Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

12 жовтня 2016                                                                                № 9/54

Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою

щодо відведення земельних ділянок громадянам та внесення

змін до рішень міської ради по Центральному району                

м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”,  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам:

1. Громадянину Шевченку Юрію Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 1096 кв.м, з яких:                   1000 кв.м з метою передачі  у власність та 96 кв.м з метою надання в оренду (без права забудови), для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Маяковського, 142, згідно із висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 04.05.2016 №15-1040.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 1 перенесено на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 23.05.2016, протокол №12.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016, протокол №13, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

2. Громадянину Оніпченку Святославу Федоровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 267 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  за адресою: Сотий квартал, 97.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 2 перенесено на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 23.05.2016, протокол №12.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016, протокол №13, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

3. Громадянці Чебану Ганні Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 1165 кв.м, з яких: 1000 кв.м з метою передачі  у власність та 165 кв.м з метою надання в оренду (без права забудови), для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Чижова, 1, згідно із висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 19.04.2016 №15-750.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 3 перенесено на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 23.05.2016, протокол №12.

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016, протокол №13, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

4. Громадянці Холязниковій Катерині Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 600 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Малко-Тирнівській (Ульянових), 24, згідно із висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 29.04.2016 №15-973.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 01.02.2016, протокол №2, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

Пункт 4 перенесено на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 23.05.2016, протокол №12.

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016, протокол №13, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

5. Громадянці Кавурі Ользі Олександрівні та громадянину Кавурі Івану Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 500 кв.м, з метою надання в спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Димова, 72, згідно із висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 31.03.2016 №15-677.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016, протокол №13, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

6. Громадянці Чиченіній Світлані Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 606 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Колесникова, 22, згідно із висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 04.04.2016 №15-670.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016, протокол №13, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

7. Громадянину Городецькому Леоніду Степановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 1210 кв.м, з метою передачі  в оренду, для реконструкції нежитлових приміщень під житловий будинок з господарськими будівлями та спорудами (210 кв.м без права забудови) по вул. Привільній, 154, згідно із висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 11.04.2016 №15-555.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016, протокол №13, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

8. Громадянці Когут Олені Анатоліївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 1000 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Прохолодній, 22, згідно із висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 24.03.2016 №15-509.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016, протокол №13, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

9. Громадянину Стахорському В`ячеславу Євгеновичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 841 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Христо Ботєва, 53, згідно із висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 13.04.2016 №17-1267.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016, протокол №13, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

10. Громадянам Железняк Фіані Іванівні та Буханцю Георгію Івановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 845 кв.м, з метою передачі  у спільну сумісну власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  за адресою: вул. Зустрічна, 61, згідно із висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 11.04.2016 №15-751.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 10 перенесено на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016, протокол №13.

Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 06.06.2016, протокол №14, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

11. Громадянину Плетнікову Миколі Івановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 231 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  за адресою: вул. Берегова, 39а/1, згідно із висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 04.05.2016 №15-752.

 Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 11 перенесено на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016, протокол №13.

Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 06.06.2016, протокол №14, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

12. Громадянину Щербині Івану Антоновичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 797 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  за адресою: вул. Малко-Тирнівська (Ульянових), 24, згідно із висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 29.04.2016 №15-972.

 Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 12 перенесено на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016, протокол №13.

Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 06.06.2016, протокол №14, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

13. Громадянину Блацу Віталію Євгеновичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 1150 кв.м, з яких: 1000 кв.м з метою передачі  у власність та 150 кв.м з метою надання в оренду (без права забудови), для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. 1 Екіпажній (Урицького), 39, згідно із висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 07.04.2016 №15-756.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 13 перенесено на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016, протокол №13.

Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 06.06.2016, протокол №14, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

14. Громадянці Корнєєвій Лілії Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною загальною площею 213 кв.м, з подальшою зміною її  цільового призначення, за рахунок земельної ділянки, переданої рішенням Миколаївської міської ради від 31.03.2005 №32/16, з метою надання в оренду (без права забудови),  для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по                  вул. Очаківській, 151, згідно із висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 11.04.2016 №15-821. 

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 14 перенесено на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016, протокол №13.

Пункт 14 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 06.06.2016, протокол №14, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

15. Громадянці Боженко Тамарі Петрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 510 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  за адресою: вул. Степна, 31, згідно із висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 26.05.2016 №15-1227.

 Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 15 перенесено на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 13.06.2016, протокол №14.

Пункт 15 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 21.06.2016, протокол №15, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

16. Громадянці Гусєвій Ірині Львівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 528 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  за адресою: вул. Шевченка, 32/1, згідно із висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 19.05.2016 №15-885.

 Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 16 перенесено на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 13.06.2016, протокол №14.

Пункт 16 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 21.06.2016, протокол №15, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

17. Громадянці Яценко Любові Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 222 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  за рахунок розподілу забудованого домоволодіння на два відокремлених по вул. Флотській, 121, з присвоєнням окремої поштової адреси: вул. Флотська, 121/1, згідно із висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 16.05.2016 №15-3259.

 Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 17 перенесено на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 13.06.2016, протокол №14.

Пункт 17 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 21.06.2016, протокол №15, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

18. Громадянину Шевченку Максиму Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 620 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  за адресою: вул. Бузька, 33-а, згідно із висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 10.05.2016 №15-1066.

 Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 18 перенесено на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 13.06.2016, протокол №14.

Пункт 18 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 21.06.2016, протокол №15, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

19. Громадянину Коцюбі Андрію Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 1071 кв.м, з яких: 1000 кв.м з метою передачі  у власність та 71 кв.м з метою надання в оренду (без права забудови), для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Одеській, 52, згідно із висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 20.07.2015 №15-1770.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 19 перенесено на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 13.06.2016, протокол №14.

Пункт 19 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 21.06.2016, протокол №15, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

2. Зобов'язати замовників надати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської  міської ради погоджені проекти землеустрою.  

3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Степанця Ю.Б.

 

 

Міський  голова                                                                               О.Ф. Сєнкевич

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: