земель  ТОВ "Естетик-1", з метою передачі в оренду для обслуговування логістичного центру з автостоянкою по вул. Кузнецькій (Скороходова),200/7.

1.1. Надати згоду товариству з обмеженою відповідальністю "Логістик-НМ" на відновлення меж земельної ділянки площею 1490 кв.м, за рахунок земель  ТОВ "Естетик-1", з метою передачі в оренду для обслуговування логістичного центру з автостоянкою по вул. Кузнецькій (Скороходова),200/7.

(Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 19.02.2016 № 17-693)  

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 14.03.2016,  протокол №6, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

3. Надати громадянам дозвіл та згоду на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), щодо об'єднання  та поділу земельних ділянок.

1. Громадянці Величінській Аллі Григорівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 79 кв.м, за рахунок земельної ділянки, наданої рішенням міської ради від 28.09.2001 №34/13, з метою передачі в оренду обслуговування нежитлового об’єкта по пр. Богоявленському (Жовтневому),21-Б.

1.1. Надати згоду громадянці Величінській Аллі Григорівні на відновлення меж земельної ділянки площею 79 кв.м, за рахунок земельної ділянки, наданої рішенням міської ради від 28.09.2001 №34/13, з метою передачі в оренду обслуговування нежитлового об’єкта по                                      пр. Богоявленському (Жовтневому), 21-Б.

(Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 17.02.2016 № 17-388)  

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 14.03.2016,  протокол №6, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

4.3обов'язати замовника подати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою.

 

5. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Степанця Ю.Б.

 

Міський голова                                                                             О.Ф. Сєнкевич

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: