Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

12 жовтня 2016                                                                         № 9/41

Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою

щодо відведення земельних ділянок громадянам та внесення

змін до рішень міської ради по Корабельному району               

м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”,  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Надати дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам:

 

1. Громадянину Єрьоміну Олександру Сергійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 459 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Генерала Шепетова, 38 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від  26.02.2016 № 15-50.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 21.03.2016, протокол № 7, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2. Громадянам Коломійцю Михайлу Івановичу та Чернову Олексію Вячеславовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею             1000 кв.м, з метою надання у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по             вул.  Райдужній, 23 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від  17.02.2016   № 15-298.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 21.03.2016, протокол № 7, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

3.  Громадянину Стецюку Дмитру Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною  площею 540 кв.м, з метою передачі у власність для  ведення садівництва на ділянці № 552 у складі СВТ «Зорька» відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від  09.03.2016  № 15-2590/2.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 11.04.2016, протокол № 9, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

4. Громадянці Галактіоновій Клавдії Андріївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 700 кв.м по межі забудови вулиці, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських  будівель  і  споруд  по  вул.  Юрка  Тютюнника                           (вул. Островського), 18 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 01.03.2016 № 15-4048.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 11.04.2016, протокол № 9, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

5.  Громадянці Кіровій Яні Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 1196 кв.м, з метою надання у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м та передачі в оренду терміном на                 25 років земельної ділянки орієнтовною площею 196 кв.м - без права забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Єсеніна, 67 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від  09.03.2016  № 15-477.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 11.04.2016, протокол № 9, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

6. Громадянину Данилевському Івану Івановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 437 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Рибній, 44 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від  30.10.2015       № 15-3200.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 11.04.2016, протокол № 9, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

7. Громадянину Полтавцю Анатолію Сергійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 570 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Космонавта Волкова, 164 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від  10.08.2015  № 15-2614.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 11.04.2016, протокол № 9, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

8. Громадянину Волкотрубенку Григорію Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 580 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по пров. Нахімова, 100 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від  05.12.2014  № 15-3989.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 11.04.2016, протокол № 9, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

9. Громадянину Ісаєву Георгію Марковичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 1119 кв.м, з метою надання у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м та передачі в оренду терміном на                 25 років земельної ділянки орієнтовною площею 119 кв.м - без права забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по пров. Нахімова, 80 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від  13.08.2015  № 15-1911.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 11.04.2016, протокол № 9, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

10. Громадянину Пончеку Василю Броніславовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 530 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Литовченка, 166/1 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від  02.09.2015 № 15-2882.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 11.04.2016, протокол № 9, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

11. Громадянину Сметаніну Олексію Сергійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 823 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Родинній  (вул. Коллонтай), 93 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від  14.03.2016  № 15-553.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 11.04.2016, протокол № 9, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

12. Громадянці Рудницькій Світлані Петрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 950 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Маршала Жукова, 137 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від  18.02.2016          № 15-243.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 11.04.2016, протокол № 9, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

13. Громадянину Бездольному Павлу Михайловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 398 кв.м, з метою передачі у власність з розрахунком ідеальних часток для сплати земельного податку для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Братській, 37 з вбудованими нежитловими приміщеннями магазину продовольчих товарів по вул. Братській, 37/2 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від  22.10.2015  № 15-3180.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 11.04.2016, протокол № 9, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2. Зобов'язати замовників надати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Степанця Ю.Б.

 

 

Міський  голова                                                                                 О.Ф.Сєнкевич

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: