Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 19/18 від 2004-03-25

Про вилучення, надання, передачу за фактичним землекористуванням,  продовження  строку користування земельними ділянками юридичним особам, громадянам,        зміну цільового призначення земельної ділянки та  внесення змін до рішень  міської ради та   міськвиконкому         по Корабельному району м.Миколаєва (П.2.1 РОЗД.1 ВТР. ЧИННІСТЬ №20/51 ВІД 20.12.07) (П.2.1 РОЗД.1 ВТР. ЧИННІСТЬ №22/56 ВІД 13.03.08)


П.2.1 РОЗД.1 ВТР. ЧИННІСТЬ
П.2.1 РОЗД.1 ВТР. ЧИННІСТЬ
Розглянувши звернення підприємств, установ, організацій, фізичних осіб, проекти відведення земельних ділянок, матеріали інвентаризації, погодження з постійними комісіями міської ради та міськвиконкомом, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Земельним кодексом України, Законом України “Про оренду землі” та рішенням міської ради від 31.10.03   № 16/7, міська рада
ВИРІШИЛА:
I. Затвердити проекти відведення, технічну документацію по земельно - кадастровій інвентаризації земельних ділянок з метою вилучення, надання земельних ділянок для будівництва, обслуговування капітальних будівель, продовжити строк оренди землі, внести зміни до рішень міської ради та міськвиконкому:
1.Затвердити технічну документацію по земельно-кадастровій інвентаризації земельної ділянки загальною площею 6766 кв. м, у тому числі 40 кв.м під капітальною забудовою,6726 кв.м під проходами та проїздами, зарахувавши її до земель поточного будівництва, для завершення будівництва ринку будматеріалів по пр.Жовтневому,236-а.
1.1.Надати товариству з обмеженою відповідальністю “СВ-ТОРГ” в оренду строком на 2 роки земельну ділянку загальною площею 6766 кв. м для завершення будівництва ринку будматеріалів по пр.Жовтневому,236-а.
Протокол профільної постійної комісії міської ради  від 04.02.04 № 67.
2.Затвердити проект відведення земельної ділянки загальною площею 16838 кв. м за рахунок земельної ділянки, зарезервованої ПП інженерно-будівельною фірмою “ ХХІ вік-Миколаїв” , для реконструкції  профілакторію в житловий комплекс  по вул.Гагаріна,2 .
2.1.Надати приватному підприємству “ Іінженерно-будівельній фірмі
“ ХХІ вік-Миколаїв” в оренду строком на 2 роки земельну ділянку площею 16838 кв. м, зарахувавши її до земель поточного будівництва, для реконструкції профілакторію в житловий комплекс  по вул.Гагаріна,2 .
Земельна ділянка площею 106 кв. м має обмеження згідно з проектом відведення.
Протокол профільної постійної комісії міської ради від 14.01.04 № 64.
3. Затвердити проект відведення земельної ділянки загальною площею 10580 кв.м за рахунок земельної ділянки, раніше наданої ВАТ “ Дамен Шіпярдс Океан”, для обслуговування  будівель та споруд виробничої бази .
Надати нову адресу: пр.Корабелів,2/1.
3.1.Вилучити у відкритого акціонерного товариства “ Дамен Шіпярдс Океан” земельну ділянку площею 10580 кв. м із земельної ділянки загальною площею 2093613 кв.м, залишивши в постійному користуванні земельну ділянку площею 2083033 кв.м (землі промисловості) для виробничої діяльності на Заводській площі,1.
3.2.Зобов’язати відкрите акціонерне товариство “ Дамен Шіпярдс Океан” виконати технічну документацію по земельно-кадастровій інвентаризації земельної ділянки.
3.3.Внести зміни до державного акта на право постійного користування землею від 27.06.01 № 428.
(Підстава : клопотання ВАТ “ Дамен Шіпярдс Океан ” про відмову від частки земельної ділянки).
3.4.Надати товариству з обмеженою відповідальністю “Рюміз” в оренду строком на 15 років земельну ділянку площею 10580 кв.м, залишивши її в землях промисловості, для обслуговування будівель та споруд виробничої бази по пр.Корабелів,2/1.
Протокол профільної постійної комісії міської ради  від 03.03.04 № 71.
4.Вилучити у товариства з обмеженою відповідальністю “ІССО” земельну ділянку площею 9556 кв. м, зарахувавши її до земель територіальної громади м.Миколаєва для  обслуговування житлового будинку по вул. Тернопільській,79-а.
4.1.Пункт 18.1 рішення міської ради від 16.10.03 №15/12: “18.1.Надати товариству з обмеженою відповідальністю “ІССО” в оренду строком на 2 роки земельну ділянку площею 9556 кв. м для завершення будівництва 9- поверхового житлового будинку по вул. Тернопільській,79-а.
Протокол профільної постійної комісії міської ради від 01.10.03 №51 ” вважати таким, що втратив чинність.
(Підстава : п.6 рішення міської ради від 12.12.03 №17/24 “ Про надання згоди на прийняття об’єктів  права державної та іншої власності”).
Протокол профільної постійної комісії міської ради  від 18.02.04 № 69.
5.Затвердити проект відведення земельної ділянки загальною площею 9943 кв. м із  земель, раніше наданих в оренду СП МБ “Облкооплісгоспторг”, у тому числі 9943 кв.м під залізницею, зарахувавши її до земель  транспорту, для обслуговування залізниці.
Надати нову адресу:  вул.Лермонтова,14.
5.1. Надати товариству з обмеженою відповідальністю “Агростар” в оренду строком на 10 років   земельну ділянку площею 9943 кв. м для обслуговування залізниці по  вул.Лермонтова,14.
Протокол профільної постійної комісії міської ради від 03.03.04 № 71.
6.Затвердити проект відведення земельної ділянки загальною площею 3541 кв. м із  земель, раніше наданих в оренду СП МБ “Облкооплісгоспторг” по вул.Приміській,15, у тому числі 489 кв. м під капітальною забудовою,497 кв.м під тимчасовою забудовою, 2555 кв. м під проїздами, проходами та майданчиками, зарахувавши її до земель комерційного використання, для обслуговування складських приміщень.
Надати нову адресу:  вул.Приміська,64-а.
6.1. Надати громадянці Черниш Катерині Анатоліївні в оренду строком на 10 років   земельну ділянку площею 3541 кв. м для обслуговування складських приміщень по вул.Приміській,64-а.
Протокол профільної постійної комісії міської ради від 03.03.04 № 71.
7.Затвердити технічну документацію по земельно-кадастровій інвентаризації земельної ділянки загальною площею 979 кв. м, у тому числі 387 кв.м під капітальною забудовою,524 кв.м під проходами та проїздами, 68 кв. м під спортивним майданчиком, залишивши її в землях комерційного використання, для обслуговування магазину по вул.Єсеніна,105.
7.1.Надати приватному підприємцю Пузанковій Ользі Миколаївні в оренду строком на 10 років   земельну ділянку площею 979  кв. м для обслуговування магазину по вул.Єсеніна,105.
Протокол профільної постійної комісії міської ради від 03.03.04 № 71.
Зобов’язати землекористувачів:
- замовити виготовлення технічної документації по винесенню меж на місцевість та здати її до  управління земельних ресурсів ;
- замовити виготовлення та здати в управління земельних ресурсів технічну документацію на складання державного акта на право постійного користування землею;
- замовити виготовлення та здати в управління земельних ресурсів погоджену технічну документацію з кадастрового землеустрою;
- укласти договір оренди земельної ділянки в управлінні земельних ресурсів, а у разі необхідності засвідчити його нотаріально;
- у місячний термін здати державний акт на право постійного користування землею в управління земельних ресурсів для внесення змін;
- у місячний термін здати погашений державний акт на право постійного користування землею в  управління земельних ресурсів ;
- отримати архітектурно-планувальне завдання на проектування в головному управлінні містобудування та архітектури за  наявності необхідних вихідних даних;
- звернутися до інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю для одержання дозволу на будівництво, монтаж, установлення будівель та споруд;
- після закінчення будівельно-монтажних робіт звернутися до інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю з проханням про створення державної комісії для прийняття об’єкта до експлуатації;
після закінчення будівництва або реконструкції та введення об’єкта в експлуатацію виконати інвентаризацію земельної ділянки згідно з генпланом та звернутися до міської ради з клопотанням про вилучення земельної ділянки, яка була надана на термін будівництва, та  надання земельної ділянки в користування для обслуговування об’єкта;
- подати документацію до комунального підприємства “Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації ” для реєстрації земельної  ділянки;
виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України;
у разі необхідності проведення реконструкції чи будівництва нового об’єкта, який відповідає цільовому використанню земельної ділянки, питання оформлення дозвільної та проектно-кошторисної документації вирішувати в порядку, визначеному законом. Після затвердження реконструкції або будівництва, введення об’єкта до експлуатації та реєстрації прав власності в КП “ Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації” виготовити та здати до управління земельних ресурсів технічну документацію по земельно-кадастровій інвентаризації земельної ділянки.  
II. Затвердити проекти відведення, технічну документацію по земельно-кадастровій інвентаризації земельних ділянок з метою вилучення, надання земельних ділянок для тимчасового розміщення споруд та малих архітектурних форм, продовжити строк оренди землі, внести зміни до рішень міської ради та міськвиконкому :
1.Продовжити приватному підприємцю Григоряну Аведису Сукясовичу з 22.12.00 на 5 років строк оренди земельної ділянки загальною площею 16 кв. м, у тому числі 6 кв. м для обслуговування торговельного кіоску, залишивши її в землях комерційного використання,  наданої згідно з рішенням міської ради від 22.12.00 № 26/11, поблизу житлового будинку № 340/2 по пр.Жовтневому.
1.1.Укласти угоду до договору оренди землі від 06.02.01 № 469.
Протокол профільної постійної комісії міської ради від 10.02.04 № 68.
2.Затвердити технічну документацію по земельно-кадастровій інвентаризації земельної ділянки загальною площею 61 кв. м, у тому числі 29 кв. м для обслуговування вбудованого торговельного павільйону, залишивши її в землях комерційного використання, 32 кв. м під проходами та проїздами , за рахунок земель, наданих ПВКП “ПОЛІТЕХ” рішенням виконкому міської ради від 22.01.99 № 47,  по пр.Корабелів ріг пр.Жовтневого .
2.1.Надати приватному виробничо- комерційному підприємству “ПОЛІТЕХ” на 5 років земельну ділянку загальною площею 61 кв. м для розміщення та обслуговування зупиночного комплексу  з торговельним павільйоном  по пр.Корабелів ріг пр.Жовтневого .
Протокол профільної постійної комісії міської ради від 04.02.04 № 67.
3.Продовжити приватному підприємцю Максимову Олегу Анатолійовичу з 26.10.03 на 5 років строк оренди земельної ділянки загальною площею 100 кв. м для обслуговування  торговельного павільйону,40 кв.м для обслуговування літнього майданчика, залишивши її в землях комерційного використання, наданої згідно з рішенням міської ради від 26.10.00 № 23/31, поблизу житлового будинку № 28 по вул.Артема.
3.1.Укласти угоду до договору оренди землі від 12.03.01 № 494.
        Протокол профільної постійної комісії міської ради від 03.03.04 № 71.
Пункт 4. “Затвердити проект відведення земельної ділянки загальною площею 216 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у вланість або користування , у тому числі 80 кв.м під споруду, 65 кв.м під проходами та 71 кв.м під літнім майданчиком, для розміщення та подальшого обслуговування торговельного павільйону з літнім майданчиком по пр.Жовтневому, поблизу магазину “Біла акація”.
4.1. Надати приватному підприємцю Калоєву Мустафі Маджитовичу в оренду строком на 5 років земельну ділянку загальною площею 216 кв.м, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення та подальшого обслуговування торговельного павільйону з літнім майданчиком по пр.Жовтневому, поблизу магазину “Біла акація”, при виконанні умови, запропонованої профільною постійною комісією міської ради, сплати 10 % від вартості нормативної грошової оцінки земельної ділянки з урахуванням НДС за отримання права на оренду земельної  ділянки.
Протокол профільної постійної комісії міської ради від 17.03.04 №73” включено за пропозицією постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин, архітектури та будівництва на пленарному засіданні.
  Зобов’язати    землекористувачів:
- замовити виготовлення документації по винесенню земельних ділянок на місцевість і здати її до  управління земельних ресурсів ;
- укласти договори оренди на земельні ділянки в місячний термін, невиконання цього підпункту тягне за собою втрату права надання земельної ділянки ;
- укласти додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок у місячний термін, невиконання цього підпункту тягне за собою втрату права надання земельної ділянки ;
- звернутися до інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю для одержання дозволу на будівництво, монтаж, установлення будівель та споруд;
- після закінчення будівельно-монтажних робіт звернутися до інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю з проханням про створення державної комісії для прийняття об’єкта до експлуатації;
- отримати дозвіл на експлуатацію об’єктів у відділі організації торговельної діяльності та послуг населенню;
- виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України;
-виконувати обмеження в користуванні земельною ділянкою згідно з вимогами Миколаївського міського управління земельних ресурсів та проектом відведення земельної ділянки;
- у разі необхідності проведення реконструкції чи будівництва нового об’єкта, який відповідає цільовому використанню земельної ділянки, питання оформлення дозвільної та проектно-кошторисної документації вирішувати в порядку, визначеному законом. Після затвердження реконструкції або монтажних робіт, введення об’єкта до експлуатації виготовити та здати до управління земельних ресурсів технічну документацію по земельно-кадастровій інвентаризації земельної ділянки.
ІІІ. Затвердити проекти відведення у зв’язку зі зміною цільового призначення земельної ділянки або її частини та змінити цільове призначення земельної ділянки, внести зміни до рішень міськвиконкому та міської ради:
1.Затвердити проект відведення земельної ділянки площею 24 кв.м, вільної від забудови, за рахунок земель житлової забудови для розміщення та обслуговування магазину по вул.Приміській,7.
1.1.Затвердити проект відведення земельної ділянки площею 24 кв. м за рахунок земель житлової забудови для будівництва та обслуговування  магазину по вул.Приміській,7.
1.2. Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 24 кв. м, яка належить громадянці Герасименко Галині Юхимівні на праві приватної власності на підставі рішення  міської ради від 16.10.03 № 15/7, зарахувавши її до земель комерційного використання, для  будівництва та обслуговування магазину по вул.Приміській,7.
Протокол профільної постійної комісії міської ради 03.03.04 № 71.
ІY. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регулювання земельних відносин, архітектури та будівництва (Анищенко О.М.).  
Міський голова                                                                              В.Д.Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: