Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 37/39 від 2005-11-17

Про вилучення, надання, передачу у власність, спільну суміснута  спільну  часткову  власність,  надання  в  оренду земельнихділянок  громадянам, внесення змін до рішень міської  ради тавиконкому міської ради (П.12,12.1 СКАСУВАТИ №17/20 ВІД 25.10.07) (П.2,2.1 ВТР. ЧИН. №29/49 ВІД 31.10.08) (П.9.2.Р.3 ДОПОВНИТИ №3/20 ВІД 09.02.2016)


П.12,12.1 СКАСУВАТИ
П.2,2.1 ВТР. ЧИН.

П.9.2.Р.3 ДОПОВНИТИ


Розглянувши звернення громадян, проекти відведення земельних ділянок, матеріали інвентаризації, погодження постійних комісій міської ради та виконкому міської ради, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Земельним кодексом України, Законом України “Про оренду землі” та рішенням міської ради від 31.10.03 №16/7, міська рада
ВИРІШИЛА:
 
І. Надати громадянам у власність земельні ділянки, раніше надані їм у користування, і додатково надати земельні ділянки для будівництва та обслуговування  жилого будинку, господарських будівель:
 
1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 1000 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Самойловича, 21 (Корабельний район).
1.1.Надати Пономаренко Варварі Павлівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Самойловича, 21 (Корабельний район).
2.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Ленінградській, 27 (Корабельний район).
2.1.Надати Юрову Михайлу Іллічу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Ленінградській, 27 (Корабельний район).
 
3.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 588 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Б.Хмельницького, 34 (Корабельний район).
3.1.Надати Шквирі Лідії Михайлівні у власність земельну ділянку площею 588 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Б.Хмельницького, 34  (Корабельний район).
 
4.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 897 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.   Рибній, 20 (Корабельний район).
4.1.Вдовиченку Олегу Володимировичу у власність земельну ділянку площею 897 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Рибній, 20 (Корабельний район).
 
5.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 834 кв.м за рахунок земельної ділянки громадян Дорошенка І.Ю. та Матвієвої Л.В., для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Ватутіна, 59 (Корабельний район).
5.1 Припинити громадянам Дорошенку І.Ю. та Матвієвій Л.В. тимчасове користування земельною ділянкою площею 863 кв.м по вул. Ватутіна, 59 (Корабельний район).
5.2.Пункт 4.3 пункту 4 рішення виконкому міської ради №140 від 17.02.98: “4.3.Матвієвій Людмилі Василівні та Дорошенку Ігорю Юрійовичу площею 863 кв.метри із земельної  ділянки загальною площею 1863 кв.метрів по вул.Ватутіна.59.” вважати таким, що втратив чинність.
(Підстава: заява громадян Дорошенка І.Ю. та Матвієвої Л.В. про відмову від земельної ділянки).
5.3.Надати Карпенко Ользі Володимирівні у власність земельну ділянку площею 834 кв.м, загальна площа земельної ділянки у власності складе 1834 кв.м (1000 кв.м – згідно з договором купівлі-продажу земельної ділянки від 12.08.03 №1722) для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Ватутіна, 59 (Корабельний район).
 
6.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 486 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров.   Крайньому, 6 (Ленінський район).
6.1.Надати Філіпенку Петру Степановичу у власність земельну ділянку площею 486 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров.Крайньому, 6 (Ленінський район).
 
7.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 531 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.              9 Лінії, 2 (Ленінський район).
7.1.Надати Кос Ірині Георгіївні у власність земельну ділянку площею 531 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 9 Лінії, 2 (Ленінський район).
 
8.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 829 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.              7 Поздовжній, 17 (Ленінський район).
8.1.Надати Коршун Олені Анатоліївні у власність земельну ділянку площею 829 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 7 Поздовжній, 17 (Ленінський район).
 
9.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 516 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.              Кобера, 105 (Ленінський район).
9.1.Надати Бондаренку Анатолію Дмитровичу у власність земельну ділянку площею 516 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Кобера, 105 (Ленінський район).
 
10.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 487 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Майстерській, 107 (Центральний район).
10.1.Надати Чубік Фаіні Павлівні у власність земельну ділянку площею 487 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Майстерській, 107 (Центральний район).
 
11.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 115 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд за адресою: Новий інвалідний хутір, 22/1 (Заводський район).
11.1.Надати Биковій Ніні Дмитрівні у власність земельну ділянку площею 115 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд за адресою: Новий інвалідний хутір, 22/1 (Заводський район).
 
12.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 838 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.               1 Слобідській, 32 (Центральний район).
12.1.Надати Оленицькому Максиму Анатолійовичу у власність земельну ділянку площею 838 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 1 Слобідській, 32 (Центральний район).
Протокол  профільної постійної комісії  міської ради  від 06.07.05 № 126.
13.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 555 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, із домоволодіння загальною площею 1109 кв.м по вул.Плотничній (Теслярській), 66.
Надати домоволодінню адресу: вул.Плотнична (Теслярська), 66-а (Центральний  район).
13.1.Надати Наседкіну Адольфу Федоровичу у власність земельну ділянку площею 555 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Плотничній (Теслярській), 66-а (Центральний  район).
13.2.Залишити за домоволодінням по вул.Плотничній (Теслярській), 66 земельну ділянку площею 554 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд.
 
14.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 469 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.               Червоній, 5 (Центральний район).
14.1.Надати Ришняк Ніні Василівні у власність земельну ділянку площею 469 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Червоній, 5 (Центральний район).
 
15.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 445 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.               Купорній, 43 (Центральний район).
15.1.Надати Богатікову Дмитру Івановичу у власність земельну ділянку площею 445 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Купорній, 43 (Центральний район).
 
16.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 932 кв.м (913 кв.м згідно з договором купівлі – продажу земельної ділянки та 19 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування) для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.   Новоодеській, 54 (Центральний район).
16.1.Надати Шатній Наталі Олексіївні у власність додаткову земельну ділянку площею 19 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Новоодеській, 54 (Центральний район).
Загальна площа земельної ділянки у власності складе 932 кв.м.
 
17.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 484 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.               Врожайній, 2 (Центральний район).
17.1.Надати Ткаченко Наталі Анатоліївні у власність земельну ділянку площею 484 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Врожайній, 2 (Центральний район).
 
18.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 537 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.               13 Воєнній, 18 (Центральний район).
18.1.Надати Кучеренко Фатімі Іванівні у власність земельну ділянку площею 537 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.13 Воєнній, 18 (Центральний район).
 
19.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 554 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, із домоволодіння загальною площею 1109 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Плотничній (Теслярській), 66 (Центральний  район).
19.1.Надати Денисовій Людмилі Миколаївні власність земельну ділянку площею 554 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Плотничній (Теслярській), 66 (Центральний  район).
20.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 718 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по Одеському шосе, 26 (Центральний район).
20.1.Надати Харловій Олені Георгіївні у власність земельну ділянку площею 718 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по Одеському шосе, 26 (Центральний район).
 
21.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 748 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Береговій, 41-а (Центральний  район).
21.1.Надати Рудому Віктору Трохимовичу у власність земельну ділянку площею 748 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Береговій, 41-а (Центральний  район).
 
 
22.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, із домоволодіння загальною площею 1626 кв.м  по пр. Жовтневому, 350 (Корабельний район).
22.1.Надати Бонк Марії Михайлівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пр.Жовтневому, 350 (Корабельний  район).
 
23.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 119 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Березневого повстання, 19 (Центральний район).
23.1.Надати Абаджяну Оганесу Карапєтовичу у власність додаткову земельну ділянку площею 119 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Березневого повстання, 19 (Центральний район).
Загальна площа земельної ділянки у власності складе 304 кв.м (185 кв.м згідно з договором купівлі-продажу земельної ділянки та 119 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування) для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Березневого повстання, 19 (Центральний район).
 
24.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 489 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.               3 Інгульській, 2 (Ленінський район).
24.1.Надати Балюбашу Олександру Лукичу у власність земельну ділянку площею 489 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 3 Інгульській, 2 (Ленінський район).
 
25.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 391 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.               Квітковій, 13-а (Корабельний район).
25.1.Надати Вітрюку Сергію Олександровичу у власність земельну ділянку площею 391 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Квітковій, 13-а (Корабельний район).
 
26.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 450 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, у тому числі 310 кв.м за рахунок домоволодіння №54 по вул.2 Набережній та 140 кв.м за рахунок частини домоволодіння №56 по вул.2 Набережній, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 2 Набережній, 54 (Центральний район).
26.1.Надати Донію Василю Івановичу у власність земельну ділянку площею 450 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 2 Набережній, 54 (Центральний район).
26.2.Залишити за домоволодінням по вул.2 Набережній, 56 земельну ділянку площею 176 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд.
27.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 488 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.               Молодогвардійській, 27 (Ленінський район).
27.1.Надати Андреєвій Тамарі Іванівні у власність земельну ділянку площею 488 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Молодогвардійській, 27 (Ленінський район).
28.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 548 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських будівель по пров.               Гаражному, 14 (Ленінський район).
28.1.Надати Мірошніченко Наталі Михайлівні у власність земельну ділянку площею 549  кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель по пров. Гаражному, 14 (Ленінський район).
 
29.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 507 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров.               Прогресивному, 23 (Ленінський район).
29.1.Надати Дегтярьову Івану Степановичу у власність земельну ділянку площею 507 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров. Прогресивному, 23 (Ленінський район).
 
30.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 477 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Карла Маркса, 21 (Ленінський район).
30.1.Надати Солобуто Марині Григорівні у власність земельну ділянку площею 477 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Карла Маркса, 21 (Ленінський район).
31.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 713 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Олександра Матросова, 17 (Варварівка, Центральний район).
31.1.Надати Алексєєнко Вірі Вікторівні у власність земельну ділянку площею 713 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Олександра Матросова, 17 (Варварівка, Центральний район).
32.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 285 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Поштовій, 1 (Варварівка, Центральний район).
32.1.Надати Гудзенку Павлу Івановичу у власність земельну ділянку площею 285 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Поштовій, 1 (Варварівка, Центральний район).
 
33.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 597 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров. Комунарів, 11 (Центральний район).
33.1.Надати Бєліковій Олені Іванівні у власність земельну ділянку площею 597 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров. Комунарів, 11 (Центральний район).
33.2.Державний акт на право довічного успадкованого володіння землею №105, виданий Миколаївською міською радою, погасити.
(Підстава: звернення про надання земельної ділянки у власність).
 
34.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 857 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Галицинівській, 31 (Корабельний  район).
34.1.Надати Федосєєвій Надії Дмитрівні у власність земельну ділянку площею 857 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Галицинівській, 31 (Корабельний  район).
 
35.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 496 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Нікольській, 16/2 (Центральний  район).
35.1.Надати Агєєвій Ларисі Іванівні у власність земельну ділянку площею 496 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Нікольській, 16/2 (Центральний  район).
 
36.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 986 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських споруд по вул.Відродження, 52 (Матвіївка, Центральний район).
36.1.Надати Єрмузевичу Борису Борисовичу у власність земельну ділянку площею 986  кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських споруд по вул. Відродження, 52 (Матвіївка, Центральний район).
 
37.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 833 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.               7 Поздовжній, 11 (Ленінський район).
37.1.Надати Коробку Костянтину Макаровичу у власність земельну ділянку площею 833  кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 7 Поздовжній, 11 (Ленінський район).
 
38.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  площею 830 кв.м, де 553 кв.м відводяться із земель міста, не наданих у власність або користування, по вул.Степній, 1/1 та 277 кв.м із земель Макаревич Світлани Кіндратівни, які належать їй згідно з договором купівлі-продажу частини земельної ділянки по вул. Степній, 1/2, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських споруд.
Надати домоволодінню адресу: вул.Степна, 1/1 (Тернівка, Центральний район).
38.1.Надати Макаревич Світлані Кіндратівні у власність земельну ділянку площею 830 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських споруд по вул. Степній, 1/1 (Тернівка, Центральний район).
38.2.Державний акт на право власності №846, виданий 21.10.04 на земельну ділянку площею 554 кв.м  по вул.Степній, 1/2, погасити.
(Підстава: звернення про об’єднання земельних ділянок в одне домоволодіння).
39.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  площею 1105 кв.м, де 828 кв.м відводяться із земель міста, не наданих у власність або користування по вул.Степній, 1/3 та 277 кв.м із земель Бергман Надії Теодорівни, які належать їй згідно з договором купівлі-продажу частини земельної ділянки по вул. Степній, 1/2, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських споруд.
Надати домоволодінню адресу: вул.Степна, 1/3 (Тернівка, Центральний район).
39.1.Надати Бергман Надії Теодорівні у власність земельну ділянку площею 1105 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських споруд по вул. Степній, 1/3 (Тернівка, Центральний район).
39.2.Державний акт на право власності №846, виданий 21.10.04 на земельну ділянку площею 554 кв.м  по вул.Степній, 1/2, погасити.
(Підстава: звернення про об’єднання земельних ділянок в одне домоволодіння).
 
40.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 700 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.               МаріїУльянової, 191 (Корабельний район).
40.1.Надати Василенку Віктору Вікторовичу у власність земельну ділянку площею 700 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Марії Ульянової, 191 (Корабельний район).
 
41.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 747 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.               Жовтневій, 51 (Тернівка, Центральний район).
41.1.Надати Черно Михайлу Іллічу у власність земельну ділянку площею 747 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Жовтневій, 51 (Тернівка, Центральний район).
 
42.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 604 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.               Адмірала Макарова, 3-а (Варварівка,  Центральний район).
42.1.Надати Тишкову Олексію Анатолійовичу у власність земельну ділянку площею 604 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Адмірала Макарова, 3-а (Варварівка,  Центральний район).
 
43.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 873 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.  Бєляєва, 53 (Корабельний район).
43.1.Надати Щербакову Михайлу Костянтиновичу у власність земельну ділянку площею 873 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Бєляєва, 53 (Корабельний район).
 
44.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 512 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.               11 Лінії, 84 (Ленінський район).
44.1.Надати Половнику Василю Івановичу у власність земельну ділянку площею 512 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 11 Лінії, 84 (Ленінський район).
 
45.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 658 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.               Привільній, 8 (Центральний район).
45.1.Надати Шуліній Марії Андріївні у власність земельну ділянку площею 658 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Привільній, 8 (Центральний район).
 
Пункти 46, 46.1 “46.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 523 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Маршала Василевського, 5 (Центральний район).
46.1.Надати Любчаку Андрію Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 523 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Маршала Василевського, 5 (Центральний район).” включені на пленарному засіданні сесії міської ради від 17.11. 05.  
Пункти 47, 47.1 “47.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 795 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Західній, 82 (Тернівка, Центральний район).
47.1.Надати Кучеренку Анатолію Абрамовичу у власність земельну ділянку площею 795 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Західній, 82 (Тернівка, Центральний район).” включені на пленарному засіданні сесії міської ради від 17.11. 05.
Пункти 48, 48.1 “48.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 500 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Південній, 8 (Ленінський район).
48.1.Надати Димовій Наталі Михайлівні у власність земельну ділянку площею 500 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Південній, 8 (Ленінський район).” включені на пленарному засіданні сесії міської ради від 17.11. 05.
Пункти 49, 49.1 “49.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 484 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Космонавтів, 25 (Ленінський район).
49.1.Надати Шугуровій Ользі Іванівні у власність земельну ділянку площею 484 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Космонавтів, 25 (Ленінський район).” включені на пленарному засіданні сесії міської ради від 17.11. 05.
Пункти 50, 50.1 “50.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 900 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Тольяті, 40 (Центральний район).
50.1.Надати Харченку Володимиру Володимировичу у власність земельну ділянку площею 900 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Тольяті, 40 (Центральний район). ” включені на пленарному засіданні сесії міської ради від 17.11. 05.
Пункти 51, 51.1 “51.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 510 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Водопровідній, 46 (Заводський район).
51.1.Надати Галагану Валерію Феодосійовичу у власність земельну ділянку площею 510 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Водопровідній, 46 (Заводський район).” включені на пленарному засіданні сесії міської ради від 17.11. 05.
Пункти 52, 52.1 “52.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 754 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Софіївській, 76 (Тернівка, Центральний район).
52.1.Надати Брятку Валерію Петровичу у власність земельну ділянку площею 754 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Софіївській, 76 (Тернівка, Центральний район).” включені на пленарному засіданні сесії міської ради від 17.11. 05.
Пункти 53, 53.1 “53.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Ленінградській, 67 (Корабельний район).
53.1.Надати Чупруну Григорію Борисовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Ленінградській, 67 (Корабельний район).” включені на пленарному засіданні сесії міської ради від 17.11. 05.
Пункти 54, 54.1, 54.2 “54.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 638 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Флотській, 25 (Центральний район).
54.1.Надати Солодову Володимиру Геннадійовичу у власність земельну ділянку площею 638 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Флотській, 25 (Центральний район).
54.2.Земельна ділянка має обмеження у використанні, згідно з висновками служб міста: правові – “зміна цільового використання” та спеціальні обмеження – “в водоохоронних зонах та прибережних смугах малих річок.” включені на пленарному засіданні сесії міської ради від   17.11. 05.
Пункти 55, 55.1 “55.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Рябіновій, 35 (Корабельний район).
55.1.Надати Остафійчуку Сергію Володимировичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Рябіновій, 35 (Корабельний район).” включені на пленарному засіданні сесії міської ради від 17.11. 05.
Пункти 56, 56.1 “56.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 840 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Софіївській, 136 (Тернівка, Центральний район).
56.1.Надати Георгієву Сергію Степановичу у власність земельну ділянку площею 840 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Софіївській, 136 (Тернівка, Центральний район).” включені на пленарному засіданні сесії міської ради від 17.11. 05.
 
Пункти 57, 57.1, 57.2 “57.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 621 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Степній, 1/1-в (Тернівка, Центральний район).
57.1.Надати Горбуновій Марині Анатоліївні у власність земельну ділянку площею 621 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Степній, 1/1-в (Тернівка, Центральний район).
57.2.Державний акт на право довічного успадкованого володіння землею №57, виданий Тернівською селишною радою, погасити.
(Підстава: звернення про передачу земельної ділянки у власність).” включені на пленарному засіданні сесії міської ради від 17.11. 05.               
 
ІІ. Надати громадянам у спільну сумісну власність із співвласниками земельні ділянки, раніше надані їм у користування, для будівництва та обслуговування жилого будинку і господарських споруд:
1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 597 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по пров.Гайдара, 16 (Центральний район).
1.1.Надати Житкову Володимиру Григоровичу та Морозовій Тетяні Яківні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 597 кв.м для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по пров.Гайдара, 16 (Центральний район).
2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 951 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Урожайній, 107 (Варварівка, Центральний район).
2.1.Надати Петрову Василю Васильовичу та Петрову Михайлу Васильовичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 951 кв.м для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Урожайній, 107 (Варварівка, Центральний район).
3.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 814 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по пров.Бондаренка, 13 (Центральний район).
3.1.Надати Гаркуші Володимиру Миколайовичу та Бондарю Олександру Євгеновичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 814 кв.м для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по пров.Бондаренка, 13 (Центральний район).
4.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 724 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Морехідній, 28 (Заводський район).
4.1. Надати Олійнику Віталію Федоровичу, Олійник Ларисі Федорівні та Шураєву Миколі Григоровичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 724 кв.м для обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Морехідній, 28 (Заводський район).
5.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 922 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по пров.Прибрежному, 2-а (Центральний район).
5.1.Надати Метанчук Тамілі Минівні та Метанчуку Олегу Михайловичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 922 кв.м для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по пров.Прибрежному, 2-а (Центральний район).
6.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 420 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по пров.Стапельному, 27 (Центральний район).
6.1.Надати Пастушку Анатолію Івановичу та Пастушок Олені Олегівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 420 кв.м для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по пров.Стапельному, 27 (Центральний район).
7.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 867 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.1 Лінії, 10 (Ленінський район).
7.1.Надати Алєксєєву Василю Олексійовичу та Алєксєєвій Галині Яківні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 867 кв.м для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.1 Лінії, 10 (Ленінський район).
ІІІ. Надати громадянам у власність, спільну сумісну власність земельні ділянки, раніше надані їм у користування, і передати в оренду земельні ділянки для будівництва та обслуговування   жилого  будинку,  господарських  споруд:
 
1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1288 кв.м, із яких 1000 кв.м для передачі у власність, а 288 кв.м – в оренду за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Коллонтай, 9 (Корабельний район).
1.1.Надати Купрієвичу Василю Костянтиновичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, із домоволодіння загальною площею 1288 кв.м по вул.Коллонтай, 9 (Корабельний район).
1.2.Передати Купрієвичу Василю Костянтиновичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 288 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, із домоволодіння загальною площею 1288 кв.м по вул.Коллонтай, 9 (Корабельний район).
2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1326 кв.м, із яких 1000 кв.м для передачі у власність, а 326 кв.м – в оренду за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Комунарівській, 46 (Ленінський район).
2.1.Надати Шкаброву Павлу Олександровичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, із домоволодіння загальною площею 1326 кв.м по вул.Комунарівській, 46 (Ленінський район).
2.1.Передати Шкаброву Павлу Олександровичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 326 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, із домоволодіння загальною площею 1326 кв.м по вул.Комунарівській, 46 (Ленінський район).
3.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1087 кв.м, із яких 1000 кв.м для передачі у власність, а 87 кв.м – в оренду за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Піщаній, 45 (Центральний район).
3.1.Надати Ющенко Світлані Вікторівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, із домоволодіння загальною площею 1087 кв.м по вул.Піщаній, 45 (Центральний район).
3.2.Передати Ющенко Світлані Вікторівні в оренду строком на 25 років земельну ділянку  площею 87 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, із домоволодіння загальною площею 1087 кв.м по вул.Піщаній, 45 (Центральний район).
3.3.На земельну ділянку площею 87 кв.м діють правові обмеження типу 1.4 - “заборона будівництва об’єктів” згідно з висновками служб міста.
4.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1084 кв.м, із яких 1000 кв.м для передачі у власність, а 84 кв.м – в оренду за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Зустрічній, 62 (Варварівка, Центральний район).
4.1.Надати Пінчуку Юрію Олександровичу та Рябоконь Валентині Олександрівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, із домоволодіння загальною площею 1084 кв.м по вул. Зустрічній, 62 (Варварівка, Центральний район).
4.2.Передати Пінчуку Юрію Олександровичу та Рябоконь Валентині Олександрівні у спільну сумісну оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 84 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, із домоволодіння загальною площею 1084 кв.м по вул. Зустрічній, 62 (Варварівка, Центральний район).
5.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1261 кв.м, із яких 1000 кв.м для передачі у власність, а 261 кв.м – в оренду за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Маяковського, 139 (Тернівка, Центральний район).
5.1.Надати Рокожиці Миколі Петровичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, із домоволодіння загальною площею 1261 кв.м по вул.Маяковського, 139 (Тернівка, Центральний район).
5.2.Передати Рокожиці Миколі Петровичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку  площею 261 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, із домоволодіння загальною площею 1261 кв.м по вул.Маяковського, 139 (Тернівка, Центральний район).
6.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1071 кв.м, із яких 1000 кв.м для передачі у власність, а 71 кв.м – в оренду за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Металургів, 94 (Корабельний район).
6.1.Надати Муравській Світлані Кузмівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, із домоволодіння загальною площею 1071 кв.м по вул.Металургів, 94 (Корабельний район).
6.2.Передати Муравській Світлані Кузмівні в оренду строком на 25 років земельну ділянку  площею 71 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, із домоволодіння загальною площею 1071 кв.м по вул.Металургів, 94 (Корабельний район).
7.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1146 кв.м, із яких 1000 кв.м для передачі у власність, а 146 кв.м – в оренду за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Севастопольській, 4 (Центральний район).
7.1.Надати Шевченко Ірині Анатоліївні, Бойко Ользі Іванівні, Крячко Марії Іванівні, Білецькому Михайлу Сергійовичу та Палєй Світлані Іванівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, із домоволодіння загальною площею 1146 кв.м по вул.Севастопольській, 4   (Центральний район).
7.2.Передати Шевченко Ірині Анатоліївні, Бойко Ользі Іванівні, Крячко Марії Іванівні, Білецькому Михайлу Сергійовичу та Палєй Світлані Іванівні у спільну сумісну оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 146 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, із домоволодіння загальною площею 1146 кв.м по вул.Севастопольській, 4          (Центральний район).
8.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1447 кв.м, із яких 1000 кв.м для передачі у власність, а 447 кв.м – в оренду за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Янтарній, 58 (Корабельний район).
8.1.Надати Кириченку Олександру Павловичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, із домоволодіння загальною площею 1447 кв.м по вул.Янтарній, 58 (Корабельний район).
8.2.Передати Кириченку Олександру Павловичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 447 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, із домоволодіння загальною площею    1447 кв.м по вул.Янтарній, 58 (Корабельний район).
9.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність та в оренду земельної ділянки загальною площею 1652 кв.м, із яких 1000 кв.м для передачі у власність, а 652 кв.м – в оренду за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Флотській, 63 (Центральний район).
9.1.Надати Подварському Віктору Володимировичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, із домоволодіння загальною площею 1652 кв.м по вул.Флотській, 63 (Центральний район).
9.2.Передати Подварському Віктору Володимировичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 652 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, із домоволодіння загальною площею 1652 кв.м по вул.Флотській, 63 (Центральний район).
Пункти 10, 10.1, 10.2 “10.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 600 кв.м, із яких 582 кв.м для передачі у власність, а 18 кв.м – в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров.Прорізному, 1 (Ленінський район).
10.1.Надати Білоус Інні Веніамінівні у власність земельну ділянку площею 582 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, із домоволодіння загальною площею 600 кв.м по пров.Прорізному, 1 (Ленінський район).
10.2.Передати Білоус Інні Веніамінівні в оренду строком на 25 років земельну ділянку  площею 18 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд, із домоволодіння загальною площею 600 кв.м по пров.Прорізному, 1 (Ленінський район).” включені на пленарному засіданні сесії міської ради від 17.11. 05.
ІV. Передати у власність членам садово-виноградарських товариств для ведення садівництва земельні ділянки, раніше надані їм у користування:
1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №113 площею 507 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення   садівництва.
1.1.Передати Кострубі Ігорю Анатолійовичу у власність земельну ділянку №113 площею 507 кв.м у складі садівничого товариства  “Корабели” для ведення садівництва.
 
2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №100 площею 573 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення   садівництва.
2.1.Передати Коровіній Аллі Антонівні у власність земельну ділянку №100 площею 573 кв.м у складі садівничого товариства  “Корабели” для ведення садівництва.
 
3.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №185 площею 500 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення   садівництва.
3.1.Передати Данкіну Костянтину Павловичу у власність земельну ділянку №185 площею 500 кв.м у складі садівничого товариства  “Корабели” для ведення садівництва.
 
4.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №108 площею 564 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення   садівництва.
4.1.Передати Лазаренку Миколі Петровичу у власність земельну ділянку №108 площею 564 кв.м у складі садівничого товариства  “Корабели” для ведення садівництва.
 
5.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №229 площею 546 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення   садівництва.
5.1.Передати Михайлюк Ірині Анатоліївні у власність земельну ділянку №229 площею 546 кв.м у складі садівничого товариства  “Корабели” для ведення садівництва.
 
6.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №60 площею 596 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення   садівництва.
6.1.Передати Оводу Олександру Андрійовичу у власність земельну ділянку №60 площею 596 кв.м у складі садівничого товариства  “Корабели” для ведення садівництва.
 
7.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №20 площею 483 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення   садівництва.
7.1.Передати Диздарю Олександру Сергійовичу у власність земельну ділянку №20 площею 483 кв.м у складі садівничого товариства  “Корабели” для ведення садівництва.
 
8.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №301 площею 547 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення   садівництва.
8.1.Передати Демянюк Наталі Борисівні у власність земельну ділянку №301 площею 547 кв.м у складі садівничого товариства  “Корабели” для ведення садівництва.
 
9.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №445 площею 481 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Зорька”, не наданих у власність або користування, для ведення   садівництва.
9.1.Передати Потоцькому Андрію Олеговичу у власність земельну ділянку №445 площею 481 кв.м у складі садівничого товариства  “Зорька” для ведення садівництва.
 
10.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №91 площею 950 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Юпітер”, не наданих у власність або користування, для ведення   садівництва.
10.1.Передати Юшкевичу Михайлу Івановичу у власність земельну ділянку №91 площею 950 кв.м у складі садівничого товариства  “Юпітер” для ведення садівництва.
 
11.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №127 площею 485 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Юпітер”, не наданих у власність або користування, для ведення   садівництва.
11.1.Передати Хомченку Володимиру Миколайовичу у власність земельну ділянку №127 площею 485 кв.м у складі садівничого товариства  “Юпітер” для ведення садівництва.
 
12.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №39 площею 1200 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Родники”, не наданих у власність або користування, для ведення   садівництва.
12.1.Передати Богданову Ігорю Володимировичу у власність земельну ділянку №39 площею 1200 кв.м у складі садівничого товариства  “Родники” для ведення садівництва.
 
13.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №118 площею 584 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення   садівництва.
13.1.Передати Ткачук Наталі Валентинівні у власність земельну ділянку №118 площею 584 кв.м у складі садівничого товариства  “Корабели” для ведення садівництва.
 
14.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №479 площею 480 кв. м за рахунок земель садівничого товариства  “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення   садівництва.
14.1.Степанюк Наталі Миколаївні у власність земельну ділянку №479 площею 480 кв.м у складі садівничого товариства  “Корабели” для ведення садівництва.          
 
V. Надати громадянам у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель:
1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 840 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Березовій, 55 (Корабельний район).
1.1.Надати Артем’євій Аліні Іванівні у власність земельну ділянку площею 840 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Березовій, 55 (Корабельний район).
1.2. Державний акт на право довічного успадкованого володіння землею №260 від 08.07.1992, виданий Жовтневою районною Радою народних депутатів, погасити.
(Підстава: звернення гр.Артем’євої А.І. від 18.07.05 про передачу земельної ділянки у власність).
 
2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 900 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Горіховій, 41 (Корабельний район).
2.1.Надати Морозову Михайлу Васильовичу у власність земельну ділянку площею 900  кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель по вул.Горіховій, 41 (Корабельний район).
2.2. Державний акт на право довічного успадкованого володіння землею №44 від 28.02.1992, виданий Жовтневою районною Радою народних депутатів, погасити.
(Підстава: звернення гр.Морозова М.В. від 12.07.05 про передачу земельної ділянки у власність).
3.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 600 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування жилого будинку та господарських будівель по вул.Світлій, 2-а (Заводський  район).
3.1.Надати Косовській Наталі Григорівні у власність земельну ділянку площею 600 кв. м, зарахувавши її до земель житлової та громадської забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального жилого будинку і господарських будівель по вул.Світлій, 2-а (Заводський  район).
Протокол  профільної постійної комісії  міської ради  від 02.06.05 № 125.
4.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 828 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування жилого будинку та господарських будівель по вул.Просвіти, 13 (Корабельний  район).
4.1.Надати Гучмазову Валерію Ахсарбековичу у власність земельну ділянку площею 828 кв. м, зарахувавши її до земель житлової та громадської забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального жилого будинку і господарських будівель по вул.Просвіти, 13  (Корабельний  район).
Протокол  профільної постійної комісії  міської ради  від 01.12.04 № 99.
5.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 626 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд, із домоволодіння загальною площею 1626 кв.м  по пр. Жовтневому, 350 (Корабельний район).
Надати домоволодінню адресу: пр.Жовтневий, 350/1 (Корабельний  район).
5.1.Надати Кравченко Людмилі Володимирівні у власність земельну ділянку площею 626 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пр.Жовтневому, 350/1 (Корабельний  район).
5.2.Залишити за домоволодінням по пр.Жовтневому, 350 земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд.
 
6.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд, із домоволодіння загальною площею 2811 кв.м  по вул.Верхній, 16 (Матвіївка, Центральний район).
Надати домоволодінню адресу: вул.Верхня, 16-а (Матвіївка, Центральний  район).
6.1.Надати Бурлаченку Олександру Григоровичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Верхній, 16-а  (Матвіївка, Центральний  район).
6.2.Залишити за домоволодінням по вул.Верхній, 16 земельну ділянку площею 1811 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд.
7.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 1000 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування жилого будинку та господарських будівель по вул.Гагаріна, 2/1 (Корабельний  район).
7.1.Надати Крисенку Андрію Вікторовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м, зарахувавши її до земель житлової та громадської забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального жилого будинку і господарських будівель по вул.Гагаріна, 2/1  (Корабельний  район).
Протокол  профільної постійної комісії  міської ради  від 08.06.05 № 123.
8.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 1000 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування жилого будинку та господарських будівель по вул.Гагаріна, 2/2 (Корабельний  район).
8.1.Надати Барашу Олегу Сергійовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв. м, зарахувавши її до земель житлової та громадської забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального жилого будинку і господарських будівель по вул.Гагаріна, 2/2 (Корабельний  район).
Протокол  профільної постійної комісії  міської ради  від 08.06.05 № 123.
9.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 850 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для будівництва та обслуговування жилого будинку та господарських будівель по вул.Гагаріна, 1/4 (Корабельний  район).
9.1.Надати Шкарупі Євгену Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 850 кв. м, зарахувавши її до земель житлової та громадської забудови, для будівництва та обслуговування індивідуального жилого будинку і господарських будівель по вул.Гагаріна, 1/4 (Корабельний  район).
Протокол  профільної постійної комісії  міської ради  від 01.06.05 № 122.
Замовникам:
- оформити будівельний паспорт земельної ділянки та дозвіл на забудову в головному управлінні містобудування та архітектури;
- укласти договір на забудову земельної ділянки в управлінні житлово-комунального господарства ;
- виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста. 
VІ.Передати громадянам в оренду та продовжити строк користування земельною ділянкою для розміщення й обслуговування металевого гаража без обладнання оглядової ями,  капітального гаража:
1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки площею 18 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для встановлення та обслуговування металевого гаража по вул.Білій, поблизу житлового будинку №61-а (Заводський  район).
1.1.Передати громадянці Галактіоновій Вікторії Володимирівні в оренду строком на 5 років, земельну ділянку площею 18 кв.м для встановлення та обслуговування металевого гаража по  вул.Білій, поблизу житлового будинку №61-а (Заводський  район).
Протокол  профільної постійної комісії  міської ради  від 02.02.05 № 105.
2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання договору оренди на земельну ділянку площею 19 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для встановлення та обслуговування металевого гаража по пр.Леніна, поблизу житлового будинку №7 (Заводський  район).
2.1.Передати громадянину Заботіну Олегу Михайловичу в оренду строком на 5 років, земельну ділянку площею 19 кв.м для встановлення та обслуговування металевого гаража по пр.Леніна, поблизу житлового будинку №7 (Заводський  район).
Протокол  профільної постійної комісії  міської ради  від 27.04.05 № 117.
3.Затвердити проект землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки площею 24 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування капітального гаража по пров.Полярному, в районі житлового будинку №2-б (Ленінський  район).
3.1.Передати громадянці Парпалей Олександрі Іллівні в оренду строком на 5 років, земельну ділянку площею 24 кв.м для обслуговування капітального гаража по пров.Полярному, в районі  житлового будинку №2-б (Ленінський  район).
Протокол  профільної постійної комісії  міської ради  від 11.05.05 № 119.
4.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання договору оренди на земельну ділянку площею 19 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування металевого гаража по пр.Миру, поблизу житлового будинку №27-б (Ленінський  район).
4.1.Передати громадянину Гацалюку Василю Васильвичу в оренду строком на 5 років, земельну ділянку площею 19 кв.м для обслуговування металевого гаража по пр.Миру, поблизу житлового будинку №27-б (Ленінський  район).
Протокол  профільної постійної комісії  міської ради  від 09.04.03 №46.
Пункти 5, 5.1 “5.Затвердити проект землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки площею 18 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для встановлення та обслуговування металевого гаража по вул.11 Поздовжній, поблизу житлового будинку №3 (Ленінський  район).
5.1.Передати громадянину Паращенку Олексію Івановичу в оренду строком на 5 років земельну ділянку площею 18 кв.м для встановлення та обслуговування металевого гаража по вул. 11 Поздовжній, поблизу житлового будинку №3 (Ленінський  район).
Протокол профільної постійної комісії міської ради від 21.04.04 № 64.” включені на пленарному засіданні сесії міської ради від 17.11. 05.
VІІ. Надати громадянам у власність, спільну сумісну власність земельні ділянки, раніше надані їм у користування, для обслуговування жилого будинку, господарських  будівель і передати в оренду земельні ділянки для ведення городництва:
 
1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 1491кв.м, із яких 1000 кв.м для передачі у власність для обслуговування житлового будинку і господарських споруд та 491 кв.м – в оренду для ведення городництва за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, по вул.Силікатній, 88 ( Центральний район).
1.1.Надати Ємельяненку Леоніду Васильовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку і господарських споруд, із домоволодіння загальною площею 1491 кв.м по вул.Силікатній, 88 ( Центральний район).
1.2.Передати Ємельяненку Леоніду Васильовичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 491 кв.м для городництва, із домоволодіння загальною площею 1491 кв.м по вул.Силікатній, 88                   ( Центральний район).
 
2.Передати Жатько Олені Гаврилівні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 625 кв.м для городництва без права будь-якої забудови по вул.Ілліча, 21 (Варварівка, Центральний район).
Протокол  профільної постійної комісії  міської ради  від 12.10.05 №134.
           
3.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 1399 кв.м, із яких 1000 кв.м для передачі у власність для обслуговування житлового будинку і господарських споруд та 399 кв.м – в оренду для ведення городництва за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, по пров.Бузника, 6 (Тернівка, Центральний район).
3.1.Надати Скарлат Євгенії Григорівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку і господарських споруд, із домоволодіння загальною площею 1399 кв.м по пров.Бузника, 6 (Тернівка, Центральний район).
3.2.Передати Скарлат Євгенії Григорівні в оренду строком на 25 років земельну ділянку  площею 399 кв.м для городництва, із домоволодіння загальною площею 1399 кв.м по пров.Бузника, 6 (Тернівка, Центральний район).
 
Пункти 4, 4.1, 4.2 “4.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності для обслуговування житлового будинку і господарських споруд та ведення городництва земельної ділянки загальною площею 1144 кв.м, із яких 1000 кв.м для передачі у власність для обслуговування житлового будинку і господарських споруд та 144 кв.м – в оренду для ведення городництва за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, по вул.Новобудівній, 83 ( Корабельний район).
4.1.Надати Плахотнюку Ігорю Анатолійовичу та Плахотнюк Ірині Геннадіївні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку і господарських споруд, із домоволодіння загальною площею 1144 кв.м по вул. Новобудівній, 83              ( Корабельний район).
4.2.Передати Плахотнюку Ігорю Анатолійовичу та Плахотнюк Ірині Геннадіївні у спільну сумісну оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 144 кв.м для городництва, із домоволодіння загальною площею 1144 кв.м по вул. Новобудівній, 83 (Корабельний район).” включені на пленарному засіданні сесії міської ради від 17.11. 05.
VІІІ. Надати громадянам у власність, спільну сумісну власність земельні ділянки, раніше надані їм у користування для обслуговування жилого будинку, господарських  будівель та ведення садівництва:
 
1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 1399 кв.м, із яких 1000 кв.м для передачі у власність для обслуговування житлового будинку і господарських споруд та 399 кв.м – у власність для садівництва за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, по вул.Маяковського, 176 (Тернівка, Центральний район).
1.1.Надати Середі Анатолію Степановичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку і господарських споруд, із домоволодіння загальною площею 1399 кв.м по вул.  Маяковського, 176 (Тернівка, Центральний район).
1.2.Надати Середі Анатолію Степановичу у власність земельну ділянку площею 399 кв.м для садівництва, із домоволодіння загальною площею 1399 кв.м по вул.Маяковського, 176 (Тернівка, Центральний район).
 
2.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 655 кв.м для ведення садівництва за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, по вул. 2 Набережній, 22 (Центральний район).
2.1.Надати Кучеренку Олександру Михайловичу у власність земельну ділянку площею 655 кв.м для ведення садівництва по вул. 2 Набережній, 22 (Центральний район).
 
Пункти 3, 3.1, 3.2 “3.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 1116 кв.м, із яких 1000 кв.м для передачі у власність для обслуговування житлового будинку і господарських споруд та 116 кв.м – у власність для садівництва, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, по вул.     Терешкової, 74 (Корабельний район).
3.1.Надати Дьяченко Наталії Іванівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку і господарських споруд, із домоволодіння загальною площею 1116 кв.м по вул.    Терешкової, 74 (Корабельний район).
3.2.Надати Дьяченко Наталії Іванівні у власність земельну ділянку площею 116 кв.м для  садівництва, із домоволодіння загальною площею 1116 кв.м по вул. Терешкової, 74 (Корабельний район).” включені на пленарному засіданні сесії міської ради від 17.11. 05.
Пункти 4, 4.1, 4.2 “4.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки загальною площею 1232 кв.м, із яких 1000 кв.м для передачі у власність для обслуговування житлового будинку і господарських споруд та 232 кв.м – у власність для садівництва, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, по вул.     Терешкової, 76 (Корабельний район).
4.1.Надати Дьяченко Олені Вікторівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку і господарських споруд, із домоволодіння загальною площею 1232 кв.м по вул.    Терешкової, 76 (Корабельний район).
4.2.Надати Дьяченко Олені Вікторівні у власність земельну ділянку площею 232 кв.м для  садівництва, із домоволодіння загальною площею 1232 кв.м по вул. Терешкової, 76 (Корабельний район).” включені на пленарному засіданні сесії міської ради від 17.11. 05.
ІХ.Внести зміни до рішень міської ради та виконкому міської ради:
1. Пункти 46, 46.1 розділу V рішення міської ради від 15.09.05 №36/31:
“Пункти 46, 46.1 “46.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №479 площею 480 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення   садівництва.
46.1.Телевану Анатолію Миколайовичу у власність земельну ділянку №479 площею 480 кв.м у складі садівничого товариства “Корабели” для ведення садівництва.” включені на пленарному засіданні сесії міської ради за пропозицією профільної постійної комісії).” вважати такими, що втратили чинність.
 (Підстава: пункт включено помилково).
2. Пункти 29, 29.1 розділу V рішення міської ради від 15.09.05 №36/31:
“29.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №355 площею 705 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення   садівництва.
29.1.Сороці Анатолію Степановичу у власність земельну ділянку №355 площею 705 кв.м у складі садівничого товариства  “Корабели” для ведення садівництва.”
викласти  в такій редакції:
“29.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку №491-а площею 705 кв. м за рахунок земель садівничого товариства “Корабели”, не наданих у власність або користування, для ведення   садівництва.
29.1.Сороці Анатолію Степановичу у власність земельну ділянку №491-а площею 705 кв.м у складі садівничого товариства  “Корабели” для ведення садівництва.”
(Підстава: уточнення  номера земельної ділянки).
3. Пункти 41, 41.1 розділу І рішення міської ради від 15.09.05 №36/31:
“41.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 818 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Орджонікідзе, 20 (Ленінський  район).
41.1.Харіній Маргариті Василівні у власність земельну ділянку площею 818 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Орджонікідзе, 20 (Ленінський  район).”
викласти  в такій редакції:
“41.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 818 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Орджонікідзе, 20 (Центральний  район).
41.1.Харіній Маргариті Василівні у власність земельну ділянку площею 818 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Орджонікідзе, 20 (Центральний  район).”
(Підстава: уточнення  назви району).
4. Пункти 2, 2.1 розділу І рішення міської ради від 15.09.05 №36/31:
“2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 792 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Променевій (Лучевій), 13 (Корабельний район).
2.1.Івановій Марії Олександрівні у власність земельну ділянку площею 792 кв.м по вул.Променевій (Лучевій), 13 (Центральний район).”
викласти  в такій редакції:
“2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 792 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Променевій (Лучевій), 13 (Центральний район).
2.1.Івановій Марії Олександрівні у власність земельну ділянку площею 792 кв.м по вул.Променевій (Лучевій), 13 (Центральний район).”
(Підстава: уточнення  назви району).
5. Пункт 17.1 розділу І та пункт 5.1 розділу ІІІ рішення міської ради від 15.09.05 №36/31:
“17.1.Яровій Валентині Миколаївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1488 кв.м по вул.Правобережній, 40 (М.Корениха, Заводський район).
5.1.Яровій Валентині Миколаївні в оренду строком на 10 років земельну ділянку площею  488 кв.м із домоволодіння загальною площею 1488 кв.м по вул. Правобережній, 40 (М.Корениха, Заводський район).”
викласти  в такій редакції:
“17.1.Яровій Валентині Михайлівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1488 кв.м по вул.Правобережній, 40 (М.Корениха, Заводський район).
5.1.Яровій Валентині Михайлівні в оренду строком на 10 років земельну ділянку площею  488 кв.м із домоволодіння загальною площею 1488 кв.м по вул. Правобережній, 40 (М.Корениха, Заводський район).”
(Підстава: помилка в написанні імені  по батькові).
6. Пункт 1.1 розділу VІІ  рішення міської ради від 15.09.05 №36/31:
“1.1.Долголенку Георгію Івановичу в оренду, строком на 25 років, земельну ділянку  площею 402 кв.м по вул.Привільній, 100 (Центральний район).”
викласти  в такій редакції:
“1.1.Долголенку Георгію Івановичу в оренду, строком на 25 років, земельну ділянку  площею 83 кв.м по вул.Привільній, 100 (Центральний район).”
(Підстава: помилка в написанні площі земельної ділянки).
7. Пункт 11.6 розділу 11  рішення міської ради від 24.02.05 №31/21:
“11.6.Підпункт 7.4.1 пункту 7 рішення міської ради від 12.12.03 №17/5
“7.4.1.Надати громадянину Голованюку Дмитрові Вікторовичу в оренду строком на 5 років земельну ділянку площею 30 кв.м для обслуговування індивідуального металевого гаража по вул.Миколаївській, поблизу житлового будинку №14-а (Ленінський район)”
викласти в такій редакції: “7.4.1.Надати громадянину Голованюку Дмитрові Вікторовичу в оренду строком на 5 років земельну ділянку площею 30 кв.м для обслуговування індивідуального металевого гаража по вул.Будівельників, поблизу житлового будинку №10 (Ленінський район)”.
(Підстава: помилка в написанні адреси).” вважати таким, що втратив чинність.
8. Пункт 7.4.1 розділу 7  рішення міської ради від 12.12.03 №17/5:
“7.4.1.Надати громадянину Голованюку Дмитрові Вікторовичу в оренду строком на 5 років земельну ділянку площею 30 кв.м для обслуговування індивідуального металевого гаража по вул.Миколаївській, поблизу житлового будинку №10 (Ленінський район).”
викласти  в такій редакції: “7.4.1.Надати громадянину Голованюку Дмитрові Вікторовичу в оренду строком на 5 років земельну ділянку площею 30 кв.м для обслуговування індивідуального металевого гаража по вул.Будівельників, поблизу житлового будинку №14-а (Ленінський район)”.
(Підстава: помилка в написанні адреси).”
9. Пункт 1 розділу ІX рішення міської ради від 15.09.05 №36/31:
“IX. 1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 37 кв.м для обслуговування індивідуального гаража по пров.Радіо, 1 (Заводський район).”
викласти  в такій редакції: “IX. 1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 37 кв.м для обслуговування індивідуального гаража по пров.Радіо, 1  (Заводський район).”
(Підстава: уточнення назви представленої документації).”
10. Пункти 9, 9.1 розділу ІІІ рішення міської ради від 11.07.05 №34/29:
“9.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1316 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 316 кв.м - в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Горького, 61 (Центральний район).
9.1.Басс Наталі Євгенівні в оренду земельну ділянку площею 316 кв.м із домоволодіння загальною площею 1316 кв.м по вул.Горького, 61 (Центральний район).”
викласти  в такій редакції:
“9.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1316 кв.м (1000 кв.м – у власність, а 316 кв.м - в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.Горького, 61 (Ленінський район).
9.1.Басс Наталі Євгенівні в оренду земельну ділянку площею 316 кв.м із домоволодіння загальною площею 1316 кв.м по вул.Горького, 61 (Ленінський район).”
(Підстава: уточнення  назви району).
11. Пункт 40 розділу І рішення міської ради від 15.09.05 №36/31:
“40.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності на земельну ділянку площею 293 кв.м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 10 Поздовжній,16 (Ленінський район).
40.1.Авдошину Олегу Валерійовичу у власність земельну ділянку площею 293 кв.м по вул. 10 Поздовжній, 16 (Ленінський район).”
викласти  в такій редакції:
“40.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта на право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 293 кв.м (291 кв.м – у власність, а 2 кв.м - в оренду) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 10 Поздовжній, 16 (Ленінський район).
40.1.Авдошину Олегу Валерійовичу у власність земельну ділянку площею 291 кв.м із домоволодіння загальною площею 293 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 10 Поздовжній, 16 (Ленінський район).
40.2.Авдошину Олегу Валерійовичу передати в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 2 кв.м із домоволодіння загальною площею 293 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. 10 Поздовжній, 16 (Ленінський район).”
 (Підстава: уточнення площі земельної ділянки).
Пункт 12 “12. Пункти 5.1 розділу ІІІ рішення міської ради від 11.07.05 №34/29:
“5.1.Мавродієву Євгену Володимировичу в оренду земельну ділянку площею 1000 кв.м із домоволодіння загальною площею 1923 кв.м по вул. Бутоми, 37 (Заводський район). ”
викласти  в такій редакції:
“5.1.Мавродієву Євгену Володимировичу в оренду земельну ділянку площею 923 кв.м із домоволодіння загальною площею 1923 кв.м по вул. Бутоми, 37 (Заводський район).”
(Підстава: помилка в написанні площі).” включений на пленарному засіданні сесії міської ради від 17.11. 05.
Зобов’язати громадян:
 
- зареєструвати земельні ділянки, внести зміни до технічних паспортів домоволодінь, провести розподіл домоволодінь у комунальному підприємстві “Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації”;
- замовити виготовлення документації по винесенню земельних ділянок на місцевість та здати в  управління земельних ресурсів;
- укласти договір оренди  земельної ділянки;
- виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста; 
- замовникам одержати нормативно-правові акти на землю.
 
Х. Управлінню земельних ресурсів :
 
- провести реєстрацію договорів оренди земельних ділянок;
- видати державні акти на землю.
 
ХІ. Матеріали рішення розглянуті на засіданні постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин, архітектури та будівництва.
Протокол профільної постійної комісії міської ради від 09.11.05 №137.
 
ХІІ. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регулювання земельних відносин, архітектури та будівництва.


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: