Мапа порталу

Оголошено результати конкурсу на зайняття посади начальника управління з питань культури та охорони культурної спадщини

У п’ятницю, 28 квітня, конкурсна комісія оголосила результати конкурсу на заміщення вакантної посади начальника управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради. Так, по результатам проведення співбесіди, комісія рекомендувала міському голові Олександру Сєнкевичу призначити на посаду керівника Юрія Любарова. За його кандидатуру проголосували усі члени комісії.

Голова конкурсної комісії Юрій Степанець привітав переможця конкурсу  та прокоментував, за якими факторами комісія обирала кандидатів.

- Перш за все, при відборі на цю посаду ми звертали увагу на досвід роботи у сфері культури та її результати,  а також на результати, які показали кандидати на першому та другому етапі конкурсу, - сказав він.

Переможця привітав заступник міського голови Євген Шевченко.

Я вітаю Юрія Любарова з перемогою у конкурсі.  Ми розраховуємо, що новий начальник підвищить професійний рівень управління з питань культури та охорони культурної спадщини. Сфера культури - це не тільки організація розважальних заходів для міста, це також і діяльність бібліотек, шкіл міста, закладів естетичного виховання, - більш ніж 60 об’єктів по місту, - резюмував він.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради 

IMAGE FOLDER (/files/News/lubarov)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: