Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

12 жовтня 2016                                                                           № 9/34

Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою

щодо відведення земельних ділянок юридичним особам,

громадянам та внесення змін до рішень міської ради по

Центральному району м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок юридичним особам :

 1. Дочірньому  підприємству “Миколаївський  облавтодор” відкритого акціонерного товариства “Державна акціонерна компанія” автомобільні дороги України надати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  орієнтовною площею  10932 кв.м в постійне користування  для обслуговування   нежитлового об’єкта  по вул. Тернівська розвилка  з присвоєнням окремої поштової адреси відповідно до висновку управління містобудування та архітектури  Миколаївської міської ради від 18.02.2016 №17-487.

Пункт 1  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від  28.03.2016, протокол №8 ,  на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

          2. Дочірньому  підприємству “Миколаївський облавтодор ” відкритого акціонерного товариства “Державна акціонерна компанія” автомобільні дороги України надати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  орієнтовною площею  4240 кв.м в постійне користування  для обслуговування   нежитлового об’єкта  по  пров.Очаківському , 30 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури  Миколаївської міської ради від 12.10.2015 №17-5424.

Пункт 2   розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від  28.03.2016, протокол №8 ,  на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

        3. ПАТ “Укртелеком”  дозвіл для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею  1252 кв.м в оренду, за рахунок земельної ділянки,  відведеної  рішенням міської ради від 07.06.2002 № 2/18 та від 26.09.2002 № 5/15, для обслуговування  нежитлових будівель та споруд виробничої бази по вул. Архітектора Старова, 2ввідповідно до висновку управління містобудування та архітектури  Миколаївської міської ради від 18.02.2016 №17-487.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 3  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від  28.03.2016, протокол №8 ,  на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

        4.  ПАТ “Миколаївобленерго” надати дозвіл  на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки площею  8 кв.м   з метою передачі її в оренду для обслуговування ТП 398  по вул. Світанковій ріг пров. Зустрічного відповідно до висновку управління містобудування та архітектури  Миколаївської міської ради від 11.02.2016 №17-392.

.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт  4  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від  28.03.2016, протокол №8,  на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

        5.  ПАТ “Миколаївобленерго” надати дозвіл  на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки площею  8 кв.м   з метою передачі її в оренду для обслуговування ТП 160 по вул. Клубній ріг пров.Клубного відповідно до висновку управління містобудування та архітектури  Миколаївської міської ради від 11.02.2016 №17-391.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт  5  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від  28.03.2016, протокол №8,  на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

Пункт  6 “ 6. Громадянину Резніченку Олександру Михайловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 115 кв.м, з метою надання в оренду, для обслуговування нежитлового приміщення  по                   вул. Обереговій (Гайдара), 6/1, згідно з висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 26.02.2016 №15-228/2.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від  28.03.2016, протокол №8,  на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.” перенесено  на пленарному засіданні міської ради 12.10.2016.

 

       7. ТОВ “Лісіп ” надати дозвіл для складання проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки загальною площею 2650  кв.м,  яка є в оренді ТОВ “Лісіп” згідно з договором оренди землі від 23.08.2013 № 9464, для будівництва  готельної споруди  по вул. Шевченка, 57 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури  Миколаївської міської ради від   28.01.2016  №17-278.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 7  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від  28.03.2016, протокол №8,  на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

 

2. Внести зміни до рішень Миколаївської міської ради:

 

      Пункт 1 “  1. Пункт 1 рішення міської ради від 18.06.2015 №48/18 : ”1. ТОВ “Миколаївський водно- спортивний клуб” на  дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду на 15  років площею 6695 кв.м для обслуговування  нежитлового об’єкту  по  пр.Г.Сталінграда, 2в.” викласти в такій редакції: ”1. ТОВ “Миколаївський водно- спортивний клуб”  надати  дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення в оренду на 15  років земельної ділянки  площею 6695 кв.м за рахунок земельної ділянки,  на яку рішенням міської ради від 31.10.2008 № 29/64 затверджено проект землеустрою щодо встановлення меж пам’ятки природного садово- паркового  мистецтва  міського значення парку “Перемога” – території природно-заповідного, іншого природоохоронного значення та історико – культурного призначення, для обслуговування  нежитлового об’єкта  по  пр.Героїв   України     (пр.Г.Сталінграда), 2в.

       Провести обов’язкову державну експертизу відповідно до положень ст. 9 Закону України “Про державну експертизу державної землевпорядної документації ”

Пункт 1  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від  29.02.2016, протокол № 5,  на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.”  перенесено на пленарному засіданні  міської ради 12.10.2016.

 

2.  Внести зміни до п.26 розділу 1 рішення міської ради від 21.04.2011 №5/30 , виклавши його в такій редакції : ”26.Державній податковій інспекції у Центральному районі міста Миколаєва головного управління ДФС у Миколаївській області для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1618 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою надання ділянки в постійне користування для обслуговування нежитлової адміністративної будівлі по вул. Потьомкінській, 24/2.

      Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.”

( Підстава - реорганізація Державної податкової служби згідно  з постановою КМУ від 06.08.2014 № 311)

Пункт  2  розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від  21.03.2016, протокол №  7 ,  на якому рекомендовано  погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

3. Зобов'язати замовників надати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджені  проекти землеустрою.

4.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва,  регулювання земельних відносин   та  екології (Концевого), заступника   міського голови   Степанця  Ю.Б.

 

Міський голова                                                                   О.Ф.Сєнкевич

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: