Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

12 жовтня 2016                                                                                № 9/55

Про надання дозволів на складання проектів землеустрою щодо

відведення земельних ділянок громадянам та внесення змін до

рішень міської ради по Заводському  району  

м. Миколаєва

 

          Розглянувши звернення  громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

 ВИРІШИЛА:

 

            1.Надати дозвіл на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:

           1.  Громадянці Лішаєвій Ользі Олександрівні   для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки № 17 орієнтовною площею 394 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі її у  власність  для  ведення садівництва в  СТ «Гвоздика».

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо       відведення земельної ділянки.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016, протокол № 13, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2.    Громадянам Бондаренко Людмилі Іванівні та Єремєєвій Світлані Петрівні  для складання проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки в оренду  площею 531 кв.м , за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 25.03.2004 № 19/13, для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою: вул. Корабелів,23 за умови  встановлення земельного сервітуту щодо надання представникам ПП «ЖЕК-10» безперешкодного доступу до елеваторного вузла та трубопроводів повітряної теплотраси для проведення ремонтно-профілактичних робіт з підготовки  житлових будинків до експлуатації у осінньо-зимовий період (відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 05.08.2015 № 15-1983 ).

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо          відведення земельної ділянки.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016, протокол № 13, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

           3.  Громадянці Ячменьовій Олені Сергіївні   для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки орієнтовною площею 795 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі її у власність для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою:  вул. Клубна,6 (Велика Корениха).

           Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

   Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016, протокол № 13, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради

 

           4. Громадянину Потапенку Валерію Володимировичу  для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки орієнтовною площею 252  кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі її у власність для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою:  пров. 4 Парниковий,15.

           Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

   Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016, протокол № 13, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради

 

        5 .  Громадянці  Лааксо Олені Олександрівні   для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки орієнтовною площею 1209   кв.м, з них 1000 кв.м у власність, 209 кв.м в оренду, із земель комунальної власності,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою:  вул.Миру,54-а (Мала Корениха).

           Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

   Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.05.2016, протокол № 13, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради

 

           6.  Громадянці Корнієнковій Наталії Павлівні   для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки орієнтовною площею 689 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі її у власність для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою:  вул. Чкалова,25-а (Велика Корениха)  (відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 25.02.2016 № 15-412  погоджено відведення земельної ділянки.)

           Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

   Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 13.06.2016, протокол № 15, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради

           7.  Громадянці Остапчук Людмилі Сергіївні  для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки під плямою забудови орієнтовною площею 63 кв.м, з них земельна ділянка №1 орієнтовною площею 60 кв.м, земельна ділянка №2 орієнтовною площею 3 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі її в оренду строком на 2 роки для визнання права власності на індивідуальний житловий будинок, господарські будівлі і споруди за адресою: вул. Пролетарська,29 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 26.08.2016 № 15-1918 .

           Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

 Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 19.09.2016, протокол № 21, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

        Пункт 7 включено на пленарному засіданні міської ради від 12.10.2016.

         2. Зобов'язати замовників  надати до центру надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.

 

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),  заступника міського голови   Степанця Ю.Б.

 

 Міський голова                                                              О.Ф. Сєнкевич

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: