Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 38/28 від 2009-10-01

Про надання дозволів на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок юридичним особам, громадянам та внесення змін до рішень міської ради по Заводському  району м. Миколаєва (П.19 ІНШ. РЕД. №42/55 ВІД 18.12.09) (П.3 ІНШ. РЕД. №44/29 ВІД 04.03.10)


П.19 ІНШ. РЕД.
П.3 ІНШ. РЕД.
Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", Постановою Кабінету Міністрів України "Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок", рішенням міської ради від 31.10.03 №16/7, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1.Надати дозвіл на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:
 
        1.Державному підприємству «Миколаївський морський торговельний порт» для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 24000 кв.м , за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою надання її в постійне користування, для розміщення транспортно-накопичувального термінала  по вул.Залізничній поміж вулицями Авангардною  та Космонавтів;
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 
 
По пункту 1. Проект рішення виносився на пленарне засідання міської ради 18.06.09. На пленарному засіданні міської ради 04.09.09 це питання було перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради Ярошенко Г.М.    
 
  Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 01.06.09, протокол № 29, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
Пункт 2 «2.Незалежній церкві християн віри Євангельської «Віфанія» у м.Миколаєві для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 7254 кв.м, з метою передачі її у постійне користування для обслуговування Незалежній церкві християн віри Євангельської «Віфанія» у м.Миколаєві по вул.Бутоми, 1/1.
       
По пункту 2. Проект рішення виносився на пленарне засідання міської ради 04.09.09, на якому це питання було перенесено на розгляд чергової сесії міської ради   за    пропозицією   депутата  міської ради
Ніконова Д.В.   
 
  Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.07.09, протокол № 33, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд сесії міської ради» знято з розгляду за пропозицією міського голови.
           
 
3.Іноземному підприємству «Хімтранс –Україна» та товариству з обмеженою відповідальністю «АЙ-СІ-ЕЛ Україна» для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 4, 0 га, за рахунок земель ДП «Миколаївський морський торговельний порт», з метою надання її в оренду строком на 10 років, для реконструкції та обслуговування існуючого зливового колектора та розширення площ виробничого комплексу  по вул.Заводській.
 
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 
По пункту 3. Проект рішення виносився на пленарне засідання міської ради 04.09.09, на якому це питання було перенесено на розгляд чергової сесії міської ради   за    пропозицією   депутата  міської ради
Ніконова Д.В.   
 
  Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.07.09, протокол № 33, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд сесії міської ради.
           
 
         4.Закритому акціонерному товариству «Аперитив» для складання проекту землеустрою щодо відведення додаткової земельної ділянки орієнтовною площею 96 кв.м, з метою надання її в оренду для обладнання літнього майданчика поблизу приміщення їдальні по вул.Адмірала Макарова, 7. 
 
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 15.09.09, протокол № 39, на якому рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
 
 
5.Громадянці Яровій Тетяні Андріївні для складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 705 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд  по вул.Чигрина, 108.
 
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 15.09.09, протокол № 39, на якому рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
 
 
   6.Громадянину Іванчуку Володимиру Івановичу для складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м, а земельну ділянку орієнтовною площею 290 кв.м в оренду строком на 25 років, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд  по вул.Ворошилова, 30, В.Корениха.
 
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 
Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 15.09.09, протокол № 39, на якому рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
 
 
7.Громадянам Леонову Олександру Миколайовичу та Леонову Олегу Миколайовичу для складання проекту землеустрою щодо відведення у спільну сумісну власність земельної ділянки  площею 458 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для  обслуговування житлового будинку та господарських споруд  по вул.1 Ялтинській, 19.
 
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 
Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 15.09.09, протокол № 39, на якому рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
 
8.Громадянці Пасхаловій Олені Олегівні для складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 500 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд  по вул.1 Ялтинській, 18.
 
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 
Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 15.09.09, протокол № 39, на якому рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
 
  9.Громадянці Прилуцькій Світлані Олександрівні для складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м, а земельну ділянку орієнтовною площею 246 кв.м в оренду строком на 25 років, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд  по вул.Леваневців, 53/1.
 
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 
Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 15.09.09, протокол № 39, на якому рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
 
  10.Громадянину Беліку Олександру Леонідовичу для складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 698 кв.м, за  рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд  за адресою:Залізничне селище, 898.
 
 
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 
Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 15.09.09, протокол № 39, на якому рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
 
 
  11.Громадянці Єрмоленко Тамарі Олексіївні для складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 290 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд  за адресою:Залізничне селище, 837.
 
 
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 
Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 21.09.09, протокол № 40, на якому рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
 
 
12.Громадянину Сімаку Сергію Вікторовичу для складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 243 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд  за адресою:Залізничне селище, 481-а.
 
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 
Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 21.09.09, протокол № 40, на якому рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
              
 
  13.Громадянину Лобейку Володимиру Михайловичу для складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 678 кв.м, за  рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд  по вул.1 Слобідській, 77/1.
 
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 
Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з гпитань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 28.09.09, протокол № 41, на якому рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 13 включено на пленарному засіданні міської ради 01.10.09).
 
14.Громадянину Малюженку Юрію Володимировичу для складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 800 кв.м, за  рахунок прибудинкової території, проект відведення якої затверджено рішенням міської ради, для  будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд  по вул.Скороходова, 130.
 
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 
Пункт 14 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 28.09.09, протокол № 41, на якому рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 14 включено на пленарному засіданні міської ради 01.10.09).
 
 
  15.Громадянці Литвиненко Марині Валеріївні для складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд  по вул.Сливовій, 1/38.
 
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 
Пункт 15 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 28.09.09, протокол № 41, на якому рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 15 включено на пленарному засіданні міської ради 01.10.09).
 
 
  16.Громадянину Ковальову Миколі Миколайовичу для складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 678 кв.м, за  рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд  по вул.Ольшанського, 3, М.Корениха.
 
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 
Пункт 16 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 28.09.09, протокол № 41, на якому рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 16 включено на пленарному засіданні міської ради 01.10.09).
 
 
17.Фізичній особі- підприємцю Хегаю Володимиру Опанасовичу для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 120 кв.м, з метою передачі її в оренду строком на 2 роки, на період будівництва прибудови до житлового будинку  № 12-б по вул.Генерала Карпенка, для розміщення в ній магазину.
 
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 
 
Пункт 17 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 28.09.09, протокол № 41, на якому рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 17 включено на пленарному засіданні міської ради 01.10.09).
 
 
18.Громадянину Коваленку Володимиру Семеновичу, інваліду 2 групи ВВВ, для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 24 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі її в оренду строком на 5 років, для розміщення та обслуговування металевого гаража по вул.8 Березня, 105.
 
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 
Пункт 18 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 28.09.09, протокол № 41, на якому рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 18 включено на пленарному засіданні міської ради 01.10.09).
 
 
19.Товариству з обмеженою відповідальністю «Пік-Нік» для складання проекту землеустрою щодо зміни цільового використання земельної ділянки площею 363 кв.м , яка є власністю ТОВ «Пік-Нік» , згідно із договором купівлі-продажу земельної ділянки по вул.Лягіна, 26/1, для будівництва 4-поверхового бізнес-центру та відведення земельної ділянки орієнтовною площею 934 кв.м (згідно з будгенпланом), за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою надання її в оренду строком на 2 роки для обладнання будівельного майданчика на період будівництва 4-поверхового бізнес-центру по вул.Лягіна, 26/1.
 
 
Пункт 19 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 28.09.09, протокол №41, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести на розгляд сесії міської ради
(Пункт 19 включено на пленарному засіданні міської ради 01.10.09).
 
20.Продовжити товариству з обмеженою відповідальністю «Центру комунальних послуг «Намив» на 1 рік термін складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 3076 кв.м (згідно з будгенпланом), за рахунок резервної прибудинкової території житлових будинків №№ 26-а, 28,30,32 по пр.Леніна та № 15 по вул.Рюміна , з подальшим зарахуванням її до земель іншого призначення, з метою надання її в оренду строком на 2 роки, на період будівництва багатоповерхового житлового будинку по пр.Леніна, 28-32 та вул.Рюміна,15.
Земельна ділянка надається за умови передачі місту після введення в експлуатацію об’єкта 5%  житла від загальної площі.
 
Пункт 20 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 28.09.09, протокол №41, на якому  рекомендовано погодити дане питання та винести на розгляд сесії міської ради
(Пункт 20 включено на пленарному засіданні міської ради 01.10.09).
 
21.Відкритому акціонерному товариству «Оріон-Авто» для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 265 кв.м, із них 65 кв.м за рахунок земель ВАТ «Оріон-Авто», 200 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі її в оренду строком на 2 роки, для закінчення будівництва автостанції, поблизу житлового будинку № 8-б по вул.Чкалова.
 
Пункт 21 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 21.04.09, протокол № 25, на якому рекомендовано погодити дане питання та винести його на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 21 включено на пленарному засіданні міської ради 01.10.09).
  
22.Фізичній особі-підприємцю Вовченко Ірині Вікторівні для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 10 кв.м, з метою передачі її в оренду строком на 5 років, для розміщення та подальшого обслуговування торговельного кіоску по вул.Корабелів ріг вул.Чигрина.
 
Пункт 22 розглянуто на апаратній нараді 21.09.09 № 32-м/в, на якій доручено винести це питання на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 22 включено на пленарному засіданні міської ради 01.10.09).
 
 
      2.Внести зміни до раніше прийнятих рішень міської ради:
1.Пункт 1.33 рішення міської ради від 30.06.06 №2/22: «1.33.Іноземному підприємству "Хімтранс Україна" для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 10580 кв.м, за рахунок земель ДП "Миколаївський морський торговельний порт", зарахувавши її до земель іншого призначення, з метою надання її в оренду строком на 3 роки на період будівництва комплексу з перевантаження експортно-імпортних добрив на причалі № 13 по вул.Заводській» викласти в такій редакції:.
«1.33.Іноземному підприємству "Хімтранс Україна" для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 10580 кв.м, за рахунок земель ДП "Миколаївський морський торговельний порт", зарахувавши її до земель іншого призначення, з метою надання її в оренду строком на 3 роки на період будівництва комплексу з перевантаження зернових вантажів на причалі № 13 по вул.Заводській».
 
Зобов’язати іноземне підприємство «Хімтранс Україна» після корегування робочого проекту  виготовити технічну документацію щодо внесення змін до договору оренди землі.
 
По пункту 1. Проект рішення виносився на пленарне засідання міської ради 04.09.09, на якому це питання було перенесено на розгляд чергової сесії міської ради   за    пропозицією   депутата  міської ради
Ніконова Д.В.   
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 31.08.09, протокол № 38, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
3.Зобов'язати замовників протягом року з дати прийняття цього рішення подати до управління земельних ресурсів міської ради погоджені проекти землеустрою та висновки державної землевпорядної експертизи.
4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та  регулювання земельних відносин (Мерікова).
 


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: