Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 40/18 від 2005-12-02

  Про вилучення, надання, передачу за фактичним    землекорис-      туванням,   продовження   строку   користування   земельними       ділянками   юридичним  особам, громадянам,  зміну   цільового       призначення   земельної   ділянки та   внесення змін до   рішень          міської  ради  та     виконкому  міської ради   по    Заводському         району   м. Миколаєва (П.3.1 РОЗД.І ВТР. ЧИН. №27/99 ВІД 19.09.08)


П.3.1 РОЗД.І ВТР. ЧИН.
Розглянувши звернення підприємств, установ, організацій, фізичних осіб, проекти відведення земельних ділянок, матеріали інвентаризації, погодження з постійними комісіями міської ради та виконкомом міської ради , керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Земельним кодексом України, Законом України “Про оренду землі”,  рішенням  міської ради від 31.10.03 № 16/7, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
I. Затвердити проекти відведення, технічну документацію по земельно-кадастровій інвентаризації земельних ділянок з метою вилучення, надання земельних ділянок для будівництва, обслуговування капітальних будівель, продовжити строк оренди землі, внести зміни до рішень міської ради та виконкому міської ради :
             
       По пунктах 1, 1.1 “1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 880 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва багатоквартирного житлового будинку в межах кварталу, який обмежений вулицями  Фалєєвською, Образцова, Пушкінською та Привокзальною площею.
Земельна ділянка має обмеження у використанні – зміна цільового використання тільки за проектом землеустрою.
Частина земельної ділянки має спеціальне обмеження у використанні – “санітарно-захисна зона інженерно-технічних комунікацій”. 
      
1.1.Передати товариству з обмеженою відповідальністю “Південьінвестбуд” в оренду строком на 1 рік земельну ділянку площею 880 кв.м, зарахувавши її до земель поточного будівництва, для будівництва багатоквартирного житлового будинку в межах кварталу, який обмежений вулицями Образцова, Пушкінською та Привокзальною площею.
Земельна ділянка надається при виконанні умов протоколу профільної постійної комісії міської ради від 07.09.05 №131” на пленарному засіданні міської ради відмовлено, у зв’язку зі зверненням мешканців житлових будинків № 91 по вул.Фалєєвській та № 68 по вул.Пушкінській.
    
2.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1801 кв.м, за рахунок земель населеного пункту, не наданих у власність або користування, зарахувавши її до земель рекреаційного призначення та інших відкритих земель, для улаштування скверу з розміщенням дитячого ігрового майданчика, майданчика для відпочинку дорослих з висадженням дерев та зовнішнього освітлення без будь -якого розміщення кіосків та павільйонів по вул.Генерала Карпенка, поблизу магазину “Доярушка”.
 
Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з УКПОКЧЗД: правові типу 1.1.- “ зміна цільового використання”, на частку земельної ділянки площею 1032 кв.м діють спеціальні обмеження типу 4.3.1. –“в санітарно- захисних зонах інженерно- технічних споруд і комунікацій”.
  
2.1.Передати приватному підприємцю Точилкіній Ользі Володимирівні в оренду строком на 5 років земельну ділянку площею 1801 кв.м для улаштування скверу з розміщенням дитячого ігрового майданчика, майданчика для відпочинку дорослих з висадженням дерев та зовнішнього освітлення без будь - якого розміщення кіосків та павільйонів і подальшого його обслуговування  по вул.Генерала Карпенка, поблизу магазину “Доярушка”.
Земельна ділянка надається при виконанні умов протоколу профільної постійної комісії міської ради від 16.02.05 № 107. 
3.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 158 кв.м, у тому числі 90 кв.м під капітальною забудовою, 68 кв.м під проходами та проїздами, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, зарахувавши її до земель комерційного використання, для обслуговування приміщень магазину по продажу продтоварів по вул.Чигрина,69/1.    
Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з УКПОКЧЗД: правові типу 1.1.- “зміна цільового використання”.
 
3.1.Передати приватному підприємцю Ковалюку Олегу Ігоровичу в оренду строком на 10 років земельну ділянку площею 158 кв.м для обслуговування приміщень магазину по продажу продтоварів по вул.Чигрина,69/1.    
       Протокол профільної постійної комісії міської ради від 10.08.05 №128.
     
4.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право постійного користування земельною ділянкою загальною площею 4785 кв.м, у тому числі 1488 кв.м під капітальною забудовою, 290 кв.м під спорудами, 1601 кв.м під проходами та проїздами, 612 кв.м під зеленими насадженнями, 794 кв.м – інші землі, зарахувавши її до земель громадського призначення ( з віднесенням її до земель охорони здоров’я), для обслуговування  будівель та споруд станції переливання крові  по пров.Радіо,2.
      
Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з УКПОКЧЗД: правові типу 1.1.- “ зміна цільового використання”, на частку земельної ділянки площею 152 кв.м діють спеціальні обмеження типу 4.3.1. –“в санітарно- захисних зонах інженерно- технічних споруд і комунікацій”.
 
4.1.Надати Миколаївській обласній станції переливання крові- закладу комунальної власності області в постійне користування земельну ділянку загальною площею площею 4785 кв.м для  обслуговування  будівель та споруд станції переливання крові  по пров.Радіо,2.
       Протокол профільної постійної комісії міської ради від 12.10.05 № 134.
    
5.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 160 кв.м, за рахунок земель прибудинкової території, з віднесенням її до земель іншого призначення на період будівництва магазину продовольчих товарів, поблизу житлового будинку № 65-а по вул.Чигрина.
Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з УКПОКЧЗД: правові типу 1.1.- “зміна цільового використання”.
 
5.1.Передати приватному підприємцю Лазуті Олені Олексіївні в оренду строком на 2 роки земельну ділянку площею 160 кв.м для будівництва магазину продовольчих товарів, поблизу житлового будинку № 65-а по вул.Чигрина .
     Протокол профільної постійної комісії міської ради від 09.11.05 № 138.
 
       Пункти 6-6.4 “6.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 4535 кв.м, у тому числі 153 кв.м під капітальною забудовою, 1038 кв.м під проходами та проїздами, 3344 кв. –інші землі, з віднесенням її до земель іншого призначення – на період будівництва “Торгового центру”  по вул.Червоних Майовщиків ріг вул.Лазурної.
 
Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з УКПОКЧЗД: правові типу 1.1.- “ зміна цільового використання”, на частку земельної ділянки площею 1604 кв.м діють спеціальні обмеження типу 4.3.1. –“в санітарно- захисних зонах інженерно- технічних споруд і комунікацій”.
 
6.1.Припинити приватному підприємцю Сорочинському Сергію Віталійовичу право користування земельною ділянкою площею 745 кв.м по вул.Червоних Майовщиків,17-в.
 
6.2.Пункти 16 та 16.5 рішення міської ради від 27.12.04 № 28/24: «16.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо укладання договору оренди земельної ділянки загальною площею 745 кв.м за рахунок земель, раніше наданих ПП Сорочинському С.В. рішеннями міської ради від 13.06.03 № 12/14 та від 20.07.04 № 22/9, залишивши її в землях комерційного використання, для обслуговування торгово-дозвільного комплексу по вул.Червоних Майовщиків,17-в.   
 
16.5.Передати приватному підприємцю Сорочинському Сергію Віталійовичу в оренду строком на 5 років земельну ділянку загальною площею 745 кв.м , у тому числі 153 кв.м під капітальною забудовою, 47 кв.м під тимчасовою забудовою, 221 кв.м під літнім майданчиком, 196 кв.м під проходами та проїздами , 128 кв.м- інші землі, для обслуговування торгово-дозвільного комплексу по вул.Червоних Майовщиків,17-в.
Протокол профільної постійної комісії міської ради від 15.09.04 №92” вважати такими, що втратили чинність.
 
6.3.Договір оренди, зареєстрований у Миколаївській регіональній філії ДП «Центр ДЗК» , про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 28.01.05 за № 040500100052 та   зареєстровано в книзі записів договорів від 28.01.05 № 2899, розірвати з дати прийняття цього рішення.
(Підстава: клопотання ПП Сорочинського С.В. про вилучення земельної ділянки у зв’язку з будівництвом нового об’єкта).
         
6.4.Передати приватному підприємцю Сорочинському Сергію Віталійовичу та закритому акціонерному товариству “Фоззі” в оренду строком на 2 роки земельну ділянку  площею 4535 кв.м для будівництва торгового центру по вул.Червоних Майовщиків ріг вул.Лазурної.
     Протокол профільної постійної комісії міської ради від 27.10.05 № 136.” за пропозицією постійної комісії міської ради з питань розвитку підприємництва, торгівлі, побутового обслуговування населення, захисту прав споживачів, депутатів міської ради Назаренка І.Г. та Назаренка В.І. викласти в такій редакції:
      “ Відмовити приватному підприємцю Сорочинському Сергію Віталійовичу та закритому акціонерному товариству “Фоззі” у відведенні земельної ділянки площею 4535 кв.м для будівництва торгового центру по вул.Червоних Майовщиків ріг вул.Лазурної, керуючись Законом України “ Про місцеве самоврядування в Україні”, Земельним кодексом України, Генпланом міста, Правилами використання і забудови міської території , Державними будівельними нормами ДБН 360-92 ** та у зв’язку з відмовою в резервуванні земельної ділянки”.    
 
     
7.Припинити приватному підприємцю Бєглову Олегу Юрійовичу право користування земельною ділянкою площею 315 кв.м, поблизу житлового будинку № 17 по вул.Червоних Майовщиків.
 
7.1.Пункти 8 та 8.1 рішення міської ради від 12.12.03 № 17/8: “8.Затвердити технічну документацію по земельно-кадастровій інвентаризації земельної ділянки загальною площею 315 кв.м, у тому числі 135 кв.м під спорудою, 180 кв.м під літнім майданчиком, проходами та проїздами, залишивши її в землях комерційного використання, поблизу житлового будинку № 17 по вул.Червоних Майовщиків.   
 
8.1.Надати приватному підприємцю Бєглову Олегу Юрійовичу в оренду строком на 5 років земельну ділянку загальною площею 315 кв.м , у тому числі 135 кв. м для розміщення та обслуговування торговельного павільйону, 180 кв.м для обладнання та обслуговування літнього майданчика, проходи та проїзди, поблизу житлового будинку № 17 по вул.Червоних Майовщиків.
Протокол профільної постійної комісії міської ради від 26.11.03 № 59” вважати такими, що втратили чинність.
           
7.2. Договір оренди земельної ділянки, зареєстрований в книзі записів договорів від 12.02.04 № 2271, розірвати з дати прийняття цього рішення.
(Підстава: клопотання ПП Бєглова О.Ю. про вилучення земельної ділянки та передача її ПП Сорочинському С.В.).   
       Протокол профільної постійної комісії міської ради від 09.11.05 № 138.
 
8.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 464 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, зарахувавши її до земель громадського призначення ( з віднесенням її до земель оборони), для обслуговування  приміщень відділу професійної підготовки УМВС України в Миколаївській області по вул.Чкалова,35.
      
Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з УКПОКЧЗД: правові типу 1.1.- “ зміна цільового використання”.
 
8.1.Надати управлінню Міністерства внутрішніх справ України в Миколаївській області в постійне користування земельну ділянку загальною площею 464 кв.м для обслуговування приміщень відділу професійної підготовки УМВС України в Миколаївській області по вул.Чкалова,35.
       Протокол профільної постійної комісії міської ради від 26.01.05 № 104.
 
        
9.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 4015 кв.м , у тому числі 1719 кв.м під капітальною забудовою, 1951 кв.м під проходами та проїздами, 345 кв.м під зеленими насадженнями, зарахувавши її до земель житлової забудови та комерційного використання, для обслуговування житлового будинку та приміщень магазину по вул.Робочій,1.
 
9.1.Передати приватному підприємству «Слант» в оренду строком на 10 років із співвласниками будівель земельну ділянку загальною площею 4015 кв.м для обслуговування приміщень магазину по вул.Робочій,1.
 
 
9.2.З метою визначення розміру орендної плати затвердити розмір ідеальної частки ПП «Слант» 457/10000 від земельної ділянки загальною площею 4015 кв.м , що складе 180 кв. м (землі комерційного використання), для обслуговування приміщень магазину по вул.Робочій,1. 
 
9.3.Ідеальна частка землекористування не підлягає окремому відчуженню та виділенню в натурі.
      Протокол профільної постійної комісії міської ради від 02.03.05 № 109.
(Пункти 9-9.3 включено на пленарному засіданні міської ради за пропозицією депутатських слухань 20.12.05).
 
 
       Зобов’язати землекористувачів:
- замовити виготовлення технічної документації по винесенню меж на місцевість та здати її до управління земельних ресурсів;
- замовити виготовлення та здати в управління земельних ресурсів документацію на складання державного акта на право постійного користування землею;
- замовити виготовлення та здати в управління земельних ресурсів погоджену технічну документацію з кадастрового землеустрою;
- укласти договір оренди земельної ділянки в управлінні земельних ресурсів;
- у місячний термін здати державний акт на право постійного користування землею в  управління земельних ресурсів для внесення змін;
- у місячний термін здати погашений державний акт на право постійного користування землею в  управління земельних ресурсів;
- отримати архітектурно-планувальне завдання на проектування в головному управлінні містобудування та архітектури за наявності необхідних вихідних даних;
- звернутися до інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю для одержання дозволу на будівництво, монтаж, установлення будівель та споруд;
- після закінчення будівництва або реконструкції та введення об’єкта в експлуатацію виконати інвентаризацію земельної ділянки згідно з генпланом та звернутися до міської ради з клопотанням про вилучення земельної ділянки, яка була надана на термін будівництва, та  надання земельної ділянки в користування для обслуговування об’єкта;
- виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України;
-у разі необхідності проведення реконструкції чи будівництва нового об’єкта, який відповідає цільовому використанню земельної ділянки, питання оформлення дозвільної та проектно-кошторисної документації вирішувати в порядку, визначеному законом. Після завершення реконструкції або будівництва, введення об’єкта до експлуатації та реєстрації права власності у комунальному підприємстві “Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації” виготовити та здати до управління земельних ресурсів технічну документацію по земельно-кадастровій інвентаризації.
 
 
II. Затвердити проекти відведення, технічну документацію по земельно-кадастровій   інвентаризації     земельних   ділянок   з     метою
вилучення та надання земельних ділянок для тимчасового розміщення споруд та малих архітектурних форм, продовжити строк оренди землі, внести зміни до рішень міської ради та виконкому міської ради:
 
1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 36 кв.м, у тому числі 31 кв.м під спорудою, 5 кв.м під проходами та проїздами, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, зарахувавши її до земель комерційного використання , для реконструкції складських приміщень під виставковий зал будівельних матеріалів по вул.8 Березня,79-а.   
      
1.1.Передати приватному підприємцю Пеліпас Інні Шміліївні в оренду строком на 10 років земельну ділянку площею 36 кв.м для реконструкції складських приміщень під виставковий зал будівельних матеріалів  по вул.8 Березня,79-а.   
Земельна ділянка надається при виконанні умов протоколу профільної постійної комісії міської ради  від 09.11.05 № 138.
       
 
2.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 18 кв.м, у тому числі 10 кв.м під спорудою, 8 кв.м під проходами та проїздами, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, зарахувавши її до земель комерційного використання  для встановлення та подальшого обслуговування  торговельного кіоску по вул.Рюміна ,4.   
      
2.1.Передати приватному підприємцю Новицькій Наталі Володимирівні в оренду  строком на 5 років земельну ділянку площею 18 кв.м, у тому числі 10 кв.м для встановлення та подальшого обслуговування торговельного кіоску, 8 кв.м під проходами та проїздами по вул.Рюміна,4.   
    Протокол профільної постійної комісії міської ради  від 25.05.05 № 121.
 
 
3.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 36 кв.м, у тому числі 25 кв.м під спорудою, 11 кв.м під проходами та проїздами, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, зарахувавши її до земель комерційного використання, для встановлення та подальшого обслуговування торговельного павільйону , поблизу житлового будинку № 15 по вул.Червоних Майовщиків.   
      
3.1.Передати приватному підприємцю Станішевському Сергію Владиславовичу в   оренду строком на 5 років земельну ділянку площею 36 кв.м для встановлення та подальшого обслуговування торговельного павільйону , поблизу житлового будинку № 15 по вул.Червоних Майовщиків.    
Земельна ділянка надається при виконанні умов протоколу профільної постійної комісії міської ради  від 09.11.05 № 138.
 
 
4.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 48 кв.м, за рахунок прибудинкової території, зарахувавши її до земель комерційного використання, для встановлення та подальшого обслуговування торговельного павільйону, поблизу житлового будинку № 50 по вул.Фрунзе.   
      
4.1.Передати приватному підприємцю Гласман Світлані Анатоліївні в оренду строком на 5 років земельну ділянку площею 48 кв.м для встановлення та подальшого обслуговування торговельного павільйону, поблизу житлового будинку № 50 по вул.Фрунзе.    
Земельна ділянка надається при виконанні умов протоколу профільної постійної комісії міської ради  від 27.10.05 № 136.
 
 
5.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 30 кв.м, у тому числі 20 кв.м під спорудою, 10 кв.м під проходами та проїздами, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, зарахувавши її до земель комерційного використання, для встановлення та подальшого обслуговування торговельного павільйону , поблизу житлового будинку № 40 по вул.Крилова.   
      
5.1.Передати приватному підприємцю Сергєєву Сергію Сергійовичу в оренду строком на 5 років земельну ділянку площею 30 кв.м для встановлення та подальшого обслуговування торговельного павільйону , поблизу житлового будинку № 40 по вул.Крилова.    
Земельна ділянка надається при виконанні умов протоколу профільної постійної комісії міської ради  від 13.07.05 № 127.
 
 
6.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки 5 кв.м за  рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, зарахувавши її до земель комерційного використання, для встановлення та подальшого обслуговування кіоску по продажу морозива по вул.Корабелів ріг вул.Будьонного.   
      
6.1.Передати приватному виробничо-комерційному підприємству “Фроуз” в оренду строком на 5 років земельні ділянки площею 5 кв.м для встановлення та подальшого обслуговування кіоску по продажу морозива по вул.Корабелів ріг вул.Будьонного.      
Земельна ділянка надається при виконанні умов протоколу профільної постійної комісії міської ради  від 02.03.05  № 109.
 
     
7.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки 5 кв.м за  рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, зарахувавши її до земель комерційного використання, для встановлення та подальшого обслуговування кіоску по   продажу    морозива, поблизу житлового будинку
№ 11-б  по вул.Червоних Майовщиків.   
      
7.1.Передати приватному виробничо-комерційному підприємству “Фроуз” в оренду строком на 5 років земельні ділянки площею 5 кв.м для встановлення та подальшого обслуговування кіоску по продажу морозива, поблизу житлового будинку № 11-б по вул.Червоних Майовщиків.      
Земельна ділянка надається при виконанні умов протоколу профільної постійної комісії міської ради  від 02.03.05  № 109.
     
     
8.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки 5 кв.м за  рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, зарахувавши її до земель комерційного використання, для встановлення та подальшого обслуговування кіоску по продажу морозива, поблизу житлового будинку № 7 по вул.Паризької комуни.   
      
8.1.Передати приватному виробничо-комерційному підприємству “Фроуз” в оренду строком на 5 років земельні ділянки площею 5 кв.м для встановлення та подальшого обслуговування кіоску по продажу морозива, поблизу житлового будинку № 7 по вул.Паризької комуни.      
Земельна ділянка надається при виконанні умов протоколу профільної постійної комісії міської ради  від 02.03.05  № 109.
 
Пункти 9,9.1 включено на пленарному засіданні міської ради за пропозицією дупутатських слухань 20.12.05, але за пропозицією депутата міської ради Трифонова О.П. перенесено на розгляд чергової сесії міської ради. 
 “9.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 30 кв.м за  рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, зарахувавши її до земель комерційного використання, для встановлення та подальшого обслуговування торговельного павільйону-кафе по вул.Генерала Карпенка, у районі КВП по організації харчування в навчальних закладах.   
          
9.1.Передати спілці інвалідів Центрального району м.Миколаєва «Турбота» в оренду строком на 5 років земельну ділянку площею 30 кв.м для встановлення та подальшого обслуговування торговельного павільйону-кафе по вул.Генерала Карпенка, у районі КВП по організації харчування в навчальних закладах.   
    Протокол профільної постійної комісії міської ради  від 02.02.05 № 105.”
   
 
     10.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною  площею 49 кв.м, у тому числі 32 кв.м під спорудою, 17 кв.м під проходами та проїздами, із земель населеного пункту, не наданих у власність або користування, зарахувавши її до земель комерційного використання, для встановлення торговельного павільйону, поблизу житлового будинку № 76 по вул.5 Слобідській.   
      
10.1.Передати приватному підприємцю Цесаруку Олексію Михайловичу в оренду строком на 5 років земельну ділянку площею 49 кв.м для встановлення та подальшого обслуговування торговельного павільйону, поблизу житлового будинку № 76 по вул.5 Слобідській.   
Земельна ділянка надається при виконанні умов протоколу профільної постійної комісії міської ради  від 08.12.05 № 142.
(Пункти 10,10.1 включено на пленарному засіданні міської ради за  пропозицією депутатських слухань 20.12.05).
 
11.Припинити приватному підприємцю Михайлову Ігорю Васильовичу право користування земельною ділянкою площею 12 кв.м  по вул.Дмитрієва  ріг пров.Суднобудівників.
 
11.1. Пункт 6 рішення міської ради від 20.07.04 № 22/9: «6.Продовжити приватному підприємцю Михайлову Ігорю Васильовичу з 22.12.03 на 5 років строк оренди земельної ділянки загальною площею 12 кв.м, у тому числі 5 кв.м для обслуговування торгового кіоску, 7 кв.м під проходами та проїздами, залишивши її в землях комерційного використання, по вул.Дмитрієва ріг пров.Суднобудівників, яка була надана рішенням міської ради від 22.12.2000 
№ 26/11.
     Протокол профільної постійної  комісії міської ради від 26.05.04 № 81» вважати таким, що втратив чинність.
 
11.2. Договір оренди земельної ділянки, посвідчений приватним нотаріусом Яковлєвою Н.П. 07.09.04 № 5620 та зареєстрований у книзі записів договорів оренди землі 13.09.04 за № 2661, розірвати з дати прийняття цього рішення.
(Підстава: клопотання ПП Михайлова І.В. від 07.12.05 про вилучення земельної ділянки у зв’язку з припиненням підприємницької діяльності ).
(Пункти 11 –11.2 включено на пленарному засіданні міської ради за   пропозицією депутатських слухань 20.12.05).
 
          Зобов’язати землекористувачів:
- замовити виготовлення документації по винесенню земельних ділянок на місцевість і здати її до управління земельних ресурсів;
- укласти договір оренди земельної ділянки в управлінні земельних ресурсів;
- звернутися до інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю для одержання дозволу на будівництво, монтаж, установлення будівель та споруд;
- після закінчення будівельно-монтажних робіт звернутися до інспекції   Держархбудконтролю з проханням про створення державної комісії для прийняття об’єкта до експлуатації;
- отримати дозвіл на експлуатацію об’єктів у відділі організації торговельної діяльності, роботи ринків та комплексів торговельних павільйонів;
- виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України;
- виконувати обмеження в користуванні земельною ділянкою згідно з вимогами Миколаївського міського управління земельних ресурсів та проектом відведення земельної ділянки.
 
    
III. Затвердити документацію для укладання договорів оренди земельних ділянок та надати в оренду земельні ділянки для обслуговування вбудованих та вбудовано-прибудованих приміщень у Заводському  районі:
 
1.Затвердити технічну документацію щодо укладання договору оренди на земельну ділянку загальною площею 136 кв.м, у тому числі 122 кв.м під капітальною забудовою, 14 кв.м під проходами та проїздами, зарахувавши її до земель комерційного використання, для обслуговування вбудованих офісних приміщень, розташованих на 1 поверсі житлового будинку по пр.Леніна,6-б.
  
1.1.Передати товариству з обмеженою відповідальністю “Нік Тел” в оренду строком на 1 рік земельну ділянку загальною площею 136 кв.м для обслуговування вбудованих офісних приміщень, розташованих на 1 поверсі житлового будинку по пр.Леніна,6-б.
       Протокол профільної постійної комісії міської ради від 12.10.05 № 134.
       
2.Затвердити технічну документацію щодо укладання договору оренди на земельну ділянку загальною площею 139 кв.м, зарахувавши її до земель комерційного використання, для обслуговування вбудованих приміщень аптеки по вул.8.Березня,69.
  
2.1.Передати громадянам Кульчицькому Олександру Васильовичу та Лорману Георгію Олександровичу в оренду строком на 1 рік земельну ділянку загальною площею 139 кв.м для обслуговування вбудованих приміщень аптеки по вул.8 Березня,69.
     Протокол профільної постійної комісії міської ради від 12.10.05 № 134.
 
    
3.Затвердити технічну документацію щодо укладання договору оренди на земельну ділянку загальною площею 515 кв.м, зарахувавши її до земель громадського використання, для обслуговування службових приміщень та приміщень малої сцени театру  по вул.Московській,56.
  
3.1.Передати Миколаївському академічному Українському театру драми та музичної комедії в оренду строком на 1 рік земельну ділянку загальною площею 515 кв.м для обслуговування службових приміщень та приміщень малої сцени театру  по вул.Московській,56.
     Протокол профільної постійної комісії міської ради від 25.05.05 № 121.
  
4.Затвердити технічну документацію щодо укладання договору оренди на земельну ділянку площею 54 кв.м , зарахувавши її до земель комерційного використання, для обслуговування вбудованих приміщень  магазину промислових товарів по пр.Леніна,6.
 
4.1 Передати приватному підприємцю Федоренко Тетяні Василівні в оренду строком на 1 рік земельну ділянку площею 54 кв.м для обслуговування вбудованих приміщень магазину промислових товарів по пр.Леніна,6.
Протокол профільної постійної комісії міської ради від 23.11.05 № 140.
(Пункти 4, 4.1 включено на пленарному засіданні міської ради за   пропозицією депутатських слухань 20.12.05).
 
 
5.Затвердити технічну документацію щодо укладання договору оренди на земельну ділянку площею 111 кв.м , зарахувавши її до земель комерційного використання, для обслуговування вбудованих приміщень  магазину по пр.Леніна,34.
 
5.1 Передати приватному підприємцю Синякову Ігорю Володимировичу в оренду строком на 1 рік земельну ділянку площею 111 кв.м для обслуговування вбудованих приміщень магазину  по пр.Леніна,34.
Протокол профільної постійної комісії міської ради від 11.05.05 № 119.
(Пункти 5, 5.1 включено на пленарному засіданні міської ради за   пропозицією депутатських слухань 20.12.05).
 
Зобов’язати землекористувачів:
укласти договір оренди земельної ділянки в управлінні земельних ресурсів;
укласти угоду до договору оренди землі в управлінні земельних ресурсів;
у місячний термін здати в управління земельних ресурсів розірваний договір оренди землі;
забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;
виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.
 
 
    
ІV.Затвердити проекти землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки або її частини та змінити цільове призначення земельної ділянки, внести зміни до рішень виконкому міської ради та міської ради:
 
1.Затвердити проект землеустрою щодо зміни цільового призначення частини земельної ділянки, що знаходиться в постійному користуванні, площею 14536 кв.м, для будівництва житлової забудови  по вул.Чигрина ріг вул. Садової.
 
1.1.Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 14536 кв.м , що є частиною земельної ділянки загальною площею 20125 кв.м , яка знаходиться в постійному користуванні КЕЧ Миколаївського району, в/ч А-0720, на підставі державного акта на право постійного користування землею від 31.05.95 № 471, зарахувавши її до земель іншого призначення на період будівництва житлової забудови по вул.Чигрина ріг вул.Садової. 
  
1.2.Вилучити у КЕЧ Миколаївського району, в/ч А-0720, земельну ділянку площею 14536 кв.м, залишивши у постійному користуванні земельну ділянку площею 5589 кв.м для подальшого обслуговування військової частини по вул.Чигрина ріг вул.Садової.
      
1.3 Внести зміни до державного акта на право постійного користування землею від 31.05.95 № 471.
 
1.4.Передати Південному управлінню капітального будівництва Міністерства оборони України в оренду строком на 5 років земельну ділянку площею 14536 кв.м для будівництва житлової забудови   по вул.Чигрина ріг вул.Садової.
      Протокол профільної постійної комісії міської ради від 27.10.05 № 136.
 
 
     Зобов’язати землекористувачів:
-замовити виготовлення документації по винесенню земельних ділянок на місцевість і здати її до управління земельних ресурсів;
-у місячний термін здати державний акт про право приватної власності на землю в управління земельних ресурсів для внесення змін;
-звернутися до інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю для одержання дозволу на будівництво, монтаж, установлення будівель та споруд, а після закінчення будівельно-монтажних робіт звернутися з проханням про створення державної комісії для прийняття об’єкта до експлуатації;
-виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.
 
       Y.Внести зміни до рішень міської ради та виконкому міської ради:
 
       Пункт 1 “1.Пункти 8,8.1 рішення міської ради від 11.07.05 № 34/32 викласти в такій редакції:” 8.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 11 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, зарахувавши її до земель комерційного використання , для встановлення торговельного кіоску «Морозиво», поблизу   житлових  будинків №№ 15-17 по вул.Лазурній.   
 
8.1.Передати приватному підприємству “Преса-Микмедіа” в оренду строком на 5 років земельну ділянку площею 11 кв.м для встановлення та подальшого обслуговування торговельного кіоску “Морозиво”, поблизу житлових будинків №№ 15-17 по вул.Лазурній.    
Земельна ділянка надається при виконанні умов протоколу профільної постійної комісії міської ради  від 02.02.05 № 105.”
(Підстава: клопотання ПП «Преса-Микмедіа» від 31.08.05 про внесення зміни до назв кіосків  з “Преса”  на “Морозиво”).” за пропозицією депутата міської ради Тулуба В.І.  перенести на розгляд чергової сесії міської ради.
       
 
       Пункт 2 “2.Пункти 9, 9.1 рішення міської ради від 11.07.05 № 34/32 викласти в такій редакції: “9.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 11 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, зарахувавши її до земель комерційного використання , для встановлення торговельного кіоску “Морозиво” , поблизу   зупиночного комплексу “Болгарський хліб” по вул.Червоних Майовщиків.   
 
9.1.Передати приватному підприємству “Преса-Микмедіа” в оренду строком на 5 років земельну ділянку площею 11 кв.м для встановлення та подальшого обслуговування торговельного кіоску “Морозиво”, поблизу зупиночного комплексу “Болгарський хліб” по вул.Червоних Майовщиків.   
Земельна ділянка надається при виконанні умов протоколу профільної постійної комісії міської ради  від 02.02.05 № 105”.
(Підстава: клопотання ПП «Преса-Микмедіа» від 31.08.05 про внесення зміни до назв кіосків  з “Преса”  на “Морозиво”).” за пропозицією депутата міської ради Тулуба В.І.  перенести на розгляд чергової сесії міської ради.
 
 
       Пункт3 “3.Пункти 10,10.1 рішення міської ради від 11.07.05 № 34/32 викласти в такій редакції: “10.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 11 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, зарахувавши її до земель комерційного використання , для встановлення торговельного кіоску “Морозиво” по вул.Чигрина ріг вул.Громадянської.   
 
10.1.Передати приватному підприємству “Преса-Микмедіа” в оренду строком на 5 років земельну ділянку площею 11 кв.м для встановлення та подальшого обслуговування торговельного кіоску “Морозиво” по вул.Чигрина ріг вул.Громадянської.   
Земельна ділянка надається при виконанні умов протоколу профільної постійної комісії міської ради  від 02.02.05 № 105”.
(Підстава: клопотання ПП «Преса-Микмедіа» від 31.08.05 про внесення зміни до назв кіосків  з “Преса”  на “Морозиво”).” за пропозицією депутата міської ради Тулуба В.І.  перенести на розгляд чергової сесії міської ради.
 
  
       Пункт4 “4.Пункти 11, 11.1 рішення міської ради від 11.07.05 № 34/32 викласти в такій редакції: “11.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 11 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, зарахувавши її до земель комерційного використання , для встановлення торговельного кіоску “Морозиво” по вул.Чигрина ріг вул.Корабелів.   
     
11.1.Передати приватному підприємству “Преса-Микмедіа” в оренду строком на 5 років земельну ділянку площею 11 кв.м для встановлення та подальшого обслуговування торговельного кіоску “Морозиво” по вул.Чигрина ріг вул.Корабелів.   
Земельна ділянка надається при виконанні умов протоколу профільної постійної комісії міської ради  від 26.01.05 № 104”.
(Підстава: клопотання ПП «Преса-Микмедіа» від 31.08.05 про внесення зміни до назв кіосків  з “Преса”  на “Морозиво”).” за пропозицією депутата міської ради Тулуба В.І.  перенести на розгляд чергової сесії міської ради.
 
 
5.Пункт 10.1 рішення міської ради від 18.11.05 №37/42 викласти в такій редакції: “10.1.Передати приватному підприємцю Середі Володимиру Анатолійовичу в оренду строком на 5 років земельну ділянку площею 98 кв.м для встановлення та подальшого обслуговування торговельного павільйону по вул.8 Березня, поміж житловими будинками № 12-14.      
     Протокол профільної постійної комісії міської ради  від 09.11.05 № 138.
(Пункти 10, 10.1 включено за пропозицією профільної постійної комісії міської ради на пленарному засіданні міської ради)”.
    (Підстава: уточнення написання прізвища).   
 
Пункт 6 включено на пленарному засіданні міської ради за пропозицією депутатських слухань 20.12.05, але знято з розгляду сесії міської ради у зв’язку з відсутністю звернення землекористувача “6.Пункти 23- 23.3 рішення міської ради від 18.11.05 № 37/42: “23.Затвердити проект землеустрою щодо зміни цільового призначення  земельної ділянки площею 4000 кв.м для будівництва бетонно- розчиного вузла по вул.Проектній,1.
23.1.Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 4000 кв.м, що є  частиною земельної ділянки загальною площею 493543 кв.м , яка знаходиться в оренді ДП “Миколаївський річковий порт” АСК “Укррічфлот”, зарахувавши її до земель промисловості, для будівництва бетонно-розчиного вузла по вул.Проектній,1.
23.2.Внести зміни до договору оренди землі, який посвідчено приватним нотаріусом Миколаївського міського нотаріального округу Лашиною О.П. 17.06.04 по реєстру № 2236 та зареєстровано в книзі записів державної реєстрації договорів оренди землі 18.06.04 за № 040400100003 та Миколаївської міської ради  за №2501.
   
23.3.Дозволити ДП “Миколаївський річковий порт” АСК “Укррічфлот” передати  товариству з обмеженою відповідальністю “Столиця-ВК” в суборенду строком на 10 років земельну ділянку площею 4000 кв.м ( землі промисловості) для будівництва та подальшого обслуговування бетонно- розчиного вузла, із земельної ділянки загальною площею 493543 кв.м, у тому числі 446184 кв.м (землі річкового транспорту в змішаному функціональному використанні – землі транспорту та внутрішні води), 5300 кв.м (землі транспорту), 18443 кв.м (землі промисловості), 23616 кв.м (землі промисловості на етапі поточного будівництва), для подальшої діяльності порту по вул.Проектній,1.   
    (Пункти 23 –23.3 включено на пленарному засіданні міської ради за пропозицією заступника міського голови –головного архітектора міста Старушка О.В. на депутатських слуханнях 14.11.05)” вважати такими ,що втратили чинність.
     ( Підстава: ненадання замовником пакета необхідних документів).”
 
   
YI.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регулювання земельних відносин, архітектури та будівництва.
 
Міський голова                                                                                      В.Д.Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: